Apartamentai mėnesiui kainuoja mažiau nei Palangoj, jau nekalbant apie Nidą. Viena naktis 2 kambarių apartamentuose kainuoja 100 Lt, šiaip visi norėjo apie 120 Lt - 140 Lt, bet tikrai galima nusiderėti. Pasižiūrėkite lietuviškose skelbimuose nemažai lietuvių yra nusipirkę apartamentus. Aš su vaikais skrendu, o vyras važiuoja su mašina, kad turėtume vietoje mašina, nes nuomos kainos nemažos, o be to nusivešim nemažai daiktų pvz. maniežus. Jis mus ir pasiims iš oro uosto. Beje, pirmą savaitę su manim skris mama, o paskutinę atskris sesė, nes neįsivaizduoja kaip reiktų vienai su dviem vaikais skristi
Pampersų prie jūros tai tikrai nedėsiu, nes ji jau ir šiaip be jų vaikšto, dedame tik nakčiai, bet ir tai nesileidžia, iškart traukia žemyn. Mano mergaitė jau prašosi ant puoduko, tai juk nepasakysi vaikui, kad darytų į kelnes.
Gal zinot kokiu nebrangiu bet geru kempingu Varnos kurorte?
QUOTE(linajan1975 @ 2011 05 17, 22:35)
super, lauksime informacijos. Mes tai esame žuvies ir jūros gėrybių dideli mėgėjai, tai kai nuvažiuojame į Ispaniją tai lėkdavom į žuvies parduotuvę, arba ir prekybos centruose prisipirkdavome jūros gėrybių, prisigamindavome tai tik tai ir valgydavome, jokios mėsos nesinori . Tai norėčiau kad ir Bulgarijoje galėtų tai pakartoti
Labai abejoju, ar kurortiniuose miestuose rasite markete žuvies. Apsukom visus kurortus, bet turgelių matyti neteko.
Bet galite jos ragauti kavinėse, kainos gal tik šiek tiek mažesnės nei Ispanijos, o kai kurių žuvų - brangesnės. Įdomiausia, kad ragavome brangios - lavrak, ir vidutiniškai brangios žuvies cipuros - skonio skirtumo jokio nepajutau, tik kainos ir žuvies dydžio. Vietiniai aiškino, kad daugelį žuvų jie atsiveža ir tik kelias rūšis pagauna savo jūroje.
Jūros gėrybės bus tikrai ne vietinės, o atvežtos.
QUOTE(Garmina @ 2011 05 31, 08:21)
Jeigu nesate dideli istorijos gerbėjai, tai manau neverta su vaikais ten trenktis tokį kelią. Aplankysite Nesebrą kai ilsėsitės Saulėtam krante, ten autobusu nuvyksit už 2 Lt.
Aš geriau su vaikiukais važiuočiau į ekskursiją bulgariškas kaimas (ten jų yra keletas, tai išsirinksit kur arčiau). Nors pašoksit, pasilinksminsit, pažiūrėsit folklorinę programą, skaniai ir sočiai pavalgysit, gausit rakijos ir vyno kiek telpa. Kai kuriuose kaimuose yra dar mini zoologijos sodeliai.
Aš geriau su vaikiukais važiuočiau į ekskursiją bulgariškas kaimas (ten jų yra keletas, tai išsirinksit kur arčiau). Nors pašoksit, pasilinksminsit, pažiūrėsit folklorinę programą, skaniai ir sočiai pavalgysit, gausit rakijos ir vyno kiek telpa. Kai kuriuose kaimuose yra dar mini zoologijos sodeliai.
Aš esu, bet vaikams, tai.. , jaučiu pervargs jie, turbūt geriau jiems baseine ar jūroj pasiturkšt tą laiką. Ačiū už patarimus
laba, vakar gryzau is bulgarijos, ilsejaus savaite, obzore, nedidelis ir ramus miestelis, 4* Riu Helios bay. viskuo likau labai patenkinta.oras pasitaike geras, nors jura tik 20*bet maudytis galima ramiai.zodziu, kai gryzau ir cia pasitiko toks karstis norisi atgal...
