Gal esat kasnors buve ir turkijoj ir bulgarijoj, ar labai skiriasi pvz 4-5* viesbuciai, aptarnavimas, maitinimas. Kur geriau?
QUOTE(gisa @ 2011 01 18, 13:32)
Gal esat kasnors buve ir turkijoj ir bulgarijoj, ar labai skiriasi pvz 4-5* viesbuciai, aptarnavimas, maitinimas. Kur geriau?
Manau, kad viskas labai individualu, kiekviename viešbutyje skirtingai, tik vienintelis, kas užkliuvo, kad Bulgarijoje viešbutyje barmenai ir pan. neprašo "bakšišo" ir neskiedžia gėrimų
QUOTE(AŠA @ 2011 01 18, 15:49)
Manau, kad viskas labai individualu, kiekviename viešbutyje skirtingai, tik vienintelis, kas užkliuvo, kad Bulgarijoje viešbutyje barmenai ir pan. neprašo "bakšišo" ir neskiedžia gėrimų
o su vaikais kur geriau? nesijaucia ten sovietu palikimo? turkijoj mes buve ne viena karta, galvoju gal bandyt bulgarija, bet...nezinau...ten yra kokiu ekskursiju pramoginiu?
QUOTE(gisa @ 2011 01 18, 15:24)
o su vaikais kur geriau? nesijaucia ten sovietu palikimo? turkijoj mes buve ne viena karta, galvoju gal bandyt bulgarija, bet...nezinau...ten yra kokiu ekskursiju pramoginiu?
Nežinau, kur su vaikais geriau Bulgarijoj smėlukas, bet ir turkijoj jo galima rast. Su ekskursijom ir pramogom Bulgarijoj labai minimaliai, jei nesirenkant dviejų dienų. Aplinku viešbutį, o ir šaly, aišku, dar palikimas yra...
QUOTE(Garmina @ 2011 01 18, 10:15)
Saulėtame Krante galima išsinuomoti čia Chateau Del Mar
iki pliažo eiti 3-4 min
nuomoja studijas ir 1-2 kambarių apartamentus, priklauso baseinas, gultai šalia.
Apartamentai išsiskira tvarka, švara ir priežiūra
Pernai kaina už studiją buvo 20-25 EUR parai. Šiemet nežinau
Tel. pasiteirauti +359 554 70088
Administratorė kalba EN ir RU
Jei sudomintų smulkiau, rašykite į AŽ
iki pliažo eiti 3-4 min
nuomoja studijas ir 1-2 kambarių apartamentus, priklauso baseinas, gultai šalia.
Apartamentai išsiskira tvarka, švara ir priežiūra
Pernai kaina už studiją buvo 20-25 EUR parai. Šiemet nežinau
Tel. pasiteirauti +359 554 70088
Administratorė kalba EN ir RU
Jei sudomintų smulkiau, rašykite į AŽ
Kaip suprantu,siemet kaina nuo 92eur
Sveikos, o geguzes pacioj pabaigoj - birzelio pradzioj ten baseinuose kas maudosi, ar per salta?
QUOTE(rasa32 @ 2011 01 19, 01:04)
Kaip suprantu,siemet kaina nuo 92eur
tik ką pasitikslinau
studija 1 parai už kambarį:
iki 06.14 - 25 EUR
06.15 iki 07.14 - 30 EUR
07.15 08.31 - 35 EUR
nuo 09.01 - 25 EUR
QUOTE(gabazzz @ 2011 01 18, 09:50)
Mes gyvenom kempinge (namelyje su visais patogumais). Jei domina, galesiu duoti info.
Sveiki, domina, prašome daugiau info apie namelius, planuojame ir mes birželio mėn su savo auto važiuoti Ar iš anksto užsakinėjote? Mane domina o ten pavyzdžiui galima išsinuomoti namą iš privačių asmenų Mes važiuojam 7 žmonės, būtų smagu kažką tokio išsinuomot,kad turėt savo kiemą, vakar galėtum prie kepsninės pasėdėt
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 19, 18:33)
Sveikos, o geguzes pacioj pabaigoj - birzelio pradzioj ten baseinuose kas maudosi, ar per salta?
kaip kokiais metais, prieš du metus buvom nuo birželio 3 dienos savaitę, tai oras buvo +28-32 laipsniai. Na, o pernai buvom birzelio gale- tai tik 3 dienas galėjom pasimaudyt, kitom dienom apsiniaukę ir oras vos vos +22-23 laipsnius tempė. Taigi, stebėkit orų prognozes, na, ką rašo, visad galima pridėt +2-3 laipsnius
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 01 20, 12:09)
kaip kokiais metais, prieš du metus buvom nuo birželio 3 dienos savaitę, tai oras buvo +28-32 laipsniai. Na, o pernai buvom birzelio gale- tai tik 3 dienas galėjom pasimaudyt, kitom dienom apsiniaukę ir oras vos vos +22-23 laipsnius tempė. Taigi, stebėkit orų prognozes, na, ką rašo, visad galima pridėt +2-3 laipsnius
oho, išsigandau, mes važiuojam birželio 30 tai galvojau kad oras turėtų būt geras, nenoriu nesimaudyt
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2011 01 15, 15:08)
Sveikutės ,
prikalbėjot apie maistą ir maitinimo būdus tikrai daug ir man tai padėjo išsirinkti tai kokio aš maitinimo noriu
Noriu paklausti kaip dėl viešbučių , esu išsirinkus kelis ir negaliu nuspręsti (Važiuojam 4 suaugę žmonės).
1.Luca Helios Beach
2.Miramar
3.RIU Helios Bay
4.Dolce Helios Bay
5.Sol Nessebar Bay & Mare
6.Grifid hotel Arabella
7.Grifid hotels Bolero
8.VIA Ponicka Resort
9.Sol Nessebar Palace
10.Royal Palace Helena Park
Gal kas esate buvusios ir turite kažkokių atsiliepimų
Ačiū.
prikalbėjot apie maistą ir maitinimo būdus tikrai daug ir man tai padėjo išsirinkti tai kokio aš maitinimo noriu
Noriu paklausti kaip dėl viešbučių , esu išsirinkus kelis ir negaliu nuspręsti (Važiuojam 4 suaugę žmonės).
1.Luca Helios Beach
2.Miramar
3.RIU Helios Bay
4.Dolce Helios Bay
5.Sol Nessebar Bay & Mare
6.Grifid hotel Arabella
7.Grifid hotels Bolero
8.VIA Ponicka Resort
9.Sol Nessebar Palace
10.Royal Palace Helena Park
Gal kas esate buvusios ir turite kažkokių atsiliepimų
Ačiū.
5 ir 9 tai viena sšalia kito esantys trys pastatai (jie sudaro vien viešbučio kompleksą), galima naudotis visa teritorija, pramogomis, baseinais, išskyrus maistą ir gėrimus. Tik Palace kambariai yra naujesni ir didesni nei Bay ar Mare. O teritorija bendra. Jūra netoli, tik pakrantė jos nešvari ir labai maža (saulėtam krante jūra ir pakrantė begalo graži, smėlis kaip miltai), yra padarytas dirbtinis pliažiukas su smėliuku.
10. Gražus viešbutis, aš jį mačiau tik iš išorės, viduj nebuvau.
Esam buvę dar Barcelo Royal Beach, modernus viešbutis pačiam Saulėto Kranto centre, minusas, kad neturi AI sistemos.
mano atsiliepimą galite paskaityti čia (La Perla):
http://www.novaturas...RCELO/apie/info