Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

sveiki-gal kas busite iki Kaledu Bulgarijoje-prasau jei galima parvezti mums Roziu likerio butely( kazkada dar sovietmecio laikais juo prekiavo ir Lietuvoje bei Baltarusijoje-mums labai patiko )-butume labai dekingi
Atsakyti
QUOTE(pusinis @ 2010 12 04, 00:54)
sveiki-gal kas busite iki Kaledu Bulgarijoje-prasau jei galima parvezti mums Roziu likerio butely( kazkada dar sovietmecio laikais juo prekiavo ir Lietuvoje bei Baltarusijoje-mums labai patiko )-butume labai dekingi

Aš mielu noru užsakyčiau liutenicos ir kavos "Nova Brazilija" (geriau nemaltos) biggrin.gif
Liutenicos buvo užvežusi Maxima prieš kelis metus, bet dabar, deja, dingo be pėdsakų.
Atsakyti
sveiki, pamatem nebloga kaledini pasiulyma is fiji travel Bulgarijos atostogom vasara. GAl yra uzsisakiusiuju is anksto? Galvojam ar apsimoka? nes nuolaidos labai geros dabar.. g.gif
Atsakyti
Sveikos, o as mastau, jei keliauti birzelio pacioj pradzioj, koks ten vanduo buna baseinuose? Ar zmones jau maudosi baseinuose tokiu metu?
Papildyta:
QUOTE(Poison_Ivy @ 2010 12 21, 12:12)
sveiki, pamatem nebloga kaledini pasiulyma is fiji travel Bulgarijos atostogom vasara. GAl yra uzsisakiusiuju is anksto? Galvojam ar apsimoka? nes nuolaidos labai geros dabar..  g.gif

Is tiesu tai mane gasdina, kad po pirkimo Fiji-travel nieko negalima keist, jei kazkas nutinka (net keliaujanciu pavardziu). O keliaujant su vaikais viskas gali nutikt. Novaturas kiek zinau siulo galimybe (na, bent praeitais metais siule) viena karta keist keliones data ar marsruta, jei perki kelione per isankstini pirkima, o cia - nieko...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2010 12 25, 22:02)
Sveikos, o as mastau, jei keliauti birzelio pacioj pradzioj, koks ten vanduo buna baseinuose? Ar zmones jau maudosi baseinuose tokiu metu?
Papildyta:
Is tiesu tai mane gasdina, kad po pirkimo Fiji-travel nieko negalima keist, jei kazkas nutinka (net keliaujanciu pavardziu). O keliaujant su vaikais viskas gali nutikt. Novaturas kiek zinau siulo galimybe (na, bent praeitais metais siule) viena karta keist keliones data ar marsruta, jei perki kelione per isankstini pirkima, o cia - nieko...

Pirkau 29 diena bilietus i Bulgarija Fiji travel , iki vasario 28 galiu pakeist datas!! O del viesbuciu ne zinau, neklausiau. Gal pasikeite salygos g.gif nes pries metus tai ir bilietams jokiu keitimu nedarydavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tape: 01 sausio 2011 - 16:36
QUOTE(tape @ 2011 01 01, 16:31)
Pirkau 29 diena bilietus i Bulgarija Fiji travel , iki vasario 28 galiu pakeist datas!! O del viesbuciu ne zinau, neklausiau. Gal pasikeite salygos  g.gif  nes pries metus tai ir bilietams jokiu keitimu nedarydavo

Tai va, galima keist iki vasario pabaigos tik aviabilietus... Jo, nuolaidos i Bulgarija deja jau sumazejo... (fiji-travel agenturoje)... Gal reikejo man neziopsoti...ir surizikuoti... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif ,

prikalbėjot apie maistą ir maitinimo būdus tikrai daug ir man tai padėjo išsirinkti tai kokio aš maitinimo noriu essen.gif smile.gif

Noriu paklausti kaip dėl viešbučių vacation1.gif , esu išsirinkus kelis ir negaliu nuspręsti smile.gif (Važiuojam 4 suaugę žmonės). vacation4.gif

1.Luca Helios Beach
2.Miramar
3.RIU Helios Bay
4.Dolce Helios Bay
5.Sol Nessebar Bay & Mare
6.Grifid hotel Arabella
7.Grifid hotels Bolero
8.VIA Ponicka Resort
9.Sol Nessebar Palace
10.Royal Palace Helena Park

Gal kas esate buvusios ir turite kažkokių atsiliepimų g.gif

Ačiū. rolleyes.gif
Atsakyti
Grifid Hotel Arabela - mums labai patiko. Bolero - to paties tnklo, buvome "svečiuose", man labiau patiko Arabela. Maistas labai skanus, animatoriai nerealiai fantastiški, iki jūros netoli. Arabela pačiame centre, todėl prie jūros gultai brangesni čia nei prie Bolero. Ir apskritai, aplink Arabelą mažumėlę brangiau viskas.
Atsakyti
Sveiki.
Sia vasara su seima ruosiames savo automobiliu vaziuoti i Bulgarija, noretume gyventi studijoje ar apartamentuose, kaip ta esam dare anksciau Kroatijoje, Vokietijoje ... Ar galite patarti, kokiuose internetiniuose puslapiuose galiu surasti Bulgarijoje apartamentu, studiju nuomos skelbimus arba gal galite duoti kontaktus nuomininku, nuomojanciu savo patalpas pajurio zonoje? Lauksiu Jusu laisku cia arba i AZ.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2011 01 15, 16:08)
Sveikutės rolleyes.gif ,

prikalbėjot apie maistą ir maitinimo būdus tikrai daug ir man tai padėjo išsirinkti tai kokio aš maitinimo noriu essen.gif smile.gif

Noriu paklausti kaip dėl viešbučių vacation1.gif , esu išsirinkus kelis ir negaliu nuspręsti smile.gif (Važiuojam 4 suaugę žmonės). vacation4.gif

Gal kas esate buvusios ir turite kažkokių atsiliepimų g.gif

Ačiū. rolleyes.gif

Praeita rugseji buvome Luca Helios Beach, tai viskuo likome labai patenkinti. Jei domina kas konkreciau-klauskite.
Atsakyti
QUOTE(Romiukai @ 2011 01 17, 09:33)
Sveiki.
Sia vasara su seima ruosiames savo automobiliu vaziuoti i Bulgarija, noretume gyventi studijoje ar apartamentuose, kaip ta esam dare anksciau Kroatijoje, Vokietijoje ... Ar galite patarti, kokiuose internetiniuose puslapiuose galiu surasti Bulgarijoje apartamentu, studiju nuomos skelbimus arba gal galite duoti kontaktus nuomininku, nuomojanciu savo patalpas pajurio zonoje? Lauksiu Jusu laisku cia arba i AZ.   
Aciu.

Mes gyvenom kempinge (namelyje su visais patogumais). Jei domina, galesiu duoti info.
Atsakyti
QUOTE(Romiukai @ 2011 01 17, 10:33)
Sveiki.
Aciu.

Saulėtame Krante galima išsinuomoti čia Chateau Del Mar
iki pliažo eiti 3-4 min
nuomoja studijas ir 1-2 kambarių apartamentus, priklauso baseinas, gultai šalia.
Apartamentai išsiskira tvarka, švara ir priežiūra
Pernai kaina už studiją buvo 20-25 EUR parai. Šiemet nežinau
Tel. pasiteirauti +359 554 70088
Administratorė kalba EN ir RU
Jei sudomintų smulkiau, rašykite į AŽ
Atsakyti