Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(dei @ 2010 05 31, 19:48)
o ar reikalingi buvo vandens bateliai (tipo aqua shoes) vaikuciams - i jura lipti, i baseiniuka? eziu, sako, kaip ir nelabai turbut yra, bet del akmeneliu  smile.gif

4u.gif

Jei bus labai karštas smėlis prie jūros, tuomet nei patys basi vaiksčiosite, nei vaiką basą paleisite. O maudytis jūroje galima ir basomsi, matysite vietoje koks paplūdimys. Prie baseino uždėti batukus, kad neslystų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2010 05 31, 23:11)
Jokiu akmeneliu Bulgarijoje nera. Tiek papludimys, tiek juros dugnas - smelis. Pvz. man tai yra didziulis privalumas palyginus su Turkija, kur dazniausiai papludimiai buna akmenuoti. Batuku mums neprireike, jokiu eziu nematem  schmoll.gif  O i baseina lipom basi. Aisku, visada buvome salia vaiko.

QUOTE(renatyte.r @ 2010 06 01, 20:20)
Jei bus labai karštas smėlis prie jūros, tuomet nei patys basi vaiksčiosite, nei vaiką basą paleisite. O maudytis jūroje galima ir basomsi, matysite vietoje koks paplūdimys. Prie baseino uždėti batukus, kad neslystų  mirksiukas.gif

aciu jums 4u.gif

batukus kaip tik siandien jau nupirkau, ai sakau nepamaisys, mazuciai - daug vietos neuzims, jei ten neprireiks, tai lietuviskuose ezeruose tikrai prireiks smile.gif

nu va kol kas issiaiskinau rupimiausius klausimus, nors dar iki keliones pora sav, tai dar iskils klausimu - grisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 06 01, 19:45)
Tai va, čia ir problema, kad neskaitau blush2.gif

Tada gal pabandyk www. holidaycheck.com arba tripadvisor.com. Siaip, rusu atsiliepimai yra geri apie siuos viesbucius. Truputi skaiciau, kai apie savo viesbuti atsiliepimu ieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2010 06 01, 23:50)
Tada gal pabandyk www. holidaycheck.com arba tripadvisor.com. Siaip, rusu atsiliepimai yra geri apie siuos viesbucius. Truputi skaiciau, kai apie savo viesbuti atsiliepimu ieskojau smile.gif

Ačiū 4u.gif
O kuriam jūs buvot, priminkit g.gif
Papildyta:
Temos pagyvinimui nuotraukytės iš Barcelo Royal Beach viešbučio (Saulėtas krantas)
Viešbučio foje (matosi Įejimas iš gatvės, ir galima išeit tiesiai prie baseinų):
user posted image
Vienas iš baseinų (didžiausias):
user posted image
Antras baseinas su jakuzzi:
user posted image
Kambarys su virtuvėle (atsikrai miegamasis):
user posted image
Saulėto kranto promenada: (kažkas pan. į Basanavičiaus g. Palangoj):
user posted image
Yra dar trečias vaikučių baseinas (geltonas), kur vandens gal iki pusės suaugusio blauzdos ir šiltas vandenukas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 01 birželio 2010 - 23:40
Mes praeitais metasi buvome Miramar viesbutyje Obzore, o siais vaziuosim i Nessebar Beach Sauletajam krante. Jau kelialapius turim, bet vis vien kazkaip atsiliepimu vis dar paieskau, niors kiek iki siol ziurejau visi geri buvo.
Gal kas atostogavot ten kartais ar siaip ka nors girdejot ?
Atsakyti
Sveikos turistes ir bulgarijos myletojos

Birzelio gale ruošiamės važiuoti į bulgariją, sv. Vlas kurorta (5 km nuo sunny beach), važiuosime su mašina, 2m ir 4 m vaikais, tai labai neramu, ar ne per toli g.gif , vienu žodžiu, truputį parinuosi ax.gif Gal buvote su mažais vaikais su mašina, būčiau labai dėkinga už patarimus, labai praverstų.
einu skaityti temos nup pradžių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2006 05 07, 15:42)
jei kas domina konkreciai, galit klaust, rasyt ir i az. su mielu noru pasistengsiu padeti. zinau visus kurortus labai gerai, teko gyvent ir Sofijoj.

