Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(dei @ 2010 06 09, 11:21)
nu dar man klausimas iskilo, - dabar toks musu maziaus amzius, kad pratinasi ant puodelio, ir jau per paskutines savaites gan neblogai sekasi. tai vat ir galvoju kaip cia dabar bus toje kelioneje.

Pasidalinkit patirtim kaip jus darete, o gal rasim ten nusipirkti koki pigiausia  unsure.gif  nesinori prarast tiek kiek jau ismoke esam  ax.gif

4u.gif

Mes vežėmės savo puoduką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif patarkit prasau koki kurorta rinktis vaziuojant su 1,7 m vaiku Auksinės Smiltys ar Saulėtasis Krantas 4u.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 06 12, 20:52)
Sveikos 4u.gif patarkit prasau koki kurorta rinktis vaziuojant su 1,7 m vaiku Auksinės Smiltys ar Saulėtasis Krantas 4u.gif Aciu smile.gif

Na biski jau spejau paskaityt tema, tai supratau, kad Saulėtasis Krantas mums nelabai tinka schmoll.gif , jis daugiau jaunimui skirtas 4u.gif . As noreciau siek tiek ramybes, kad vaikas galetu ramiai dienos mietu pamiegot ir nakciai be didelio truksmo uzmigt. Dar perskaiciau kad su vaikais tinka Albena viesbutis. Gal dar koki galit patart? Kas pernai buvo, mergaites parasykit, visai jau pasimeciau, nezinau koki pasirinkt doh.gif
Atsakyti
na mes irgi su vaikais vaziuojam, musiskiui 1m9men, draugu vaikinukui 1m7men tai is pasiulymu issirinkom obzoro kurorta. isvykstam antradieni grisim po savaites. buvom sumane kad ir albena mums tiktu, bet nebuvo tinkamu pasiulymu tai datai. Tai kai grisim galesiu parasyt atsiliepimus

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 06 12, 19:52)

Svarbiau ne kurortas yra viešbučio vieta. Jeigu prie barų ir diskotekų - viena publika, jei pakrašty - tai vaikai ir senukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2010 06 13, 09:51)
na mes irgi su vaikais vaziuojam, musiskiui 1m9men, draugu vaikinukui 1m7men tai is pasiulymu issirinkom obzoro kurorta. isvykstam antradieni grisim po savaites. buvom sumane kad ir albena mums tiktu, bet nebuvo tinkamu pasiulymu tai datai. Tai kai grisim galesiu parasyt atsiliepimus

4u.gif

Lauksiu asiliepimu mirksiukas.gif Man svarbiausia, kad vaikui butu gerai, kad baseiniukas butu, zaidimu aikstele, svarus smelis prie juros. Aktualus ir maistas. As noriu rugpjucio men vaziuot, kad vaisiai jau butu. Nenoriu kad butu labai daug zmoniu, kaip supratau Saulėtasis Krantas kaip musu Palanga labai daug zmoniu, o man reiketu Nidos arba Juodkrantes tik Bulgarijoj lotuliukas.gif Butinai parasykit kai grisit 4u.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2010 06 13, 12:04)
Svarbiau ne kurortas yra viešbučio vieta. Jeigu prie barų ir diskotekų - viena publika, jei pakrašty - tai vaikai ir senukai bigsmile.gif
Jeigu ką domina apartamentai ramioje vietoje - rašykit AŽ.

Aciu mirksiukas.gif Del apartamentu jau bandziau dometis, bet tai ka man siule kainavo tiek pat kiek ir kelioniu agenturos siulo uz kelione, tik ten vien apartamentu kaina, o cia plius ir skrydis, ir atvezimas su autobusu iki viesbucio ir maitinimas. Jeigu as klystu prasom pataisyt mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 06 13, 12:12)
Aciu mirksiukas.gif  Del apartamentu jau bandziau dometis, bet tai ka man siule kainavo tiek pat kiek ir kelioniu agenturos siulo uz kelione, tik ten vien apartamentu kaina, o cia plius ir skrydis, ir atvezimas su autobusu iki viesbucio ir maitinimas. Jeigu as klystu prasom pataisyt mane 4u.gif

Mes skaičiavom mirksiukas.gif Apartamentai pigiau gaunasi, jei kompanija didesnė ir vaikai didesni, o tuo labiau jei ilgesniam laikotarpiui, tarkim, dviem savaitėm. Šeimai su dviem vaikais, vyresniais nei du metai, per agentūrą važiuoti apie dešimt tūkstančių.... Mes pernai dvi savaites buvom ir labai savęs neribodami apsisukom trečdaliu pigiau bigsmile.gif Dar pigiau - važiuoti su mašina būtų.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2010 06 13, 14:47)
Mes skaičiavom mirksiukas.gif Apartamentai pigiau gaunasi, jei kompanija didesnė ir vaikai didesni, o tuo labiau jei ilgesniam laikotarpiui, tarkim, dviem savaitėm. Šeimai su dviem vaikais, vyresniais nei du metai, per agentūrą važiuoti apie dešimt tūkstančių.... Mes pernai dvi savaites buvom ir labai savęs neribodami apsisukom trečdaliu pigiau bigsmile.gif Dar pigiau - važiuoti su mašina būtų.

