Sveikos breketininkes.Kaip sekasi nesiojimas.As tai jau toj sryti senbuve,nesioju jau beveik 4 metus
QUOTE(daivasta @ 2009 07 03, 14:02)
Sveikos breketininkes.Kaip sekasi nesiojimas.As tai jau toj sryti senbuve,nesioju jau beveik 4 metus
sveika
pakankamai ilgai jau.bet papasakok daugiau,. kokie breketai,kokiam mieste, kokia tavo situacija ?
oho, o ko taip ilgai?!
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 03, 12:05)
ir kaip?
suuuper tik dar neturiu pries ka rodytis iki kaledu
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 11:02)
bet juk kainos skiriasi jei kitokie breketai?
tai tu pasirinkai tokia kaina,ir nezinai kokie breketai,ar kaip ?
tai tu pasirinkai tokia kaina,ir nezinai kokie breketai,ar kaip ?
Iki šiandien aš nežinojau kokius breketus nešiosiu. Nes man sudarė gydymą, pasakė kainą ir viskas. Sumą išskirstė aštuoniolikai mėnesių, tai labai gerai, vieną kart į mėnesį sumoki ir būni rami, kad kito apsilankymo metu neprireiks už ką nors sumokėti.
Dės Damon breketus.
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 12:13)
Siandien 17h einu deimanto klijuot imesiu foto visas forumas bus mano fotkiu
Kaip faina
Oho, o kodėl taip ilgai? Iškart tau pasakė, kad tiek daug nešiosi ar tik gydymo metu išaiškėjo?
ka pasakysit?
sveikos mergytes ir berniukai
Beje, klausimas visiems, kam dantukus jau rovė - ar skauda? Na žinau, kad užmarina, bet man labai nemalonu, kai vaistus leidžia
o po danties rovimo, grįžus namo, jau tikriausiai skauda
na man rove 2 protinius visiskai sveikus, tai lb bijojau, bet kai vaistus suleido ir kol laukiau tai drebejau, nes buvo sveiki, tai galvojau kad skaudes, bet visiskai nieko nejauciau, neskaudejo visai, tik po to kazkiek nemalonu buvo, nes visvien atvira zaizda, nieko baisaus nebijok
niu idomiai, ir taip graziai viskas pasidare jam
tikrai labai idomu kodel taip ilgai???????? nes as ir galvojau kad man reiks ilgai juos nesioti, bet kai nuejau tai sake metai arba metai ir 2 menesiai ilgiausiai. viska issipasakok labai cia smalsu
visoms gero savaitgaliuko, ypac geru oru toms kur prie ezeru isvaziuoja
as ir tikiuosi kad draugai mane prie juros nuves si savaitgali, jei nelis lietus, nes visa savaite tai nezmoniskas karstis, o savaitgali lietu pranasauja
Papildyta:
oi kaip grazu, blizga deimanciukas ant grazios sypseneles
jauciu koks jausmas db tavo, kai be breketu, sypsaisi ir tobula sypsena
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 23:21)
Beje, klausimas visiems, kam dantukus jau rovė - ar skauda? Na žinau, kad užmarina, bet man labai nemalonu, kai vaistus leidžia
o po danties rovimo, grįžus namo, jau tikriausiai skauda
na man rove 2 protinius visiskai sveikus, tai lb bijojau, bet kai vaistus suleido ir kol laukiau tai drebejau, nes buvo sveiki, tai galvojau kad skaudes, bet visiskai nieko nejauciau, neskaudejo visai, tik po to kazkiek nemalonu buvo, nes visvien atvira zaizda, nieko baisaus nebijok
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 10:52)
sveikos panelės, ir vaikine
kažkaip sugalvojau paieškoti video apie breketus, ir žiurekite ką radau ,pasirodo yra tokiu drasių ir išradingų žmoniu:
http://www.youtube.c...h?v=6IuHV7xh2L4
kažkaip sugalvojau paieškoti video apie breketus, ir žiurekite ką radau ,pasirodo yra tokiu drasių ir išradingų žmoniu:
http://www.youtube.c...h?v=6IuHV7xh2L4
niu idomiai, ir taip graziai viskas pasidare jam
QUOTE(daivasta @ 2009 07 03, 13:02)
tikrai labai idomu kodel taip ilgai???????? nes as ir galvojau kad man reiks ilgai juos nesioti, bet kai nuejau tai sake metai arba metai ir 2 menesiai ilgiausiai. viska issipasakok labai cia smalsu
visoms gero savaitgaliuko, ypac geru oru toms kur prie ezeru isvaziuoja
as ir tikiuosi kad draugai mane prie juros nuves si savaitgali, jei nelis lietus, nes visa savaite tai nezmoniskas karstis, o savaitgali lietu pranasauja
Papildyta:
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 18:49)
ka pasakysit?
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 03, 19:57)
Aha, dziaugiuos tik lankeli jauciu kaip breketus... Zvelngiu pilna burna, kad drauge ta lankeli vidini pastebejo kazkaip sonu juokiausi, gal lb issisiepus buvau. Pasake "o ko tau is "ten" nenueme?" buvau apakus, kad isiziurejus ji imanoma pastebeti
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 19:00)
Aha, dziaugiuos tik lankeli jauciu kaip breketus... Zvelngiu pilna burna, kad drauge ta lankeli vidini pastebejo kazkaip sonu juokiausi, gal lb issisiepus buvau. Pasake "o ko tau is "ten" nenueme?" buvau apakus, kad isiziurejus ji imanoma pastebeti
na manau visvien kur viduje tai vidije, visvien nebera tu breketu ant dantu ir tik lankiukas maziukas, viskas saunu, db jau sypsokis kad ir visada piklnai issiziojus
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 19:49)
ka pasakysit?
Nu gi tikra Holivudinė šypsena Ką tu ten dar balint norėjai...
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 20:00)
Keista, kad pastebėjo... Na bet ne tas pats kaip breketai O kiek tą lankelį teks nešioti? Ir tą plokštelę nakčiai?
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 19:49)
ka pasakysit?
nieko,tik tiek kad NUOSTABU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 20:00)
tai matyt is tos laimes kad gali sypsotis visa burna,per daug išsišiepei
o tau reikia plokštele nesioti ?
QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 20:38)
Nu gi tikra Holivudinė šypsena Ką tu ten dar balint norėjai...
Keista, kad pastebėjo... Na bet ne tas pats kaip breketai O kiek tą lankelį teks nešioti? Ir tą plokštelę nakčiai?
Gal cia jau neturiu prie ko prisikabinti, tai susigalvoju visko-balintis taip pat. Gera pasta valausi is JAV
nieko konkreciai negaliu pasakyti, nes nueme breketus ir lankeli klijavo ne mano ortodonte, liepos 20d eisiu ir viska suzinosiu
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 21:25)
nieko,tik tiek kad NUOSTABU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aciu
aha, reikes nakciai