Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 00:05)
ACIU 4u.gif  wub.gif
istorinis momentas biggrin.gif niekada tikriausiai nepamirsiu
2008-09-23---2009-06-30  wub.gif

Nu faina tikrai. smile.gif

Nesugebėjau padaryti sau fotkių, tai internete radau to aparačiuko nuotrauką, bet ten padaryti žiedai ant 2 dantų, o pas mane ant keturių uždėti, po du ant šoninių dantų.
user posted image

Beja, nelabai sekiau jūsų temų, tik šią pradėjau skaityti, gal galėtumėte parašyti kiek mokėjote ar mokėsite už gydymą visą?
Kaip sakiau, man dės ant dviejų žandikaulių, plius dar tas aparačiukas, tai visas gydymas kainuos 6200 lt. O kokius breketus man dės, tai dabar net nepasakysiu blush2.gif nes jie net neklausė, nesitarė.... Turbūt parenka geriausia varijantą... g.gif Na bet aš jais pasitikiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 02 liepos 2009 - 23:31
Labas rytas visiems 4u.gif
niu bet rimtai letinkit tempus, nes visai nebepagaunu kuri zinute paskutine thumbup.gif
kaip pavydziu tai mergaitei, kuri demonstruoja savo grazia sypsena!!!!as ir noooriu doh.gif
Atsakyti
[quote=nippe,2009 07 02, 14:52]

user posted image

didziausi sveikinimai!!! tikrai holivudine sypsena smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
niu bet rimtai letinkit tempus, nes visai nebepagaunu kuri zinute paskutine thumbup.gif
kaip pavydziu tai mergaitei, kuri demonstruoja savo grazia sypsena!!!!as ir noooriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 07 03, 08:10)
didziausi sveikinimai!!! tikrai holivudine sypsena smile.gif  4u.gif  thumbup.gif

Aciu wub.gif 4u.gif vis paskaitau kaip pagiriat, tai gera pasidaro... rolleyes.gif Norisi i holivuda lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes:) oras siandien gal palepins mus:) islekiu po darbo prie ezero smile.gif tikiuosi smagu bus:)

Tai gal padarom kaune meeta ??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 03, 08:22)

visos po breketu nuemimo turesit idealiai grazias, placias, HOLLYWOOD'ines sypsenas wub.gif drinks_cheers.gif
Gal kuri zino kur galima Vilniuje akmenuka ant danties priklijuot? Dbr jau AKIVAIZDZIAI demonstruosiu sypsena blush2.gif man atrodo "Paradizej" klijuoja g.gif Norejau balinti, bet galima tik po puses metu ir ortodonte taip keistai i mane paziurejo po mano noro pasakymo. Sako"nieko nereikia, ir taip balti grazus dantukai"
specialiai idejau spalvota foto. Kaip JUMS atrodo reiktu pabalinti? unsure.gif balinciau kapomis naktimis...
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 08:36)
visos po breketu nuemimo turesit idealiai grazias, placias, HOLLYWOOD'ines sypsenas  wub.gif  drinks_cheers.gif
Gal kuri zino kur galima Vilniuje akmenuka ant danties priklijuot? Dbr jau AKIVAIZDZIAI demonstruosiu sypsena  blush2.gif  man atrodo "Paradizej" klijuoja  g.gif Norejau balinti, bet galima tik po puses metu ir ortodonte taip keistai i mane paziurejo po mano noro pasakymo. Sako"nieko nereikia, ir taip balti grazus dantukai"
specialiai idejau spalvota foto. Kaip JUMS atrodo reiktu pabalinti?  unsure.gif  balinciau kapomis naktimis...

as ir noresiu balinti dantukus ir akmenuka tureti:) gal jau per kaledas nuims metalus man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 03, 08:36)
Kaip JUMS atrodo reiktu pabalinti?  unsure.gif

Mano nuomone jie ir taip pas tave balti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 09:23)

man irgi tejp atrodo.... blush2.gif pasidomek koki turi poveiki tokie dalykai, kaip gali atsiliepti...nesugadink dantuiku tokiam amziuj...geriau su pastike kokia pazaisk , soda ir t.t.t. arba tada jau jeigu balinti tai lazeriais ( kad emalis nenukentetu, nes ir taip jau isprievartavo ja per visus galus) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 03, 09:23)

aga, pas tave jie ir taip balti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visom 4u.gif isvaziuoju savaitgalui tai manes nebus rolleyes.gif ziurek praleiskit gerai ilgaji savaitgali,ir neprirasykit naujos tems,nes nekurisu dabar isvaziavusi lotuliukas.gif
Atsakyti