QUOTE(Smauglius @ 2010 07 02, 13:01)
Sveiki "bulgarai"
Ar kas nors esat važiavę į išnuomotą butą/namą ir patys gaminęsi maistą?
Ar kas nors esat važiavę į išnuomotą butą/namą ir patys gaminęsi maistą?
aš maistą gaminu pati. Kainos panašios į LT. Tik reikia žinot kur pirkti. Labai skiriasi tų pačių produktų kainos skirtingose parduotuvėse. Galiu pasidalinti patirtimi iš Saulėto kranto. Pigiausia ir didžiausias pasirinkimas parduotuvėje Mladost, neblogai ir naujojoje, kur atsidarė prie žiedo į Nesebarą. Alkoholis pigiausias centre bazėje. Vaisiai, daržovės - šalia bazių, bei Kableškovo miestelyje. Beje, ketvirtadieniais ten vyksta didžiulis turgus "ale Gariūnai" , taip pat ten dar galima prisipilti šaltinio vandens. Beje, Bulgarijoje pakeliui pamatysite daug sutvarkytų šaltinių, kur nemokamai galima prisipilti vandens. Vietiniai sako, kad jis padeda virškinimo sistemai. Man asmeniškai jis labai skanus.
QUOTE(Leidaa @ 2010 07 04, 13:59)
Merginos, ar liepos mėnesį yra tiesioginių skyrdžių (be kelionės) iš Vilniaus/ Rygos į Varną?
Tiesioginių skrydžių žmoniška kaina rast nepavyko. Perkam iš kelionių agentūrų tik skrydžius . Radau iš Varšuvos su neblogom kainom, bet dar neišbandžiau. Jei ką gero rasit - duokit ir man žinot, labai reikia