Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

Aša, o kur Jus buvot? Pvz. Sauletam krante viskas pigiau nei Auksinese smiltyse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 09 29, 17:56)
Aša, o kur Jus buvot? Pvz. Sauletam krante viskas pigiau nei Auksinese smiltyse 4u.gif

Auksinėse kopose/smiltyse mes ir buvom biggrin.gif Pačiame centre smile.gif Kur viskas brangiausia smile.gif Bet kadangi turėjom UAI, tai kainos įtakos neturėjo. Tiesa, kurorto pakraščiuose irgi kainos mažesnės, ne tik suvenyrų, bet ir gultų. Varnoje jau kiek pigiau, o kitose lankomose vietose tai irgi taip kaip čia pasakius... aš pagal suvenyrus sprendžiu blush2.gif bet ir nėra ko norėti... pigiausia ką matėm tai pakeliui, arbūzas - vienas levas thumbup.gif maisto kainos Peny markt ir pan. centruose irgi nepasirodė labai mažos, na, gal išskyrus alkoholį, o Duty free kainomis likau pakraupusi tiesiogine šio žodžio prasme - nekilo ranka nieko pirkti schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,
norim ir mes pažiūrėt kas ten gero toj Bulgarijoj, idomios visos šalys todėl pasirinkom ją nes dar nebuvę, o ir kaina atostogų juokinga gaunasi.
Užsibookinom viešbutį KALIOPA HOTEL, HB 3 žv. Albenoj, gal kas buvę ar girdėję ką apie jį, internete radau nemažai užsieniečių komentarų tai neblogi smile.gif
o šiaip kur Albenoj skaniai ir pigiau papietaut?
koks mokestis įvažiuot į Albeną?

važiuosim su savo mašina, jei bus noro tai sakėm lėksim atgal važiuojant per Serbiją į Juodkalniją ir Kroatiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 10 31, 14:11)
sveikos,
norim ir mes pažiūrėt kas ten gero toj Bulgarijoj, idomios visos šalys todėl pasirinkom ją nes dar nebuvę, o ir kaina atostogų juokinga gaunasi.
Užsibookinom viešbutį KALIOPA HOTEL, HB 3 žv. Albenoj, gal kas buvę ar girdėję ką apie jį, internete radau nemažai užsieniečių komentarų tai neblogi smile.gif

važiuosim su savo mašina, jei bus noro tai sakėm lėksim atgal važiuojant per Serbiją į Juodkalniją ir Kroatiją ax.gif

man irgi knieti Bulgarija savu automobiliu...
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 10 31, 14:11)

o kada planuojat važiuot? Nes kaip ir turizmo sezonas Albenoje jau baigesi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foxia: 31 spalio 2010 - 19:26
QUOTE(foxia @ 2010 10 31, 19:24)
o kada planuojat važiuot? Nes kaip ir turizmo sezonas Albenoje jau baigesi  unsure.gif

važiuosim vasarą, birželio 30, ir jau dabar užsisaskėm, nes viešbučiai kurie ant jūros kranto ir normaliom o ne egiptietiškom kainom jau daug kurie išgraibstyti, Saulėtam krante neblogų ir už gerą kainą buvau radus bet nunešti jau
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 31, 14:50)
man irgi knieti Bulgarija savu automobiliu...

tai kad ten tik savo auto ir lėkt,tada gaunasi pigios ir šiltos atostogos, na ne ta šalis i kurią investuot po 5-6 tūkstančius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 10 31, 21:09)
važiuosim vasarą, birželio 30,  ir jau dabar užsisaskėm, nes viešbučiai kurie ant jūros kranto ir normaliom o ne egiptietiškom kainom jau daug kurie išgraibstyti, Saulėtam krante neblogų ir už gerą kainą buvau radus bet nunešti jau

per kokia firma uzsakinejot?
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 10 31, 22:07)
per kokia firma uzsakinejot?

booking.com
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 10 31, 13:11)
sveikos,

Na, kiek pamenu, tai ivaziavimas kainuoja taip: pirma valanda nemokamai, o po to mokama uz para berods. Litais, jei neklystu, gavosi apie 15 Lt/parai.
Kainos pacioj Albenoj nera mazos, bet mes pietavom uz Albenos paciam papludymyje paeje keleta zingsniu. Tai ten kainos buvo mazdaug 2 kartus mazesnes. Kita vertus, pas juos tikrai nemazos porcijos tongue.gif
Mes i Bulgarija vaziavom pro Rumunija ir Ukraina. Rumunija paliko ispudi is tikro thumbup.gif
Atsakyti
Mes jau 3 kartus savo automobiliu važiavome į Bulgariją. Šią vasarą važiavome per Lenkiją, Čekiją, Slovakiją, Vengriją (Budapešte nakvynė) ir tada Serbija, Bulgarija. Šitas maršrutas buvo geresnis nei per Rumuniją, kitą kartą vėl važiuotume taip pat. Aišku, vaizdai per Rumuniją gražesni, įspūdingi kalnai (nors Serbijoje, jau netoli Bulgarijos pasienio irgi prisižiūrėti vaizdelių galima), bet nors čigonų nėra, o man atsiminimai su jais ne per geriausi doh.gif schmoll.gif . Kelias Serbijoje labai geras, 3 mokamos kelio atkarpos (viso gaunasi apie 43 Lt į vieną pusę) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 02, 09:11)
Na, kiek pamenu, tai ivaziavimas kainuoja taip: pirma valanda nemokamai, o po to mokama uz para berods. Litais, jei neklystu, gavosi apie 15 Lt/parai.
Kainos pacioj Albenoj nera mazos, bet mes pietavom uz Albenos paciam papludymyje paeje keleta zingsniu. Tai ten kainos buvo mazdaug 2 kartus mazesnes. Kita vertus, pas juos tikrai nemazos porcijos  tongue.gif
Mes i Bulgarija vaziavom pro Rumunija ir Ukraina. Rumunija paliko ispudi is tikro  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
mane irgi labai domina Rumunija, na ten ekskursijų nedarysim, nieko nelankysim, domina šiaip kaip šalis pravažiuot, pasidairyt , papietaut.....
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2010 11 02, 10:43)
ačiū 4u.gif
mane irgi labai domina Rumunija, na ten ekskursijų nedarysim, nieko nelankysim, domina šiaip kaip šalis pravažiuot, pasidairyt , papietaut.....

Mes aplankem Drakulos pili, o daugiau keliavom per kalnus grozedamiesi 4u.gif
Kas liecia cigonus, tai ju nebuvo tiek, kiek visi isivaizduoja. Va, Slovakijos pasienyje tai visi kaimai vienas cigonynas, nemalonu net butu buve sustot..
Atsakyti