Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 02, 22:10)
o ar ir dabar su juo esi ?  g.gif

gal gali foto ideti?dantuku?

mh visai jo bet yra problema kad neturiu dabar normalio fotiko tik nebent per internetinę kamerėlę...kokią dieną gausiu fotiką ir parodysiu. šiaip turiu bet prasta kokybe... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujasis: 02 liepos 2009 - 22:37
QUOTE(Naujasis @ 2009 07 02, 23:36)
mh visai jo bet yra problema kad neturiu dabar normalio fotiko tik nebent per internetinę kamerėlę...kokią dieną gausiu fotiką ir parodysiu. šiaip turiu bet prasta kokybe... biggrin.gif

Mums kol kas ir prasta kokybė tinka drinks_cheers.gif O paskui kai turėsi geros kokybės, tai pakeisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 23:46)
Mums kol kas ir prasta kokybė tinka  drinks_cheers.gif  O paskui kai turėsi geros kokybės, tai pakeisi  rolleyes.gif

galiu uz keliu min ikelsiu i fotki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 07 02, 14:52)
pasirodau 4u.gif  kazkaip burna krevai laikau, vis bandziau fotkint, bet nepavyko.Persikraipo  lotuliukas.gif

Labai graži šypsena dabar drinks_cheers.gif O kiek nešiojai?

QUOTE(airijaja @ 2009 07 02, 16:41)
sveikute, na tikrai atrodo pas tave nelengvas variantas. bet uztat manau jei zandikauli plecia, tai ne tik nuostabia sypsena turesi po gydymo, bet ir siaip veido bruozai truputeli pasikeis, ai kaip bus grazu smile.gif
ar labai skauda kai zandikaulis pleciasi???
po tokios ploksteles tau breketai bus vienas juokas  smile.gif  smile.gif

Šiaip pas mane ir sukandimas negeras, jį ištaisytų tik operacija (ortognatinis gydymas), tačiau brangoka... Sakė kainuotų apie 24000 lt....
O šiaip ryžausi dėl breketų dėl savo iltinių dantų, kurie aukščiau išdygę, nei reikia... nors ir aptiniai šiek tiek kreivoki....
Kai pasuku rakčiuku tą aparatą, tai toks nemalonus jausmas, bet palyginus su gumytėmis, kurias dėjo tarp dantų, kad praplėsti tarpdančius, tai valgyt su ta plokštele vienas juokas irnesakyk.gif Nes su jom kramtyt negalėjau kaip skaudėjo, o su šia plokštele nuryt sunku, o kramtyti tai pakankamai normaliai, tik va atradau, kad agurko tai nesugebu sukramtyti... biggrin.gif

QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 02, 19:47)
pas mane irgi siauras zandikaulis, bet man nieko nesake kad reikia kazka nesioti, tai gal pagal gydytoja uzteko tokio plocio....

Na man nebūtų kur įkišt tų iltinių dantų, tai todėl ir plečia.

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 02, 20:05)
man tai lanka per gomuri dejo,jis sake platina zandikauli g.gif

Įdomu kas kas per lankas g.gif Nufotkinsiu savo tą plokštelę ir įdėsių čia, kad pasigrožėtumėte biggrin.gif
Atsakyti
ikėliau į fotki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 07 02, 23:58)
ikėliau į fotki  4u.gif

Jau matau.
O kiek įžiūriu, ten ant vieno iltinio nėra breketo?
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 03, 00:00)
Jau matau.
O kiek įžiūriu, ten ant vieno iltinio nėra breketo?

