Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Manes irgi nebus, vel palapiniausiu kurnors palei Traku ezeriokus...taigi nepripliurpkit per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 00:30)
Kaip sakiau, man dės ant dviejų žandikaulių, plius dar tas aparačiukas, tai visas gydymas kainuos 6200 lt. O kokius breketus man dės, tai dabar net nepasakysiu blush2.gif nes jie net neklausė, nesitarė.... Turbūt parenka geriausia varijantą... g.gif Na bet aš jais pasitikiu thumbup.gif

bet juk kainos skiriasi jei kitokie breketai?
tai tu pasirinkai tokia kaina,ir nezinai kokie breketai,ar kaip ? g.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 09:23)
Mano nuomone jie ir taip pas tave balti. 4u.gif

tikrai ,dantukai labai grazus ir labai balti.as tavo vietoj nebalinciau,gal tik toliau naudociau ta pasta kuri sakei tau labai padejo mirksiukas.gif

PS.buozgalviuk,vampyre-sekmes pailseti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 22:21)

Beje, klausimas visiems, kam dantukus jau rovė - ar skauda?  lotuliukas.gif  Na žinau, kad užmarina, bet man labai nemalonu, kai vaistus leidžia  verysad.gif
o po danties rovimo, grįžus namo, jau tikriausiai skauda  schmoll.gif

Man rove dantuka geguzes men. Nemalonu, bet nieko lb baisaus... as tokia alpstanti nuo adatu ir tai siaip taip isgyvenau..
Pacio proceso metu skausmo kaip ir nera, tik nemalonus spaudimas toks.

O jau po to kai nuskausminami nustoja veikti, tada jau skauuuuda, as net geriau ketanovo, o kita diena jau viskas gerai buvo.

tik labai svarbu po isrovimo teisingai priziureti ta vieta, kad koks uzdegimas nepatektu, gyd turetu paaiskinti ka daryti, kada ir su kuo skalauti. man liepe 24val nieko nedaryti, o po 24 val skalauti vandens ir druskos tirpalu...
Atsakyti
sveikos panelės, ir vaikine 4u.gif
kažkaip sugalvojau paieškoti video apie breketus, ir žiurekite ką radau ,pasirodo yra tokiu drasių ir išradingų žmoniu:

http://www.youtube.c...h?v=6IuHV7xh2L4

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 03, 08:07)
aga, pas tave jie ir taip balti  4u.gif

man tai jie jau ir dabar atrodo kaip po balinimo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 09:52)
sveikos panelės, ir vaikine  4u.gif
kažkaip sugalvojau paieškoti video apie breketus, ir žiurekite ką radau ,pasirodo yra tokiu drasių ir išradingų žmoniu:

lotuliukas.gif  thumbup.gif

man tai su zaliom gumytem kaip grazu smile.gif
as pries dedama breketus irgi svarsciau, kokia spalva butu visai nieko tu gumyciu, bet uzdejo man Damon breketus, o jie be gumyciu...
gal ir gerai, kad Damon, bo dar buciau ka nors crazy sumascius bigsmile.gif

Atsakyti
Siandien 17h einu deimanto klijuot wub.gif imesiu foto mirksiukas.gif visas forumas bus mano fotkiu lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 03, 11:52)
sveikos panelės, ir vaikine  4u.gif

lotuliukas.gif  thumbup.gif

geras,super video ,kaip graziai sutvarke jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 03, 12:06)
man tai su zaliom gumytem kaip grazu smile.gif
as pries dedama breketus irgi svarsciau, kokia spalva butu visai nieko tu gumyciu, bet uzdejo man Damon breketus, o jie be gumyciu...
gal ir gerai, kad Damon, bo dar buciau ka nors crazy sumascius  bigsmile.gif

tai jo, labai linksma su tokiais breketais,jei žmogus išradingas galima visko prigalvoti, ir originaliai atrodys drinks_cheers.gif
pritariu,žali ir man labai patinka 4u.gif

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 03, 12:13)

aha, susitvarke tai super, thumbup.gif
bet nesupratau iškur pas jį ten vidurį video atsirado tarpas tarp viduriniu dantu, pries tai juk nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 03, 12:13)

geras, kaip graziai sutvarke dantukus!!! as irgi isleksiu prie ezeru tai sekmadieni tik parsirasiu smile.gif) neprirasykit daug smile.gif)

Ir kaunietes pamastom apie meetaa!!!!:)
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 03, 00:21)
Beje, klausimas visiems, kam dantukus jau rovė - ar skauda?  lotuliukas.gif  Na žinau, kad užmarina, bet man labai nemalonu, kai vaistus leidžia  verysad.gif
o po danties rovimo, grįžus namo, jau tikriausiai skauda  schmoll.gif

nu as irgi tokia cypianti del adatu, bet man pries menesi protini rove.
nemaloniausia tie vaistai, o paskui tik mano fantazijos vaisius kad mane drasko, del to ir inskciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztruko gal pora minuciu. sake pora valandu nieko nevalgyt kol kresuliukas susidarys ar pan., ir jokiu ten skalavimu ar nevalgyt para mirksiukas.gif
ir praejus vaistu poveikiui man nelabai skaudejo kas keisciausia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 12:13)
Siandien 17h einu deimanto klijuot  wub.gif  imesiu foto  mirksiukas.gif  visas forumas bus mano fotkiu  lotuliukas.gif  cool.gif

butinai ikelk mirksiukas.gif
o paskui ir visa aprasyma kaip kas buvo ir kiek kainavo, jau ir as noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 03, 07:30)
Tai gal padarom kaune meeta ??smile.gif

Padarom , bet reik ziuret kad oras butu palankus ir kad kuo daugiau forumieciu galetu thumbup.gif

beje, vakar gavau savo naktinukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 03 liepos 2009 - 12:04
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 03, 13:03)
beje, vakar gavau savo naktinukus  lotuliukas.gif

ir kaip? blush2.gif
Atsakyti