Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Sveikos breketininkes.Kaip sekasi nesiojimas.As tai jau toj sryti senbuve,nesioju jau beveik 4 metus
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2009 07 03, 14:02)
Sveikos breketininkes.Kaip sekasi nesiojimas.As tai jau toj sryti senbuve,nesioju jau beveik 4 metus

sveika 4u.gif
pakankamai ilgai jau.bet papasakok daugiau,. kokie breketai,kokiam mieste, kokia tavo situacija ? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

blink.gif oho, o ko taip ilgai?!
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 03, 12:05)
ir kaip?  blush2.gif

suuuper thumbup.gif tik dar neturiu pries ka rodytis iki kaledu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 11:02)
bet juk kainos skiriasi jei kitokie breketai?
tai tu pasirinkai tokia kaina,ir nezinai kokie breketai,ar kaip ?  g.gif

Iki šiandien aš nežinojau kokius breketus nešiosiu. Nes man sudarė gydymą, pasakė kainą ir viskas. Sumą išskirstė aštuoniolikai mėnesių, tai labai gerai, vieną kart į mėnesį sumoki ir būni rami, kad kito apsilankymo metu neprireiks už ką nors sumokėti.
Dės Damon breketus.

QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 12:13)
Siandien 17h einu deimanto klijuot  wub.gif  imesiu foto  mirksiukas.gif  visas forumas bus mano fotkiu  lotuliukas.gif  cool.gif

Kaip faina thumbup.gif

Oho, o kodėl taip ilgai? Iškart tau pasakė, kad tiek daug nešiosi ar tik gydymo metu išaiškėjo?
Atsakyti
user posted image

ka pasakysit? wub.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mergytes ir berniukai biggrin.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 23:21)

Beje, klausimas visiems, kam dantukus jau rovė - ar skauda?  lotuliukas.gif  Na žinau, kad užmarina, bet man labai nemalonu, kai vaistus leidžia  verysad.gif
o po danties rovimo, grįžus namo, jau tikriausiai skauda  schmoll.gif

na man rove 2 protinius visiskai sveikus, tai lb bijojau, bet kai vaistus suleido ir kol laukiau tai drebejau, nes buvo sveiki, tai galvojau kad skaudes, bet visiskai nieko nejauciau, neskaudejo visai, tik po to kazkiek nemalonu buvo, nes visvien atvira zaizda, nieko baisaus nebijok mirksiukas.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 10:52)
sveikos panelės, ir vaikine  4u.gif
kažkaip sugalvojau paieškoti video apie breketus, ir žiurekite ką radau ,pasirodo yra tokiu drasių ir išradingų žmoniu:

http://www.youtube.c...h?v=6IuHV7xh2L4

lotuliukas.gif  thumbup.gif

niu idomiai, ir taip graziai viskas pasidare jam

QUOTE(daivasta @ 2009 07 03, 13:02)

tikrai labai idomu kodel taip ilgai???????? nes as ir galvojau kad man reiks ilgai juos nesioti, bet kai nuejau tai sake metai arba metai ir 2 menesiai ilgiausiai. viska issipasakok labai cia smalsu g.gif

visoms gero savaitgaliuko, ypac geru oru toms kur prie ezeru isvaziuoja thumbup.gif

as ir tikiuosi kad draugai mane prie juros nuves si savaitgali, jei nelis lietus, nes visa savaite tai nezmoniskas karstis, o savaitgali lietu pranasauja

Papildyta:
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 18:49)
ka pasakysit?  wub.gif  ax.gif

oi kaip grazu, blizga deimanciukas ant grazios sypseneles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

jauciu koks jausmas db tavo, kai be breketu, sypsaisi ir tobula sypsena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 03, 19:57)
oi kaip grazu, blizga deimanciukas ant grazios sypseneles thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jauciu koks jausmas db tavo, kai be breketu, sypsaisi ir tobula sypsena thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, dziaugiuos wub.gif tik lankeli jauciu kaip breketus... Zvelngiu pilna burna, kad drauge ta lankeli vidini pastebejo blink.gif kazkaip sonu juokiausi, gal lb issisiepus buvau. ax.gif Pasake "o ko tau is "ten" nenueme?" buvau apakus, kad isiziurejus ji imanoma pastebeti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 19:00)
Aha, dziaugiuos  wub.gif  tik lankeli jauciu kaip breketus... Zvelngiu pilna burna, kad drauge ta lankeli vidini pastebejo  blink.gif  kazkaip sonu juokiausi, gal lb issisiepus buvau. ax.gif  Pasake "o ko tau is "ten" nenueme?" buvau apakus, kad isiziurejus ji imanoma pastebeti  blink.gif

na manau visvien kur viduje tai vidije, visvien nebera tu breketu ant dantu mirksiukas.gif ir tik lankiukas maziukas, viskas saunu, db jau sypsokis kad ir visada piklnai issiziojus thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 19:49)

Nu gi tikra Holivudinė šypsena thumbup.gif Ką tu ten dar balint norėjai... g.gif biggrin.gif

QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 20:00)
Aha, dziaugiuos  wub.gif  tik lankeli jauciu kaip breketus... Zvelngiu pilna burna, kad drauge ta lankeli vidini pastebejo  blink.gif  kazkaip sonu juokiausi, gal lb issisiepus buvau. ax.gif  Pasake "o ko tau is "ten" nenueme?" buvau apakus, kad isiziurejus ji imanoma pastebeti  blink.gif

Keista, kad pastebėjo... Na bet ne tas pats kaip breketai smile.gif O kiek tą lankelį teks nešioti? Ir tą plokštelę nakčiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 03 liepos 2009 - 19:40
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 19:49)

nieko,tik tiek kad NUOSTABU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif

QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 20:00)

tai matyt is tos laimes kad gali sypsotis visa burna,per daug išsišiepei lotuliukas.gif
o tau reikia plokštele nesioti ?
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 20:38)
Nu gi tikra Holivudinė šypsena thumbup.gif Ką tu ten dar balint norėjai... g.gif  biggrin.gif
Keista, kad pastebėjo... Na bet ne tas pats kaip breketai smile.gif O kiek tą lankelį teks nešioti? Ir tą plokštelę nakčiai?

Gal cia jau neturiu prie ko prisikabinti, tai susigalvoju visko-balintis taip pat. Gera pasta valausi is JAV ax.gif
nieko konkreciai negaliu pasakyti, nes nueme breketus ir lankeli klijavo ne mano ortodonte, liepos 20d eisiu ir viska suzinosiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 21:25)
nieko,tik tiek kad NUOSTABU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  wub.gif  wub.gif
tai matyt is tos laimes kad gali sypsotis visa burna,per daug išsišiepei  lotuliukas.gif
o tau reikia plokštele nesioti ?

Aciu wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
aha, reikes nakciai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 03 liepos 2009 - 21:13