O man probema prasimaitinti paciai ir dar vaikus pamaitinti........... ko issirenku - vargas-vargelis. As tik uz AI.
QUOTE(Garmina @ 2010 09 09, 14:08)
Pritariu Jelenkai1
viešbutis 5*UAI - superinis daiktas, bet ... trumpoms atostogoms.
Jeigu nori pabūti ilgiau ir dar su vaikučiais norisi kažko artimesnio tavo įprastai tvarkai. Valgai kaip nori ir kada nori, miegi ir vaikštai be jokio grafiko. Nesuki galvos, kad nespėsi eilinės vakarienės.
Teko gyventi ir viešbučiuose, ir apartamentuose. Tai galiu palyginti. Iš pradžių buvo šokas, kad dar ir grindis turiu sau plauti. Bet paskui tai tampa vos ne pramoga, kai nebesinori lakstyt po ekskursijas ar miestą.
viešbutis 5*UAI - superinis daiktas, bet ... trumpoms atostogoms.
Jeigu nori pabūti ilgiau ir dar su vaikučiais norisi kažko artimesnio tavo įprastai tvarkai. Valgai kaip nori ir kada nori, miegi ir vaikštai be jokio grafiko. Nesuki galvos, kad nespėsi eilinės vakarienės.
Teko gyventi ir viešbučiuose, ir apartamentuose. Tai galiu palyginti. Iš pradžių buvo šokas, kad dar ir grindis turiu sau plauti. Bet paskui tai tampa vos ne pramoga, kai nebesinori lakstyt po ekskursijas ar miestą.
Garmina, tiesiai i 10 butent tai as norejau pasakyt jokio grafiko, kada noriu pareinu, iseinu, valgau. Be to, mano vyrukas ten valge 5 kartus per diena, po pliazo valge vos ne tiek pat kiek ir as paaugo 6 cm ir priaugo 600 gr Kaimynai is Rygos gyveno 10 dienu, nes jie atvaziavo su masina, kelione uztruko 4 dienas - 2 ten ir 2 atgal. Pirma savaite irgi dziaugesi kaip viskas pigu ir valge baruose, o antra savaite vaikas jau paprase namines sriubos, kai susitikom, sake viskas atsivalgem, norisi naminio maisto. Dar apie Sauleta kranta galiu pasakyt, kad nemaciau nepatenkintu, tie patys kaimynai is Rygos sake, kad ir kitais metais ten noretu sugrizt, paeme musu apartamentu savininku tel. nr., nes ju savininke savosius ruosiasi parduot, tik kitais metais jau nevaziuos su masina, o skris su lektuvu, nes 10 dienu labai mazai. O vakar gavau maila is kaimynu is Maskvos kurie gyveno uz sienos, jie turi dvynukus ir musu vaikai vieni pas kitus vaisciojo per balkona i svecius. Raso, kad atostogos labai patiko ir vaikai dar iki siol prasosi vel vaziuot prie juros. Reziume: bijau, kad kitais metais apartamentus teks rezervuot jau kovo menesi nors telefonu del nuomos irgi pririnkau nemazai, o kainu skirumas 5 EUR i viena arba i kita puse
Reziume: bijau, kad kitais metais apartamentus teks rezervuot jau kovo menesi nors telefonu del nuomos irgi pririnkau nemazai, o kainu skirumas 5 EUR i viena arba i kita puse
[/quote]
gal galit isduoti paslapti kiek kainuoja apartamentu nuoma?As nepeikiu Sauleto kranto jis nuostabus triuksmingas ir daugiau veiklos ten sulyginus su Albena tik as rinkaus ramu poilsi ir tai gavau
[/quote]
gal galit isduoti paslapti kiek kainuoja apartamentu nuoma?As nepeikiu Sauleto kranto jis nuostabus triuksmingas ir daugiau veiklos ten sulyginus su Albena tik as rinkaus ramu poilsi ir tai gavau
[quote=lyyra,2010 09 09, 16:49]
Reziume: bijau, kad kitais metais apartamentus teks rezervuot jau kovo menesi nors telefonu del nuomos irgi pririnkau nemazai, o kainu skirumas 5 EUR i viena arba i kita puse
[/quote]
[/quote]
Galiu Kiek klausiau aplinkiniu tai gaunasi nuo 25 iki 30 Eur uz para
[/quote]
[/quote]
aciu uz atsakyma,labai brangu, tad liksiu prie savo nuomones,kad viesbuti kai viskuom pasirupinta geriau
QUOTE(alvara @ 2010 09 08, 22:55)
Kaina priklauso nuo dienų skaičiaus. Kuo daugiau- tuo mažiau. Pačios mažiausios mašinytės nuoma apie 70 litų parai, bet mums niekur jų nepavyko rasti, buvo išnuomotos. Šiek tiek didesnės- Toyota Yaris, Peugeot, Fiat Punto (ši atiteko mums)- apie 78 litai parai. Čia su draudimu. Tik į draudimą neįeina padangos, ratlankiai ir langai. reikėjo palikti 100 eurų (grynais) užstatą. Benzinas truputį brangesnis nei LT. Patiko, kad nuomos ir perkamų ekskursijų kainos įvairiuose "kioskuose" beveik tokios pačios. Nelabai ką ir nusiderėsi. Mašinų laikymo aikštelės mokamos (net prie viešbučio, tik gyventojams per pusę pigiau). Keliai neblogi, tik naktį pavojingiau važiuoti nežinomais vingiuotais keliais, nes keliuose (kur mes važiavom) nebuvo jokių stulpelių su atšvaitais. Buvom labai nustebinti, pasijautėm kaip Rusijos užkampy.
