QUOTE(dei @ 2010 06 13, 09:51)
na mes irgi su vaikais vaziuojam, musiskiui 1m9men, draugu vaikinukui 1m7men tai is pasiulymu issirinkom obzoro kurorta. isvykstam antradieni grisim po savaites. buvom sumane kad ir albena mums tiktu, bet nebuvo tinkamu pasiulymu tai datai. Tai kai grisim galesiu parasyt atsiliepimus
Lauksiu asiliepimu
Man svarbiausia, kad vaikui butu gerai, kad baseiniukas butu, zaidimu aikstele, svarus smelis prie juros. Aktualus ir maistas. As noriu rugpjucio men vaziuot, kad vaisiai jau butu. Nenoriu kad butu labai daug zmoniu, kaip supratau Saulėtasis Krantas kaip musu Palanga labai daug zmoniu, o man reiketu Nidos arba Juodkrantes tik Bulgarijoj
Butinai parasykit kai grisit
QUOTE(Reklamiste @ 2010 06 13, 12:04)
Svarbiau ne kurortas yra viešbučio vieta. Jeigu prie barų ir diskotekų - viena publika, jei pakrašty - tai vaikai ir senukai
Jeigu ką domina apartamentai ramioje vietoje - rašykit AŽ.
Aciu
Del apartamentu jau bandziau dometis, bet tai ka man siule kainavo tiek pat kiek ir kelioniu agenturos siulo uz kelione, tik ten vien apartamentu kaina, o cia plius ir skrydis, ir atvezimas su autobusu iki viesbucio ir maitinimas. Jeigu as klystu prasom pataisyt mane