Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 13:59)
oho kiek komplimentu  wub.gif  ačiu,ačiu,  blush2.gif
bet ta trecia nuotrauka per daug gerai išėjo. aš dar poto iš šono nusifotografuosiu, kad matytusi kad tie antri dantukai (o ypač kairysis) ne vietoj..  blush2.gif
kažkuri čia rašė apie balta vietule- tai man ji taaip patiko ,išvis nesimatė nieko, bet ją deda tik pirma mėn. arba pirmus 2mėn. aš su ja 2mėn buvau, dabar jau su geležine ..
žinokit dabar sėdžiu tokia laiminga..  thumbup.gif  ir žiuriu į veidrodį  lotuliukas.gif  ir dar labiau laukiu paveržimo (nors dar 3savaites iki jo). group.gif

Bet ta ikai ciotkei atrodo sakes!!!!!! o kodel man tejp nedare, ot kokia žim žim ortodonte tongue.gif smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 14:04)
o kiek tau isviso reikes nesioti? man sake apie 2 metus... tai as dar apie nuemima net negalvoju, as dabar toj stadijoj, kur svaigstama paverzimu...  blush2.gif

sake 1.5 metu ,bet kas cia dabar zino 4u.gif
Atsakyti
Perimkit kas nors mano darba kurti tema nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 12:21)
sake 1.5 metu ,bet kas cia dabar zino 4u.gif

tai vadinasi 18men ir jei 9 jau atnesiojai, tai jau maziau nei puse liko thumbup.gif prabegs tas laikas net nepajusi, o kai nuims, galvosi, negi tikrai nesiojau kazkada tuos breketus...
pakentek dar truputeli, taigi kenciantiems dangus lotuliukas.gif jau breketininkes tai tikrai visos eis i dangu
turbut mums visoms ateis toks laikas, kai kantrybes prades trukti, bet gi nieko nepadarysi, gerai, kad lengvai nenusiima tie breketai, bo jau puse be ju vaiksciotu turbut... blush2.gif
dabar galvoju gerai, kad breketus pasirinkau, o ne Invisalign buda, ten tokios plasmasines ploksteles, kurias visalaik reik nesioti iskyrus kai valgai ir kai valaisi dantis.. bo kazin ar buciau taip pareigingai nesiojus... vistiek turbut kiltu pagunda kada nros issiimti

Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 12:40)
Perimkit kas nors mano darba kurti tema nauja 4u.gif

as perimciau, bet neturiu zalio supratimo kaip sukurti nauja tema... doh.gif
na truputi truksta patirties tokiuose techniniuose reikaluose... as gal valanda uztrukau kol pasikeiciau paveixliuka atvare, o liniuotes skaiciuojancios kiek laiko breketus nesioju tai taip ir nesugebu isideti...

turbut gi reikia zinoti ne tik kaip tai padaryti, bet utent kada tai daryti, nes kaip suprantu turi buti 50 psl senos temos, tai vadinas reikia prie kompo buti tuo momentu?
jeigu neatsiras savanoriu ir jei tau iseitu man paaiskinti kaip tai padaryti (gal kokia nuoroda yra kur paaiskinta viskas), as nepriestarauciau ax.gif

Bet tikiu, kad yra labiau uz mane patyrusiu sitame reikale??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 14 liepos 2009 - 13:51
QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 14:50)
tai vadinasi 18men ir jei 9 jau atnesiojai, tai jau maziau nei puse liko  thumbup.gif  prabegs tas laikas net nepajusi, o kai nuims, galvosi, negi tikrai nesiojau kazkada tuos breketus...
pakentek dar truputeli, taigi kenciantiems dangus  lotuliukas.gif  jau breketininkes tai tikrai visos eis i dangu
turbut mums visoms ateis toks laikas, kai kantrybes prades trukti, bet gi nieko nepadarysi, gerai, kad lengvai nenusiima tie breketai, bo jau puse be ju vaiksciotu turbut...  blush2.gif
dabar galvoju gerai, kad breketus pasirinkau, o ne Invisalign buda, ten tokios plasmasines ploksteles, kurias visalaik reik nesioti iskyrus kai valgai ir kai valaisi dantis.. bo kazin ar buciau taip pareigingai nesiojus... vistiek turbut kiltu pagunda kada nros issiimti

Papildyta:
as perimciau, bet neturiu zalio supratimo kaip sukurti nauja tema...  doh.gif 
na truputi truksta patirties tokiuose techniniuose reikaluose... as gal valanda uztrukau kol pasikeiciau paveixliuka atvare, o liniuotes skaiciuojancios kiek laiko breketus nesioju tai taip ir nesugebu isideti...

turbut gi reikia zinoti ne tik kaip tai padaryti, bet utent kada tai daryti, nes kaip suprantu turi buti 50 psl senos temos, tai vadinas reikia prie kompo buti tuo momentu?
jeigu neatsiras savanoriu ir jei tau iseitu man paaiskinti kaip tai padaryti (gal kokia nuoroda yra kur paaiskinta viskas), as nepriestarauciau  ax.gif

Bet tikiu, kad yra labiau uz mane patyrusiu sitame reikale??

jo kai 50 psl jau buna reikiai kurt nauja tema,as truputi anskciua sukuriu ,kad suspeciau :)jei matei pirmam psl musu sarasas yra,plius dar as turiu nauju duomenu kur itraukti reikia,seip sunkaus nieko nera,apacioj jei matai yra sukurti nauja tema spaudi ir kuri ja,nzn net kaip paasikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 15:15)
jo kai 50 psl jau buna reikiai kurt nauja tema,as truputi anskciua sukuriu ,kad suspeciau :)jei matei pirmam psl musu sarasas yra,plius dar as turiu nauju duomenu kur itraukti reikia,seip sunkaus nieko nera,apacioj jei matai yra sukurti nauja tema spaudi ir kuri ja,nzn net kaip paasikinti 4u.gif

duok Man tadu, as pabandysiu smile.gif ax.gif
duomenukus siusk i AZ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 14 liepos 2009 - 14:24
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 15:23)
duok Man tadu, as pabandysiu smile.gif ax.gif
duomenukus siusk i AZ  rolleyes.gif

nusiunciau i AZ:)
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 15:38)
nusiunciau i AZ:)

Niu tai darau ka turiu nes nelab galiu sedet ilgai prie tokiu dalyku blush2.gif visgi dirbu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ooo jau baiginejam temele:) as po darbo leksiu i mergvakarai kolegiu smile.gif ir dar pravesiu dekupazo pamoka visoms smile.gif

o paskui jau tik i lova noresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 15:44)
Niu tai darau ka turiu  nes nelab galiu sedet ilgai prie tokiu dalyku blush2.gif  visgi dirbu doh.gif  lotuliukas.gif

bet itrauk ir naujokes,o jei negali tai gal kitai duodam apsiimti sita darbeli smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=467494
Nui va kazkas gavos lotuliukas.gif tikiuosi nieko nepamirsau ax.gif KOlkas leidzia redaguoti, taigi laukiu info i AZ jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 16:03)
http://www.supermama...howtopic=467494 
Nui va kazkas gavos lotuliukas.gif  tikiuosi nieko nepamirsau  ax.gif  KOlkas leidzia redaguoti, taigi laukiu info i AZ jei ka mirksiukas.gif

man noretsui paveiskliuko ir nicku kitokiom spalvom,kad panelem lengvaiu butu rasti 4u.gif
Atsakyti