As planuoju vaziuot viena su 1,7 m. vaiku, ar man apsimoketu nuomotis? g.gif Planuoju vaziuot menesiui nuo rugpjucio iki rugsejo 7 ar 14 nepamenu kada paskutinis agenturu lektuvas skrenda. Paciam gale (rugseji) 1-ai savaitei prisijungtu ir tetis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka1: 13 birželio 2010 - 14:45
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 06 13, 14:45)
As planuoju vaziuot viena su 1,7 m. vaiku, ar man apsimoketu nuomotis? g.gif  Planuoju vaziuot menesiui nuo rugpjucio iki rugsejo 7 ar 14 nepamenu kada paskutinis agenturu lektuvas skrenda. Paciam gale (rugseji) 1-ai savaitei prisijungtu ir tetis  4u.gif

Galima paskaičiuoti: vieno miegamojo apartamentai rugpjūtį kainuoja 239-289 lt parai, rugsėjį jau 189-239 lt. Visam mėnesiui gaunasi apie 7.000 lt - už tokį ilgam periodą tikrai gautum nuolaidą. Iki 5.000 tai laisvai, o gal ir pigiau. Maistą sunku paskaičiuoti, nes visi skirtingai maitinasi. Kai ruoši savarankiškai, tai gaunasi panašiai kaip Lietuvoje, gal kiek brangiau. Lėktuvo bilieto kaina - nuomininkams galime suorganizuoti ir bilietus, po 800 lt pirmyn-atgal. Vaikai iki dviejų metų skraido nemokamai. Su dviem lėktuvo bilietais pirmyn-atgal, nuoma ir maistu neturėtum perlipti 10tūkst. Ar su agentūra pigiau gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2010 06 13, 16:37)
Galima paskaičiuoti: vieno miegamojo apartamentai rugpjūtį kainuoja 239-289 lt parai, rugsėjį jau 189-239 lt. Visam mėnesiui gaunasi apie 7.000 lt - už tokį ilgam periodą tikrai gautum nuolaidą. Iki 5.000 tai laisvai, o gal ir pigiau. Maistą sunku paskaičiuoti, nes visi skirtingai maitinasi. Kai ruoši savarankiškai, tai gaunasi panašiai kaip Lietuvoje, gal kiek brangiau. Lėktuvo bilieto kaina - nuomininkams galime suorganizuoti ir bilietus, po 800 lt pirmyn-atgal. Vaikai iki dviejų metų skraido nemokamai. Su dviem lėktuvo bilietais pirmyn-atgal, nuoma ir maistu neturėtum perlipti 10tūkst. Ar su agentūra pigiau gaunasi?

Na, agenturoje man pigiau paskaiciavo, bet as skambinau, reik bandyt nuvaziuot, gal visai kitaip suskaiciuos g.gif As pries tai teirvarausi apartamentu Primorske, bet paciai reikia kazkaip dasigaut iki ju nuo uosto, o man vienai su mazu vaiku nelabai toks variantas tinka schmoll.gif o kaip pas jus?, ar yra galimybe suorganizuot kazkaip nuvezima? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2010 06 14, 12:52)
Na, agenturoje man pigiau paskaiciavo, bet as skambinau, reik bandyt nuvaziuot, gal visai kitaip suskaiciuos g.gif As pries tai teirvarausi apartamentu Primorske, bet paciai reikia kazkaip dasigaut iki ju nuo uosto, o man vienai su mazu vaiku nelabai toks variantas tinka schmoll.gif o kaip pas jus?, ar yra galimybe suorganizuot kazkaip nuvezima? ax.gif  4u.gif

Nuvežimą visur teks pačiam organizuotis, nes Novaturas šiemet skrenda tik į Varną, o iš ten jau pačiam.
Į Saulėtą krantą taksi apie 40-50 EUR mašina
Galima pirkti pervežimą su poilsiautojais iš Novaturo (laukiu atsakymo kiek kainuoja, pernai žiauriai brangiai lupo. Parašysiu kai atsakys kiek šiemet)
Pigu autobusu, bet šiemet nebespėjam į paskutinį reisą Varna - Saulėtas krantas
Aišku su vaikučiu problema autobusu
Atsakyti
Kaip tai, Novaturas skraidina tik į Varną? g.gif Praeitais metais skridom į Bourgas. 22 d. mes skrendam į Bulgariją, užsirezervavom jau viešbutį, tik reik dar nueit į agentūrą susimokėt, tai aš net nepagalvojau apie tai, galvojau ir šiemet bus į Bourgas. O dėl kokių čia priežaščių nėra į Bourgas oro uostą skrydžių?? g.gif Kiek toli db reiks važiuot doh.gif
Apsistosim Nessebare kurorte Sol Nessabar Mare & Bay viešbutyje 4* (Palace jau nebebuvo vietų). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 14 birželio 2010 - 14:29