Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija

QUOTE(lukne1 @ 2010 02 27, 23:39)
Laba,

is  komentaru supratau,kad rugsejo men. vidury jau kaip ir pavojinga vaziuoti del oro i Bulgarija...Noriu silumos ne tik vandenyje, bet ir ant kranto.Kataloguose raso,kad tokiu metu lauke buna apie 30 laipsniu,bet paskaicius komentaus kazkaip taip neatrodo doh.gif

Mes praeitą rudenį buvome rugsėjo pr. - vid. Tikrai buvo visokių orų, ir +30 ir +14 su lietumi blink.gif Kadangi buvome 14 dienų, tai pasidžiaugėme ir saulyte, ir pasideginome. Vėsesnėmis dienomis kur nors nuvažiuodavome. Bet buvo lietuvių, kurie atvažiavo 7 dienoms ir papuolė ant prasto oro (tik vieną dieną galėjo pasideginti), tai nelabai džiaugėsi smile.gif

Bėja, kam reikia turiu gerą Bulgarijos žemėlapį, galėčiau už simbolinę kaina parduoti. Jo vienoje pusėje sužymėtos Bulgarijos įžymybės ir lankytinos vietos, o kitoje paprastas žemėlapis su keliais 4u.gif

Per AZ 4u.gif
Atsakyti
sveiki mes uzsirezervavom i Sunny beach viesbuti Apart-Hotel Sunny Holiday gal kam teke pabuvoti, lekiam be vaiku tai svarbu daug saules ir linksmybiu ax.gif
tiesa kaip geriausia butu patekti is oro uosto iki viesbucio, ten apie 30 km nezinom imt taksa ar kaip
Atsakyti
Mes pernai buvom Albenoje, Kaliakroje, viskas liuks, tik nepatiko kažkur iš tolumos ateinantis garsas iš baro prie jūros...
Šiemet kelionių biudžetas žymiai mažesnis, kūdikis tapo vaiku, tai norėtume ekonomiškesnuio varianto, bet dar ramesniame kurorte. Negaliu pernešti muzikų visokių naktį. Gal galėtumėte parekomenduoti, gal Šv. KOnstantiną, ar Obzorą, ir kokius viešbučius?
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 28, 23:15)
Mes pernai buvom Albenoje, Kaliakroje, viskas liuks, tik nepatiko kažkur iš tolumos ateinantis garsas iš baro prie jūros...
Šiemet kelionių biudžetas žymiai mažesnis, kūdikis tapo vaiku, tai norėtume ekonomiškesnuio varianto, bet dar ramesniame kurorte. Negaliu pernešti muzikų visokių naktį. Gal galėtumėte parekomenduoti, gal Šv. KOnstantiną, ar Obzorą, ir kokius viešbučius?

Aš pernai buvau Šv. Konstantine. Tikrai mažas miestelis, ramumu aš jį palyginčiau su Nida. Gyvenome 5* Grand Hotel Varna viešbutyje. Viešbutis vienas iš geriausių tame miestelyje. Man patiko. Žinoma, viešbučių Bulgarijoje nepalyginsi su Turkijos ar Tuniso viešbučiais - ten gi vis dar sovietinė šalis smile.gif

Į Obzorą nevažiuočiau, nes jis toli nuo visų kitų kurortų ir dar neturi savo dvasios schmoll.gif Po Albenos jums tikrai ten nepatiktų. O ir Šv. Konstantinas daug paprastesnis miestelis už Albeną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatyte.r: 30 kovo 2010 - 12:48
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 30, 12:45)
Aš pernai buvau Šv. Konstantine. Tikrai mažas miestelis, ramumu aš jį palyginčiau su Nida. Gyvenome 5* Grand Hotel Varna viešbutyje. Viešbutis vienas iš geriausių tame miestelyje. Man patiko. Žinoma, viešbučių Bulgarijoje nepalyginsi su Turkijos ar Tuniso viešbučiais - ten gi vis dar sovietinė šalis  smile.gif

Į Obzorą nevažiuočiau, nes jis toli nuo visų kitų kurortų ir dar neturi savo dvasios  schmoll.gif Po Albenos jums tikrai ten nepatiktų. O ir Šv. Konstantinas daug paprastesnis miestelis už Albeną  smile.gif

Dėkui už pasidalinimą. O ką veikėte išskyrus jūrą ir saulę, ar yra kokių nors mini pramogų, kaip mini golfas ar pan? Mums norėtųsi daug gražios gamtos... Ar yra kur pasivaikščioti? Ar groja per naktį muzika?
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 03 30, 12:45)
Į Obzorą nevažiuočiau, nes jis toli nuo visų kitų kurortų ir dar neturi savo dvasios  schmoll.gif Po Albenos jums tikrai ten nepatiktų.

