Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(Duti @ 2011 06 02, 15:07)
Vat jei jūs į jį važiuojat, tai labai lauksiu žinių smile.gif Nes man jį šiemet rekomenduoja pasirinkti, o aš vis svarstau. Iš esmės man tas všb atrodo labai neblogai.
kada išvažiuojat?

mes 06-12 06-19
Atsakyti
QUOTE(solciukas @ 2011 05 31, 12:04)
Apartamentai mėnesiui kainuoja mažiau nei Palangoj, jau nekalbant apie Nidą. Viena naktis 2 kambarių apartamentuose kainuoja 100 Lt, šiaip visi norėjo apie 120 Lt - 140 Lt, bet tikrai galima nusiderėti. Pasižiūrėkite lietuviškose skelbimuose nemažai lietuvių yra nusipirkę apartamentus. Aš su vaikais skrendu, o vyras važiuoja su mašina, kad turėtume vietoje mašina, nes nuomos kainos nemažos, o be to nusivešim nemažai daiktų pvz. maniežus. Jis mus ir pasiims iš oro uosto. Beje, pirmą savaitę su manim skris mama, o paskutinę atskris sesė, nes neįsivaizduoja kaip reiktų vienai su dviem vaikais skristi smile.gif

Pampersų prie jūros tai tikrai nedėsiu, nes ji jau ir šiaip be jų vaikšto, dedame tik nakčiai, bet ir tai nesileidžia, iškart traukia žemyn. Mano mergaitė jau prašosi ant puoduko, tai juk nepasakysi vaikui, kad darytų į kelnes.

Mes dar pigiau radome už 500 lt savaitė 2 kambarių apartamentuose.
Kaip tariatės sakykite - duodate pinigus prieš ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 06 03, 12:16)

Mes pasirašome nuomos sutartį ir visus pinigus sumoku iš anksto, nes nuomuotojai kitaip nenori, bet buvau pas juos bute, mačiau nuosavybės dokumentus, nuotraukas tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(jovkaww @ 2011 06 03, 13:16)

jovkaww, o kokiam kurorte? 4u.gif Koks atstumas iki juros? 4u.gif
Atsakyti
Gal ir buvo rašyta apie tai, bet probėgom skaitydama neradau apie Bulgarijos valiutą. Kokią valiutą vežtis ir kur keistis patogiausia?
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2011 06 05, 20:16)
Gal ir buvo rašyta apie tai, bet  probėgom skaitydama neradau apie Bulgarijos valiutą. Kokią valiutą vežtis ir kur keistis patogiausia?

vezkyt eurus, pakeisti galesit banke arba viesbutyje...........arba kortelyje turekit.

P.S. jei atvyksit penktadienio vakare ir gyvensit savarankiskai, ne AI, pasirupinkit levais dar LT, nes bankai jau nebedirbs, o korteliu ir euru kavinese nelabai ima schmoll.gif cia as apie mazus mestelius-kaimelius sneku.
Atsakyti
Kokiais šviežiais vietiniais vaisiais/uogom/daržovėm reiktų pasimėgaut, jei vyksim birželio pabaigoj- liepos pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2011 06 06, 01:09)
Kokiais šviežiais vietiniais vaisiais/uogom/daržovėm reiktų pasimėgaut, jei vyksim birželio pabaigoj- liepos pradžioj?

tresnem (jau bus i pabaiga), abrikosais, pomidorais - tikrai labai pigus. melionai ir arbuzai dar bus turkiski, bet irgi labai skanus. braskiu nepirkit, musu skanesni ir pigesni. Mes irgi tokiu laiku vaziuosim, tai jau atsivalgysiu.
Atsakyti
Sveikos, jau savaite kaip grizau is Bulgarijos, bet biski tingejau rasyt, dabar prisiruosiau. Buvom Laguna Beach viesbuty Albenoj. Buvau patenkinta viesbuciu pilnai. Gultai ir skeciai prie baseino ir juros nemokami, maistas geras ( vos suvalgo kokias salotas, is karto nesa kitas) ir tikrai tinka vaikams, nes be prieskoniu. Jei kas megsta astriau, tai prieskoniai salia padeti. Buvom savaite, tai kiekviena diena vis nauju patiekalu atsirasdavo, tik kad kepami ant groteliu nesikeisdavo, arba desreles arba mesos kepsneliai is farso. Zuvies buvo, bet man asmeniskai ji nepatiko. Kambarys erdvus su vaizdu i jura ir teliku, kur 2 rusiskas programas rodo, ort ir rtr. Beje, kondicionierius yra, bet kadangi nebuvo tokiu karsciu, tai jo ir nenaudojom, nes saule tik is ryto sviecia i kambari, o veliau visa diena pavesis. Kambarius tvarke kiekviena diena, bet lovas paklojo tiktai 1 karta, tada davem pinigu, bet kai kita diena nepaklojo, tai daugiau ir nedavem. Jura apie 18-19 laipsniu, gan silta, tik gaila beveik visas dienas buva daug bangu, tai dazniausia prie baseino sededavom.
Atsakyti
Mes irgi jau trecia karta ruosiames i Bulgarija birzelio pabaigoje, tik dabar paskambino man is keliones agenturos ir praneseė, kad skrydzio laika pakeite. Dabar skrisim 19.40 val. sad.gif is Vilniaus. Kaip nekenciu taip velai vakare skristi. Vaikas pavarges, atskrendi iviesbuti jau nakti. Na, bet ka daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2011 06 06, 12:46)
Mes irgi jau trecia karta ruosiames i Bulgarija birzelio pabaigoje, tik dabar paskambino man is keliones agenturos ir praneseė, kad skrydzio laika pakeite. Dabar skrisim 19.40 val. sad.gif is Vilniaus. Kaip nekenciu taip velai vakare skristi. Vaikas pavarges, atskrendi iviesbuti jau nakti. Na, bet ka daryt sad.gif

O, brač, kurią dieną skrydis, su kokiu kelionių operatorium?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 06 birželio 2011 - 13:08
QUOTE(Hippie @ 2011 06 06, 12:52)
O, brač, kurią dieną skrydis, su kokiu kelionių operatorium?

man atrodo, operatorius cia nesvarbus, nes yra tik vienas skrydis i Varna ir vienas i Burgasa per savaite, jei neklystu.
Atsakyti