Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Anira @ 2009 07 14, 13:05)
Noriu paklausti tu, kam jau nuimti breketai. Ar jus daretes higienini valyma iskart po breketu nuemimo? As galvoju ar reikia ar ne, nes dariausiu pries 2 menesius ir dabar po nuemimo ortodonte taip juos nuvale, kad man jie atrodo tokie svarus, kad nezinau ar reikia dabar man to valymo ar ne  g.gif

na jei darei pires 2 men tikrai manau nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 14, 12:08)
kodėl meluoji kad nejuda dantukai, tuoj aš tau duosiu velnių. aš matau pokytį, labai dailūs dantukai man jau dabar atrodo  thumbup.gif

aha, tai jau tikrai kad juda thumbup.gif as tokiu dantu noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 14, 13:08)
kodėl meluoji kad nejuda dantukai, tuoj aš tau duosiu velnių. aš matau pokytį, labai dailūs dantukai man jau dabar atrodo  thumbup.gif

tikrai? bigsmile.gif o man kažkodel atrodo kad jie beveik nepajudejo..gal todel kad kiekviena diena juos stebiu ir laukiu didesniu pokyciu lotuliukas.gif bet labai smagu jei kitiems matosi pokytis, ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 13:15)
tikrai?  bigsmile.gif  o man kažkodel atrodo kad jie beveik nepajudejo..gal todel kad kiekviena diena juos stebiu ir laukiu didesniu pokyciu  lotuliukas.gif  bet labai smagu jei kitiems matosi pokytis, ax.gif .

Tai be abejonių kad matosi!!! Mano akim žiūrint viršutiniai dabar labai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
žinokit pakėlėt nuotaika thumbup.gif ačiuu jums group.gif
dabar jau pradedu galvoti,gal čia aš per daug kritiškai į save žiurėjau g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 14 liepos 2009 - 12:21
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 13:11)
na jei darei pires 2 men tikrai manau nereikia smile.gif

Aciu 4u.gif Baby, as irgi noriu tavo dantukus pamatyti, kur tu ten nuotrauka idejai? blush2.gif
Atsakyti
aga ir man idomu kur idejai foto smile.gif

beje kas domejosi del tos sodybos prie kauno tai naktis zmogui kaina 50-60lt be maisto
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 13:20)
žinokit pakėlėt nuotaika    thumbup.gif ačiuu jums group.gif
dabar jau pradedu galvoti,gal čia aš per daug kritiškai į save žiurėjau  g.gif  ax.gif

Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif blink.gif wub.gif
kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
balta vielute!!!!!!!!! ir as taip noriu ir as ir as!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
kur jos foto matot g.gif g.gif
Papildyta:
radau,nu super 4u.gif kas pa stave cia blogai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 11:37)
Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bigsmile.gif  blink.gif  wub.gif
kaip grazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
balta vielute!!!!!!!!! ir as taip noriu ir as ir as!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif

drinks_cheers.gif aha, progresas matosi, jau antri dantukai beveik vietoj thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 11:45)
kur jos foto matot g.gif  g.gif
Papildyta:
radau,nu super 4u.gif kas pa stave cia blogai?smile.gif

fotki.com taigi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 11:46)
drinks_cheers.gif aha, progresas matosi, jau antri dantukai beveik vietoj thumbup.gif
Papildyta:
fotki.com taigi biggrin.gif

sorry buozgalviuk, pavelavau, tuo pat metu rasem..
Atsakyti
oho kiek komplimentu wub.gif ačiu,ačiu, blush2.gif
bet ta trecia nuotrauka per daug gerai išėjo. aš dar poto iš šono nusifotografuosiu, kad matytusi kad tie antri dantukai (o ypač kairysis) ne vietoj.. blush2.gif
kažkuri čia rašė apie balta vietule- tai man ji taaip patiko ,išvis nesimatė nieko, bet ją deda tik pirma mėn. arba pirmus 2mėn. aš su ja 2mėn buvau, dabar jau su geležine ..
žinokit dabar sėdžiu tokia laiminga.. thumbup.gif ir žiuriu į veidrodį lotuliukas.gif ir dar labiau laukiu paveržimo (nors dar 3savaites iki jo). group.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 14, 09:48)
labas rytas visom 4u.gif as taipjau nedrasiai pasvajoju,kad kaip noriu,kad juos greiciau nuimtu wub.gif pradzioje kai idejo buvau laiminga net negalvojau apie nuemima,dabar kai jau  9menesiai praejo,tai vis dazniau pasvajoju ir skaiciuoju jau menesiukus ax.gif

o kiek tau isviso reikes nesioti? man sake apie 2 metus... tai as dar apie nuemima net negalvoju, as dabar toj stadijoj, kur svaigstama paverzimu... blush2.gif
Atsakyti