Sveikos
Ir mes planuojame vaziuoti i Bulgarija, atostogausim Obzore nuo birzelio 1d.
Keliausim su dukrele, idomu, ar apsimoka is cia vezti tyreliu ir pampersu, ar patogiau ten isigyti? Numanau, kad kurorte bus brangiau, bet vis delto, gal galit patarti
QUOTE(Amelija084 @ 2010 05 12, 09:44)
Sakykit gal kas keliavot su mažais vaikais, kaip darėt su vežimėliais?
Mes iš vietinių pirkome ekskursijas į Nesebrą ir į Balčiką kaliagrą. Vežėmės vežimuką, ten su mikriuku veža - jokių problemų. Tik pas mus toks mažiukas, kelioninis vežimas, pas jus matau mažas vaikas, kažkaip abejoju ar lopšys tilptų
Papildyta:
QUOTE(justmoon @ 2010 05 12, 17:02)
Sveikos
Keliausim su dukrele, idomu, ar apsimoka is cia vezti tyreliu ir pampersu, ar patogiau ten isigyti? Numanau, kad kurorte bus brangiau, bet vis delto, gal galit patarti
Visko ten rasite - tikrai neapkraukite lagamino. Kainos labai panašios, gal šiek tiek brangiau. Aš prisimenu pernai tik porai dienų įsimečiau sauskelnių ir maistelio, kad nereikėtų išlipus iš lėktuvo iš karto parduotuvės iškoti
Palnuojame birželio vidury į BG... tai bandau pasiskaitinėti jūsų patarimų.... gal kas gali kokį viešbutuką Saulėtam krante parekomenduoti?
QUOTE(Romap @ 2010 05 13, 15:33)
Palnuojame birželio vidury į BG... tai bandau pasiskaitinėti jūsų patarimų.... gal kas gali kokį viešbutuką Saulėtam krante parekomenduoti?
apie kiek * galvojat?
ko norit - diskotekų vietoj ar ramybės?
Ar svarbu koks atstumas iki jūros, miesto centro?
QUOTE(Garmina @ 2010 05 13, 17:34)
apie kiek * galvojat?
mes vaziuojam ten pat, gal galetumet rekomenduot koki kluba, ar kur geriausia eiti pavalgyti, ir svarbiausia po miesta uztenka nuosavu koju ar reikia transporto?
Mane dar domina kainos maisto,nes san ziurejau apie Bulgarija filmuka ten rode turgu tai bananu kg kanavo 1,2levu cia idomu uz 1kg?
QUOTE(Garmina @ 2010 05 13, 16:34)
apie kiek * galvojat?
3arba 4, nei labai toli centro, nei pacioj marmalynej... zodziu - viskas per viduruka
ir dar klausimukas - ar verta imti AI ? (vaziuojam su vaiku)...
QUOTE(Kibelė @ 2010 05 13, 17:43)
mes vaziuojam ten pat, gal galetumet rekomenduot koki kluba, ar kur geriausia eiti pavalgyti, ir svarbiausia po miesta uztenka nuosavu koju ar reikia transporto?
Tai ar reikia transporto ar galima apsieit savom kojom priklauso nuo vietos kur apsistosit..Jeigu apsistosit netoli Sauleto kranto centro tai koju tikrai uzteks, nors jeigu kilometras ar du ne problema jusus kojoms,tad ji pasiekt kojomis taip pat galesit..Siaip maitina gerai ir padoriom kainom bare Condor ( gal ne baras tai, o restoranas)
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 13, 17:27)
Mane dar domina kainos maisto,nes san ziurejau apie Bulgarija filmuka ten rode turgu tai bananu kg kanavo 1,2levu cia idomu uz 1kg?
Maisto kainos panašios, kaip ir Lietuvoje, kas pigiau, kas brangiau
Kad bananai taip pigiai kainuotų tai nepasakyčiau Vaisių kainos daugmaž tokios, kaip pas mus, gal kiek brangiau.
Mes turėjome all inclusive, tai nelabai dairiausi, tiek, kiek vaikui reikėjo papildomai pirkti.
QUOTE(Kibelė @ 2010 05 13, 16:43)
CONDOR, kaip rašė Berniukas12, man irgi patiko. Dar labai mėgstu restoranėlius Nesebre. Super vaizdai ant jūros kranto, nacionalinė virtuvė, muzika.
Jei nuosavo kojos neatlaikytų, po miestą kursuoja pramoginis traukinukas ir maršrutiniai autobusai po 1 levą.
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 05 13, 18:27)
Dabar kursas 1 BGN (levas)=1,76 LTL Tai bananai virš 2 Lt gal ir gali būti
Man kainos pasirodė panašios į LT. Tik atkreipkit dėmesį, ten tie patys produktai importiniai žymiai brangesni už vietinės gamybos, matyt saugo savo rinką. Pvz pakelis sausainių importinių kelis kart brangiau už bulgariškų, tai reikia neapsižioplint.
Papildyta:
Savo viešbučio vietą galit susirast šitam žemėlapyje
Sauletas krantas
įvedat į paiešką, o po to tampot
Miesto centras - viešbutis Kuban
šiek tiek pasenęs, bet bendram vaizdui tinka
Negyvanau, bet iš išorės man labai gražūs viešbučiai 4* Majestic ir Victoria Palace
Mėgstu ten nueiti atsigert kavos, pažiūrėt vakarinių programų
QUOTE(Garmina @ 2010 05 14, 10:26)
CONDOR, kaip rašė Berniukas12, man irgi patiko. Dar labai mėgstu restoranėlius Nesebre. Super vaizdai ant jūros kranto, nacionalinė virtuvė, muzika.
O gal teko matyti Sunny holiday, pagal ta zemelapi neatrodo,kad iki papludimio 300 metru kaip rasyta
Gal kas buvote: viešbutyje PERLA , kurortas: Auksinės Smiltys