QUOTE(gaga99 @ 2011 06 02, 07:33)
laba, vakar gryzau is bulgarijos, ilsejaus savaite, obzore, nedidelis ir ramus miestelis, 4* Riu Helios bay.
mano miegstamiausias viesbutis, jau 3 karta vaziuosim, tai kaip namo
Laba,
buvusių Bulgarijos viešbučiuose noriu paklausti - ar skiriasi arbatpinigių davimo tvarka nuo Turkijos ir Egipto? AR tai apskritai yra priimtina ten? Ar palikti kambarinei reikia?
Kaip suprantu, maudymosi avalynės nereikia, nes jūra ir pakrantės smėlio?
Beje, i Marimar važiuojame birželio pradžioje su 2 chuliganais
buvusių Bulgarijos viešbučiuose noriu paklausti - ar skiriasi arbatpinigių davimo tvarka nuo Turkijos ir Egipto? AR tai apskritai yra priimtina ten? Ar palikti kambarinei reikia?
Beje, i Marimar važiuojame birželio pradžioje su 2 chuliganais
QUOTE(Upytė @ 2011 06 02, 12:17)
Laba,
Arabeloj visur yra dėžutės (baruose, restoranuose), kur paliekami arbatpinigiai, tikrai nereikia kišti į rankas kaip Turkijoje. Kambarinėms paliekama kaip visur.
Taip, paplūdimys buvo sėliukas.
QUOTE(gaga99 @ 2011 06 02, 08:33)
laba, vakar gryzau is bulgarijos, ilsejaus savaite, obzore, nedidelis ir ramus miestelis, 4* Riu Helios bay. viskuo likau labai patenkinta.oras pasitaike geras, nors jura tik 20*bet maudytis galima ramiai.zodziu, kai gryzau ir cia pasitiko toks karstis norisi atgal...
Papildyta:
Smagu kad yra šviežių žinių iš jau grįžusių šiais metais. Bet kaip supratau ten vėsiau nei pas mus. liūdna girdėt, nes mes irgi ruošiamės. Gal kas galite papaskoti apie višbutį Auksinėse kopose Primasol sunrise...
QUOTE(ugnesmama @ 2011 06 02, 13:35)
Papildyta:
Smagu kad yra šviežių žinių iš jau grįžusių šiais metais. Bet kaip supratau ten vėsiau nei pas mus. liūdna girdėt, nes mes irgi ruošiamės. Gal kas galite papaskoti apie višbutį Auksinėse kopose Primasol sunrise...
Vat jei jūs į jį važiuojat, tai labai lauksiu žinių Nes man jį šiemet rekomenduoja pasirinkti, o aš vis svarstau. Iš esmės man tas všb atrodo labai neblogai.
kada išvažiuojat?
QUOTE(Upytė @ 2011 06 02, 13:17)
Laba,
Mes kambarinei palikome tik paskutinę dieną kelis levus, nes labai prastai tvarkė nuo pat pradžių. O šiaip daugiau nėr kam jų duoti, nebent kavinėje palikti.
QUOTE(alvara @ 2011 06 02, 21:23)
Mes kambarinei palikome tik paskutinę dieną kelis levus, nes labai prastai tvarkė nuo pat pradžių. O šiaip daugiau nėr kam jų duoti, nebent kavinėje palikti.
Mums labai gerai tvarkė, tiesą sakant, buvau nustebusi, kasdien vis kitus piešinius ant lovos rasdama, labai priminė Egipto, Turkijos, Tuniso viešbučius...
taip, dėžutės stovi pagrindiniame restorane, a la carte restoranuose, prie barų... kai aptarnavimas tikrai malonus, tai gera ir kažką atsidėkojant palikti