Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Heilou @ 2009 07 14, 06:15)
Dėkui! 4u.gif  ..... Kažin per mėnesį ar spės uždėt - turbūt ne.. vėl teks turbūt laukti - o taip noriu breketų!
Turiu atvirkštinį sąkandį.

aha, as irgi laukiau sulaukti negalejau, kol breketus uzdes. o dabar jau laukiu nesulaukiu paverzimo... cia visom taip buna. o tada jau imam laukti, kada nuims... blush2.gif

o kas yra atvirkstinis sakandis??
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 14, 10:33)
ir kai šypsausi, iš šono matosi tie žiedukai kur ant dantų uždėti, kad laikytųsi voras, tai atrodo, kad aš su metaliniais dantimis (su protezais lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 14, 07:24)
Laba laba, ogi paveržimas šiandien man!!!  thumbup.gif

nagi nagi, kaip Achilles gyvuoja po paverzimo??? ar ka skauda??

o kaip ten Ou jeaa siandien dantukai, diena po paverzimo, ar skauda?? ar koks veiksmas vyksta??

Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 07 14, 08:41)
[/img][/url]

aha, Vergine, tikrai atrodo kaip metalinis dantukas blink.gif o cia tuos ziedus uzdejo ant dantuku, ar ten tarpas tuscias yra??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 10:38)
o kas yra atvirkstinis sakandis??

Man apatinis žandikaulis užeina ant viršutinio.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 10:46)
nagi nagi, kaip Achilles gyvuoja po paverzimo??? ar ka skauda??

Atsakysiu tau į šį klausimą vakare, nes paveržimas tik 16:00h. ax.gif Iš tiesų tai labai įdomu koks jausmas ir labai baisu, nes taip noriu kad paveržtų, tikiuos nebus kaip praeitą kartą, kai pasakė, kad dar per anksti veržti biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visom 4u.gif as taipjau nedrasiai pasvajoju,kad kaip noriu,kad juos greiciau nuimtu wub.gif pradzioje kai idejo buvau laiminga net negalvojau apie nuemima,dabar kai jau 9menesiai praejo,tai vis dazniau pasvajoju ir skaiciuoju jau menesiukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 14, 10:18)
Dideliausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikrai, labai įdomu pamatyti nuotraukas prieš ir po smile.gif Man irgi reikalinga operacija, bet finansai nelabai leidžia blush2.gif Jei nepaslaptis, kiek tau išviso gavosi tas gydymas?

Aciu Tau uz sveikinimus ir Vampyrei aciu uz sveikinimus biggrin.gif
Negaliu tiksliai pasakyti kiek man kainavo visas gydymas, apytiksliai 15000 lt
Atsakyti
labas rytas visoms.. gal jau ir ne rytas,bet aš katik atsikėliau 4u.gif

QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 23:24)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

sveikinu,sveikinu,sveikinuuuuu !!!!!! thumbup.gif butu idomu pamatyti nuotraukas prieš ir po ax.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 07 14, 10:18)
Jau ir taip tarpas tarp dantų nemažas, o mane nuramino, kad jis dar didės doh.gif

o tas tarpas tarp dantu atsirado dėl žandikaulio plėtimo? tai vadinasi veiksmas vyksta, smagu kad taip akivaizdžiai matosi ax.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 10:38)
aha, as irgi laukiau sulaukti negalejau, kol breketus uzdes. o dabar jau laukiu nesulaukiu paverzimo... cia visom taip buna. o tada jau imam laukti, kada nuims... blush2.gif

aš tai kolkas labiausiai laukiu kol apačia apibreketuos,.. dar nebuvo kilusios mintys apie breketu nuėmimą, ir gerai ... doh.gif nes tas laukimas tikriausiai labai nervingas.
Atsakyti

Sveikos merginos smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 14, 09:46)
o kaip ten Ou jeaa siandien dantukai, diena po paverzimo, ar skauda?? ar koks veiksmas vyksta??

man jau vakar nuo paverzimo laaabai skauda, net 2 tabletes isgerus nepadeda,keista, bet nakty visa normaliai ismiegojau, o siandien skauda dar labaiu smile.gif bet man smagu, zinau , kad neveltui man skauda juos, verta pakentet wub.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 07 14, 10:41)
Atsakysiu tau į šį klausimą vakare, nes paveržimas tik 16:00h.  :ax

Laukiam ispudziu smile.gif man kaip idomu ka kiekvienai daro, ar darys blush2.gif
Atsakyti
galit man paaiškinti kaip įkelti foto į fotki ? man neįkelia doh.gif

...
ikeliau ax.gif bet ten tik dantuku foto (blogos kokybes blush2.gif ),savo šitam kompe neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 14 liepos 2009 - 12:04
Noriu paklausti tu, kam jau nuimti breketai. Ar jus daretes higienini valyma iskart po breketu nuemimo? As galvoju ar reikia ar ne, nes dariausiu pries 2 menesius ir dabar po nuemimo ortodonte taip juos nuvale, kad man jie atrodo tokie svarus, kad nezinau ar reikia dabar man to valymo ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 14 liepos 2009 - 12:07
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 14, 12:41)
galit man paaiškinti kaip įkelti foto į fotki ? man neįkelia  doh.gif
...
ikeliau  ax.gif  bet ten tik dantuku foto (blogos kokybes  blush2.gif ),savo šitam kompe neturiu.

kodėl meluoji kad nejuda dantukai, tuoj aš tau duosiu velnių. aš matau pokytį, labai dailūs dantukai man jau dabar atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 14 liepos 2009 - 12:08