Dėl auto nuomos kažkaip susivėliau. Pasitaisau - nuoma A klasė (l. mažos) 36 eurai parai, didesnės mašinytės -39 eurai.
QUOTE(lyyra @ 2010 09 09, 19:10)
aciu uz atsakyma,labai brangu, tad liksiu prie savo nuomones,kad viesbuti kai viskuom pasirupinta geriau
tai kaina už kambarį, vienam tikrai brangu
Bet jei 3 ar 4 asmenims - žymiai pigiau už viešbutį
Tačiau jei nori tikro poilsio be jokių rūpesčių - geriau viešbutis.
Nors keista... aš anksčiau atostogas skirsčiau į dvi rūšis- "su puodais ir be puodų".
Ir maniau kad jau "su puodais" geriau neprasidėt. O pagyvenau apartamentuose ir persigalvojau.
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 09 09, 16:07)
mes uz studija ant juros kranto mokejom 60 levu
Apartamentuose su vienu miegamuoju gali gyvent 4-5 zmones, studijoj 2-3.
Man asmeniskai buvo labai patogu, vaikas miegamajame uzmigo, as uzdariau durys ir darau ka noriu. Lietuvoj kelioniu agenturos nepasiule man pigesnio varianto. Vienvieciai kambariai gaunasi vos ne dvigubai brangiau uz dviviecius, tad optimaliausia kaina bus vaziuojant dviese. As surasiau kainas nuomojant apartamentus privaciau, pavaiksciojau ir aplink. Buvau 4 viesbuciuose, is ju 3-3 zvaigzduciu ir 1as 4 zvaigzduciu. Kainos visur vienodos- vienvietis kambarys 80 levu, dvivietis 40-50, studiju neklausiau, apartamentai nuo 80-100. Visur su pusryciais ir aisku ateitu valytojos viska sutvarkyt. Isanksto uzsakant taiko nuo 30-50 proc. nuolaidas, kuo anksciau uzsakai, tuo didesnes nuolaidos. Uzstatas - 1os dienos kaina. Del puodu, tai irgi ne problema, noriu valgau namie, nenoriu gamint einu i bara.
lyyra klausimai Jums. Keliese jus vaziavot ir kokiam laikotarpiui? Klausiu, nes pas mane buvo nestandartinis laikotarpis, ir matyt kelioniu agenturu krize nepaliete, nes nerorejo terliotis ir i mano mailus net neatsake ir nieko nepasiule, nors kai skambinau beveik visi sake viska surasyt mailu ir atsiust jiems. Kiek zvaigzduciu viesbutis? Koks buvo maistas? Ar kondicioneriai veike centralizuotai ar buvo galimybe reguliot? Pas mus kambary buvo, bet as jungiau vos kelis kartus, kol miegojo vaikas, nes nemazai maciau snargliuojanciu vaiku
Man asmeniskai buvo labai patogu, vaikas miegamajame uzmigo, as uzdariau durys ir darau ka noriu. Lietuvoj kelioniu agenturos nepasiule man pigesnio varianto. Vienvieciai kambariai gaunasi vos ne dvigubai brangiau uz dviviecius, tad optimaliausia kaina bus vaziuojant dviese. As surasiau kainas nuomojant apartamentus privaciau, pavaiksciojau ir aplink. Buvau 4 viesbuciuose, is ju 3-3 zvaigzduciu ir 1as 4 zvaigzduciu. Kainos visur vienodos- vienvietis kambarys 80 levu, dvivietis 40-50, studiju neklausiau, apartamentai nuo 80-100. Visur su pusryciais ir aisku ateitu valytojos viska sutvarkyt. Isanksto uzsakant taiko nuo 30-50 proc. nuolaidas, kuo anksciau uzsakai, tuo didesnes nuolaidos. Uzstatas - 1os dienos kaina. Del puodu, tai irgi ne problema, noriu valgau namie, nenoriu gamint einu i bara.
lyyra klausimai Jums. Keliese jus vaziavot ir kokiam laikotarpiui? Klausiu, nes pas mane buvo nestandartinis laikotarpis, ir matyt kelioniu agenturu krize nepaliete, nes nerorejo terliotis ir i mano mailus net neatsake ir nieko nepasiule, nors kai skambinau beveik visi sake viska surasyt mailu ir atsiust jiems. Kiek zvaigzduciu viesbutis? Koks buvo maistas? Ar kondicioneriai veike centralizuotai ar buvo galimybe reguliot? Pas mus kambary buvo, bet as jungiau vos kelis kartus, kol miegojo vaikas, nes nemazai maciau snargliuojanciu vaiku
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 09 09, 17:07)
Kiek klausiau aplinkiniu tai gaunasi nuo 25 iki 30 Eur uz para
Tai pagal mane - visai nebrangiai, mes pernai daug daugiau mokėjom, ir dar per pažįstamus. Tik tiek, kad Auksinėse Smiltyse, gal Saulėtam Krante pigiau...
[/quote]Vaziavome mes 3[2suauge ir vaikas] nuosavu automobiliu liepos men 2savaites,visbutis Kaliakra 4* ant juros kranto,maistas ivairus skanus,mes prie kondicionieriu priprate tai jokiu keblumu nesudare,nors galima ir atjunkti.
Teko ir mums pažinti dalelę Bulgarijos... Pirmas įspūdis, prisipažinsiu, buvo labai ne koks - nykuma... Visa laimė, kad viešbutis buvo labai šaunus, tad adaptavomės greitai, o kai išsinuomojome mašiną, tai ir pamilt šią šalį suspėjau Gaila tik, kad pajūryje nėra jau tiek daug lankomų objektų : Tiesa, mažumėlę šokiravo kelionių kainos... ir apskriati, nėra jau ten viskas pigu, ypač kurortuose, kur kainos tikrai sukeltos...