taip nes kol kas nėra jam vietos yra ištrauktas 6 ir tempiami du dantys į šoną kai visa tai nuvažiuos varys iltinį į apačia ;/
Atsakyti
Aciu visiems uz komplimentus 4u.gif mirksiukas.gif
pati esu SUPER patenkinta, vis nusisypsau, pasiziuriu i veidrodi, nuotaika pagereja! thumbup.gif Jauciuosi kaip su breketais, dar negaliu atprast ir man velute yra priklujuota is vidines puses, tai visgi jauciu ja.(klijavo su helio plomba)
Nuimti bijojau lb, lb...youtube prisiziurejau, procesas nuemimo atrode taip pat-replem nugramde-2 min ir VSIO. Skaudziausia buvo 2 priekiniai ir 2 paskutiniai breketai unsure.gif nzn del ko priekiniai, bet galiniai... tie kabliukai isispyria i dantenas, net kraujas trupuciuka buvo. Cia dar ziedeliai... swoon.gif vat klijus nugramdyt!!! ZIAURUS DISKOMFORTAS, ypac priekiniai dantys...slifuoja neaiskuo kuo, sake nepazeidzia emalio , bet 'per dantis duoda" doh.gif cia yra nemaloniausiais dalykas, bet viska isperka vaizdas veidrody. wub.gif
Tik nueme breketus, sedziu su klijais ,iskart griebiau veidrodi rolleyes.gif ortodonte zvenge blush2.gif Breketu nuemimas ir kliju nugramdymas uztrunka apie 1h, tada 15 min pasedejau-pailsejas, uzdariau burna lotuliukas.gif padare higienini valyma, priklijavo velute ir vsio-LAISVA!!! Pamirsk cia kelia hihihi.gif liepos 20d eisiu ploksteles nakciai daryt. Koks toliau gydymas bus neisivaizduoju ax.gif

P.S
O kaip man i fotki papult? atsiusk kas nors nuoroda, noriu matyt jusu pokycius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 07 02, 23:50)
Labai graži šypsena dabar drinks_cheers.gif O kiek nešiojai?
as g.gif Nufotkinsiu savo tą plokštelę ir įdėsių čia, kad pasigrožėtumėte biggrin.gif

ACIU 4u.gif wub.gif
istorinis momentas biggrin.gif niekada tikriausiai nepamirsiu
2008-09-23---2009-06-30 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 02 liepos 2009 - 23:05
QUOTE(Naujasis @ 2009 07 03, 00:02)
taip nes kol kas nėra jam vietos yra ištrauktas 6 ir tempiami du dantys į šoną kai visa tai nuvažiuos varys iltinį į apačia ;/

Supratau rolleyes.gif Pas mane irgi ant vieno dantuko nėra dar breketo, nes tą dantuką greitu laiku išraus rolleyes.gif

nippe, pas mus fotoalbume ne vien dantukai, labiau pačių foto. Na bent pas mane dar kol kas nėra foto su breketais, bet po paveržimo įdėsiu ir aš rolleyes.gif
Tuoj atsiųsiu duomenis mirksiukas.gif

Beje, klausimas visiems, kam dantukus jau rovė - ar skauda? lotuliukas.gif Na žinau, kad užmarina, bet man labai nemalonu, kai vaistus leidžia verysad.gif
o po danties rovimo, grįžus namo, jau tikriausiai skauda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 02 liepos 2009 - 23:24
QUOTE(Achilles @ 2009 07 03, 00:21)
Supratau  rolleyes.gif  Pas mane irgi ant vieno dantuko nėra dar breketo, nes tą dantuką greitu laiku išraus  rolleyes.gif

Aišku smile.gif pas manęs kritiškai čia ;D schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujasis @ 2009 07 03, 00:23)
Aišku smile.gif pas manęs kritiškai čia ;D  schmoll.gif

Nieko nieko, susitvarkys ir tau dantukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 03, 00:25)
Nieko nieko, susitvarkys ir tau dantukai  thumbup.gif

Danties traukimas neskauda wink.gif gal labiau pačiso adatos duris ir po traukimo kraujai 3 dienos nemalonus jausmas nepatogus valgymas,o daugiau tikrai nėra ko bijoti. smile.gif
Atsakyti