QUOTE(Duti @ 2011 05 20, 10:40)
Mes irgi su savo mažium (kelionės metu jam bus apie 1,4 m.) planuojam į BG, link sezono pabaigos, kad nebūtų karšta, nes vis tiek jūroj nemirksim šiemet daug.
Prieš kelis metus buvom Obzore, Luca helios beach, tai man labai viskas tiko, bet tada dar neturėjom vaikučio.
Ramesniam poilsiui reiktų rinktis Obzorą, ar panašiai - nes jis toks kaimelis mažutis.
O vat jūros šiemet kaip tik nereikalauju arti - su vaiku kelis šimtus metrų paeiti galim, pabūti, ir grįžti, nes jam manau arba reiks nuolat jūroj sėdėti, arba atsibos toj pat vietoj, tai planuoju pavaikščioti...
O AI daugybė viešbučių Bulgarijoj siūlo, ir praeitą sykį tam 3* helios beach nu man maisto buvo ir daug, ir tinkamo ir t.t.
Aciu tau Duti, jetus kaip sunku rinktis.. Per kur pirkai kelione? Jauciu mum reikia i agentura kreiptis ir klaust, nes nete.. Man del paejimo iki juros irgi nera labai didele probleme, nes Nidoj dar ne tiek einam.. Tik kad butu nuosavas papludimys ir lb nervina, kad kai kur reik dar atskirai moket uz gultus. O kaip su mazium sekesi? Sunku lb buvo? Maniskis lekia lauke akis isdeges, pergyvenu truputi kaip cia seksis..
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2011 05 20, 10:58)
Aciu tau Duti, jetus kaip sunku rinktis.. Per kur pirkai kelione? Jauciu mum reikia i agentura kreiptis ir klaust, nes nete.. Man del paejimo iki juros irgi nera labai didele probleme, nes Nidoj dar ne tiek einam.. Tik kad butu nuosavas papludimys ir lb nervina, kad kai kur reik dar atskirai moket uz gultus. O kaip su mazium sekesi? Sunku lb buvo? Maniskis lekia lauke akis isdeges, pergyvenu truputi kaip cia seksis..
Va db apziurejau ta Helios Beach, tikrai nieko.. Nu gal neiskeptume liepos pradzioj, nu kitaip nebus, vis ne Turkija, o ir ne musu saltoji Baltijos jura. Viduriuks