Nesutikciau. Kaip tik Obzoras turi dvasia, man patinka kai daug vietiniu gyventoju. Kuo maziau komercijos - tuo geriau. Mes antra karta i Obzora. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2010 03 30, 20:02)
Nesutikciau. Kaip tik Obzoras turi dvasia, man patinka kai daug vietiniu gyventoju. Kuo maziau komercijos - tuo geriau. Mes antra karta i Obzora. mirksiukas.gif

Papsakokit apie Obzora, apie viesbucius, koki rekomenduotumete ekonominiam biudzetui? Ka veikaite laisvalaikiu? Labai labai busiu dekinga.... Kaip noriu atostogu, tik biudzetas siemet mazas....
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 03 30, 20:14)
Papsakokit apie Obzora, apie viesbucius, koki rekomenduotumete ekonominiam biudzetui? Ka veikaite laisvalaikiu? Labai labai busiu dekinga.... Kaip noriu atostogu, tik biudzetas siemet mazas....

man atrodo ekonomianiam biudzetui labiau tiks Egiptas. be to - kas yra ekonom.biudzetas? iki 3000 lt seimai? Del Obzoro - foto yra sios temos pradzioj, gal 4 psl..
Atsakyti
Egiptas vasara per karsta. Tiesa sakant, nebuvom niekad Egipite. Man patiko Bulgarija normaliu, ne per karstu oru ir geltonu smeliu. Nu atpstogu biudzetas gal butu siek tiek didesnis nei 3000 seimai. Pernai Albenos Kaliakroje uz 14 d. apie 6 gabalus paklojome, dabar noretume bent dviem maziau...
Atsakyti

labai butu idomu ir man suzinot issamiau apie Obzora bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 03 balandžio 2010 - 14:21
QUOTE(vilnele @ 2010 04 02, 00:02)
Egiptas vasara per karsta. Tiesa sakant, nebuvom niekad Egipite.  Man patiko Bulgarija normaliu, ne per karstu oru ir geltonu smeliu. Nu atpstogu biudzetas gal butu siek tiek didesnis nei 3000 seimai. Pernai Albenos Kaliakroje uz 14 d. apie 6 gabalus paklojome, dabar noretume bent dviem maziau...

O man patinka keliauti ten kur dar nebuvau, nor Bulgarijoj patiko, antra karta nekeliauciau. Uztat intensyviai ieskau kas galetu parduoti arba nupirkti budamas Bulgarijoje magnetuka ant saldytuvo ax.gif
gal atsiras tokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 04 03, 15:20)
labai butu idomu ir man suzinot issamiau apie Obzora  bigsmile.gif

Obzoras yra maza gyvenviete. Is esmes ja sudaro viena gatve, kur buna pirkti visokiu suvenyru, magnetuku ir pan. Vaikams Obzore yra keli atrakcionai. Musu 3 metu maziukui ju visai pakako. Bet vakarais i ta miesteli pasivaikscioti daznai tikrai neisit, kadangi pora kartu nuejus jau atisbosta.
Del ramybes - is tikruju ten yra ramu, nes viesbuciu palyginus nera daug, paciam miestely jokiu diskoteku, kazino ir pan.
Mums musu poilsis patiko ir nebuvo nuobodus, nes buvo labai geri vakariniai pasirodymai. Is tikruju beveik kiekviena vakara likdavom maloniai nustebinti isvyde ne siaip sau kazkoki vulgaru soki, o profesionalu pasirodyma su grazia choreografija ir pan.
Mes atostogavom Miramar viesbutyje smile.gif
Tai turbut tiek apie Obzora, jei bus klausimu, prasom mirksiukas.gif
Atsakyti