Langoza - ar dar skaitai šitą temą? Rdaau senučiuką tavo postą.

Esmė tokia, kad visi ieško paplūdimių ir pajūrio kurortų. O man įdomu yra pakeliauti po pačią šalį (traukiniai pigūs) ir pasilankyti nerealiuose kalnuose, ežeruose ir kanjonuose. Kažkas minėjo kad šalies viduje nėr ko pamatt - tai visiška neteisybė. Yra nereali gamta, kalnuose galima aptikti netgi niekieno nežinomų vienuolynų, gamta nepaliesta ir nerealiai graži.

Tai va - ar yra keliavusių po šalies vidų? Žinau kad kelių kokybė nelabai kokia, bet galima nuomotis automobilį arba važiuoti traukiniais. Ar yra pigaus apgyvendinimo variantų (apartamentų nuoma - ale sutvarkyti butai trumpalaikei nuomai)?
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 05 30, 19:53)
O daugiau ten nelabai yra kur važiuoti, nebent jau kur toliau nuo pakrantės, giliau į Bulgariją  4u.gif

QUOTE(Shyna @ 2010 06 02, 12:10)
Esmė tokia, kad visi ieško paplūdimių ir pajūrio kurortų. O man įdomu yra pakeliauti po pačią šalį (traukiniai pigūs) ir pasilankyti nerealiuose kalnuose, ežeruose ir kanjonuose. Kažkas minėjo kad šalies viduje nėr ko pamatt - tai visiška neteisybė. Yra nereali gamta, kalnuose galima aptikti netgi niekieno nežinomų vienuolynų, gamta nepaliesta ir nerealiai graži.

Turbūt mano pasisakymą turėjote omenyje? g.gif

Jei taip - tuomet neiškraipykite mano žodžių, o atidžiau paskaitykite.
Atsakyti
QUOTE(kati @ 2010 06 02, 09:13)
Sveikos turistes ir bulgarijos myletojos

Birzelio gale ruošiamės važiuoti į bulgariją, sv. Vlas kurorta (5 km nuo sunny beach), važiuosime su mašina, 2m ir 4 m vaikais, tai labai neramu, ar ne per toli g.gif , vienu žodžiu, truputį parinuosi ax.gif  Gal buvote su mažais vaikais su mašina, būčiau labai dėkinga už patarimus, labai praverstų.
einu skaityti temos nup pradžių biggrin.gif

Sveikutė,mes pernai su savo auto važiavom į Kroatiją,kartu keliavo ir 2 metukų dukrytė,bent su maniške jokių problemų nebuvo,o šiemet keliausim į Bulgariją,manau taipogi viskas bus gerai.Svarbu turėti daug veiklos važiuojant (knygutės,spalvinimo priemonės) ir aišku mamos nervai geležiniai mirksiukas.gif
Viskas bus gerai,nusiteik optimistiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu dar man klausimas iskilo, - dabar toks musu maziaus amzius, kad pratinasi ant puodelio, ir jau per paskutines savaites gan neblogai sekasi. tai vat ir galvoju kaip cia dabar bus toje kelioneje.

Pasidalinkit patirtim kaip jus darete, o gal rasim ten nusipirkti koki pigiausia unsure.gif nesinori prarast tiek kiek jau ismoke esam ax.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2010 06 09, 12:21)
nu dar man klausimas iskilo, - dabar toks musu maziaus amzius, kad pratinasi ant puodelio, ir jau per paskutines savaites gan neblogai sekasi. tai vat ir galvoju kaip cia dabar bus toje kelioneje.

Pasidalinkit patirtim kaip jus darete, o gal rasim ten nusipirkti koki pigiausia  unsure.gif  nesinori prarast tiek kiek jau ismoke esam  ax.gif

4u.gif

manau ten rasit nusipirkti, paprastą kokiį prekybos centre.
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2010 06 09, 12:21)

Pasidalinkit patirtim kaip jus darete, o gal rasim ten nusipirkti koki pigiausia  unsure.gif  nesinori prarast tiek kiek jau ismoke esam  ax.gif

4u.gif

Mes vezemes savo, nes pas mus buvo problema - kadangi pas mane auga sunelis, jis siusiodamas vis varydavo pro sonus, tai mes jam buvome nupirke toki didesni puoda smile.gif
Atsakyti