Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

Laba,prasau patarkit geguzes 25 planuojam nukeliauti i Bulgarija,tik labai bijau kad ten nebutu salciau nei pas mus.Gal kam teko susidurti su Bulgarijos orais geguze? Kaip juros vanduo?nes nzn ka daryt vaziuot ar ne 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Siaip man atrodo, kad vanduo ten dar bus saltas. Mes esaame buve du kartus - viena karta birzelio antroje puseje, kita - rugpjuti.
Tai vat birzelio antroj pusej vanduo, kaip man, tai pats tas buvo. O del oro, man atrodo, kad sunku cia atspeti. Mes praeitais metais, kaip sakiau, birzeli buvome, ir visa pirma savaite lijo, buvo salta, o kita - saule sviete ir buvo labai karsta.

Gal reiketu ziureti pagal temperaturos vidurki g.gif

Cia bandykit pasiziureti

http://www_meteoprog...nnyBeach/11_15/
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2011 04 28, 12:22)
Mes praeitais metais, kaip sakiau, birzeli buvome, ir visa pirma savaite lijo, buvo salta, o kita - saule sviete ir buvo labai karsta.

Bet pernai kazkos nessipratimas su oru buvo, visus pietus uzlyjo lietus. Mes vaziavom irgi pabaigoj birzelio su auto, tai visas kelias buvo lietingas, pradedant nuo PL, tik Bulgarijoj pragiedrejo.
Atsakyti
Sveiki, ruosiames vaziuoti i laguna beach viesbuti Albenoje, tai del oru irgi neramu, nes geguzes pabaigoje skrisime. Na del juros tai ne taip ir jaudinuosi, bet va kad netektu su striukem vaiksciuoti, ypac ziurint i dabartinius orus lt.
Jei kas buvo laguna beach, prasyciau atsiliepimu, nes novaturas siulo si viesbutuka kaip naujiena
Atsakyti
QUOTE(olivute @ 2011 05 04, 01:26)
Sveiki, ruosiames vaziuoti i laguna beach viesbuti Albenoje, tai del oru irgi neramu, nes geguzes pabaigoje skrisime. Na del juros tai ne taip ir jaudinuosi, bet va kad netektu su striukem vaiksciuoti, ypac ziurint i dabartinius orus lt.
Jei kas buvo laguna beach, prasyciau atsiliepimu, nes novaturas siulo si viesbutuka kaip naujiena

Atsiliepimu galite paieskoti

www.tripadvisor.com
www.holidaycheck.com
jei rusiskai skaitot - www.otzyv.ru

Ten tikrai yra atsiliepimu apie si viesbuti.
Atsakyti
Važiuojam mes į Miramar vžb rugpjūčio paskutinę savaitę. Nu tiesa sakant krizė įtakojo, nes kažkaip man Bulgarija ne kurortas ir vsio blush2.gif nors nebuvau ten niekad. unsure.gif
Svaigstu nuo Viduržemuio jūros šalių, net ir Turkija man thumbup.gif , bet va į Blg tai netraukia kažkaip. Na bet jau kaip sakoma šaukštai po pietų. Gal kokių atsiliepimų apie ši vžb., vietovę ir pan turite. Baisiai įdomu būtų. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikelisv: 11 gegužės 2011 - 14:59
Zuikeli, ivesk i google, rasi tikrai pilna komentaru smile.gif ir nenustistatinek negatyviai, svarbiausia pasitiks geras oras, o ir viesbuty nebutina kiurksoti visą laiką, nebent esi pripratusi prie prabangiu atostogu smile.gif man ir sventojoje mediniuose nameliuose savu laiku buvo liuks smile.gif ieskant viesbucio bulgarijoj, man buvo svarbiausia kad papludimys butu nemokamas, ir all inclusive, nes su vaiku vaziuosiu. Va oras gali pavesti ( kelioniu agentai zadejo gera ora, bet paziuriu kad ten dabar tik 14 laipsniu, tai pradedu gailetis, kad ne i turkija varau), bet tikiuosi kazkaip issisukti. Kai grisiu, butinai parasysiu komentara, kas ir kaip
Atsakyti
Sveikos keliautojos, turiu klausimuką ax.gif Važiuojame į Saulėto kranto kurortą birželio pradžioje, norėjau paklausti ar šiame kurorte galima rasti kur nors šviežios žuvies turgelį? ar gal jų parduotuvėse galima gauti pirkti jūros gėrybių g.gif
Atsakyti
QUOTE(linajan1975 @ 2011 05 12, 09:25)
Sveikos keliautojos, turiu klausimuką ax.gif Važiuojame į Saulėto kranto kurortą birželio pradžioje, norėjau paklausti ar šiame kurorte galima rasti kur nors šviežios žuvies turgelį? ar gal jų parduotuvėse galima gauti pirkti jūros gėrybių g.gif

deja, aš neradau
didžiulis pasirinkimas žuvies ir jūrų gėrybių kavinėse, ypač Nesebre
šaldytos yra parduotuvėse, gal daugiausia "Mladost". Man labai banginio mėsa patiko.
Kažkas sakė, kad būna turgelyje Nesebre, bet dar neieškojau

Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 05 12, 13:17)
Kažkas sakė, kad būna turgelyje Nesebre, bet dar neieškojau

Sveiki, o kur Nesebre turgelis? As tik pacioj pradzioj miestelio zinau , bet ten tik vaisiai ir darzoves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2011 05 11, 15:57)
Važiuojam mes į Miramar vžb rugpjūčio paskutinę savaitę. Nu tiesa sakant krizė įtakojo, nes kažkaip man Bulgarija ne kurortas ir vsio blush2.gif nors nebuvau ten niekad. unsure.gif
Svaigstu nuo Viduržemuio jūros šalių, net ir Turkija man  thumbup.gif , bet va į Blg tai netraukia kažkaip. Na bet jau kaip sakoma šaukštai po pietų. Gal kokių atsiliepimų apie ši vžb., vietovę ir pan turite. Baisiai įdomu būtų. Ačiū

Vaziuokit drasiai, turetu patikt 4u.gif Mes pernai liepos menesi ten buvom. Niekuo skustis negaliu. Oras geras, jura silta, viezbutis tikrai neblogas, maisto pasirinkimas didelis ir tikrai skanus. Is viezbucio tik pora kartu buvom iseje i ta miesteli pasivaiksciot. Tai miestelis skurdokas, panasiai kaip Palangoj Basanaviciaus gatvej suvenyru turgelis yra.
Patiko mum Bulgarijoj labai, siemet net planavom dviem savaitem vaziuot, bet planai pasikeite truputi, teks kitu metu palaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2011 05 12, 20:36)
Sveiki, o kur Nesebre turgelis? As tik pacioj pradzioj miestelio zinau , bet ten tik vaisiai ir darzoves 4u.gif

Sezono metu Nesebras visas paverstas į turgelį, net nuotraukų nebeįmanoma normalių padaryti.
Atsakyti