Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 23:24)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 gegeuzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimaI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas,

Kiek cia daug vakar priraset smile.gif kaip rytas?smile.gif kam siandien koks paverzimas a?smile.gif man liepos 29pavers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 13, 14:48)
Labas  4u.gif
Vergine irgi turi prietaisa zandikauliui plesti, paziurek sitos temos 3-4 puslapy ji truputi apie tai parase, o 7 puslapy ir nuotraukele idejo...
o tau kiek laiko truks zandikaulio pletimas? kada jau breketus zada deti??

Dėkui! 4u.gif Paskaičiau, toje pačioje klinikoje ir aš esu. Dar nežinau, kiek laiko man truks, buvau pradėjusi viską tvarkytis anksčiau, bet turėjau kitų problemų ir taip ir neuždėjo man jo. Dabar vėl ten užsirašiau - gale mėnesio eisiu. Dar nieko nesutariau, bet bėda, kad 3 mėnesiam nuo rugsėjo turėsiu išvažiuot. Kažin per mėnesį ar spės uždėt - turbūt ne.. vėl teks turbūt laukti - o taip noriu breketų!
Turiu atvirkštinį sąkandį.

Sėkmės nešiojančioms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilou: 14 liepos 2009 - 07:17
Uch kaip seniai cia berasiau... g.gif
Nebepagaunu jau net kartais apie ka mes cia blush2.gif
Man liko savaitele iki pirmo paverzimo , tai laukiu nesulaukiu.... jau sapnuoju kaip man juos nuima ir kaip sypsaus iki ausu net miegodama lotuliukas.gif
Kaip jus laikotes? kas cia naujo? Matau daug kaikurie jau dziaugiasi Holiwodine sypsena, kiti prisijunge prie musu metalurgu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aga "vampyre" daug kas dziaugiasi holivudine sypsena tik visa dar ne mes pacios:) bet ateis ir musu eile kada nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 14, 08:45)
Aga "vampyre" daug kas dziaugiasi holivudine sypsena tik visa dar ne mes pacios:) bet ateis ir musu eile kada nors smile.gif

TAi jau tep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 14, 08:11)
labas rytas,

Kiek cia daug vakar priraset smile.gif kaip rytas?smile.gif kam siandien koks paverzimas a?smile.gif man liepos 29pavers smile.gif

Laba laba, ogi paveržimas šiandien man!!! thumbup.gif
Atsakyti
ooo tai linkim sekmes paverzime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 13, 23:24)
Sveikutes. Man siandien jau nueme pagaliau breketus  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Pas mane buvo atvirkščias sąkandis. Tai mane operavo 2007 gegeuzes menesi ir pagaliau siandien man nueme breketus. Jausmas nerealus, man labai grazu  biggrin.gif   thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif Atnesiojau daugiau nei 3 metus biggrin.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai, labai įdomu pamatyti nuotraukas prieš ir po smile.gif Man irgi reikalinga operacija, bet finansai nelabai leidžia blush2.gif Jei nepaslaptis, kiek tau išviso gavosi tas gydymas?

QUOTE(Heilou @ 2009 07 14, 08:15)
Dėkui! 4u.gif  Paskaičiau, toje pačioje klinikoje ir aš esu. Dar nežinau, kiek laiko man truks, buvau pradėjusi viską tvarkytis anksčiau, bet turėjau kitų problemų ir taip ir neuždėjo man jo. Dabar vėl ten užsirašiau - gale mėnesio eisiu. Dar nieko nesutariau, bet bėda, kad 3 mėnesiam nuo rugsėjo turėsiu išvažiuot. Kažin per mėnesį ar spės uždėt - turbūt ne.. vėl teks turbūt laukti - o taip noriu breketų!
Turiu atvirkštinį sąkandį.

O kuriam laikui turėsi išvykti? Nes pvz. man kai uždėjo tą voriuką, tai turiu pas jį lankytis kas 3,4 dienas stebėjimui, suku tą apračiuką ryte ir vakare. Man ten turi prasiplėsti 7 mm, šiandien va lankiausi pas jį, tai pasislinko jau 4.9 mm, kai prasiplės 7 mm, tai tada nieko nereikės sukti ir jam rodytis apie mėnesį, paskiau nuims vorą ir dės tokius kaip žiedus, kaip supratau nuo voriuko uždėjimo iki breketų turi praeiti 3-4 mėnesiai.
Jau ir taip tarpas tarp dantų nemažas, o mane nuramino, kad jis dar didės doh.gif

Va kokios mano problemėlės blush2.gif tik į lūpų kreivumą nežiūrėkit biggrin.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergine: 14 liepos 2009 - 09:30
QUOTE(Vergine @ 2009 07 14, 10:18)
Dideliausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tikrai, labai įdomu pamatyti nuotraukas prieš ir po smile.gif Man irgi reikalinga operacija, bet finansai nelabai leidžia blush2.gif Jei nepaslaptis, kiek tau išviso gavosi tas gydymas?
O kuriam laikui turėsi išvykti? Nes pvz. man kai uždėjo tą voriuką, tai turiu pas jį lankytis kas 3,4 dienas stebėjimui, suku tą apračiuką ryte ir vakare. Man ten turi prasiplėsti 7 mm, šiandien va lankiausi pas jį, tai pasislinko jau 4.9 mm, kai prasiplės 7 mm, tai tada nieko nereikės sukti ir jam rodytis apie mėnesį, paskiau nuims vorą ir dės tokius kaip žiedus, kaip supratau nuo voriuko uždėjimo iki breketų turi praeiti 3-4 mėnesiai.
Jau ir taip tarpas tarp dantų nemažas, o mane nuramino, kad jis dar didės doh.gif

ogogo kaip cia pas tave sudetingai... g.gif Laikykis, da biskutis ir busi grazi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 14, 10:26)
ogogo kaip cia pas tave sudetingai... g.gif  Laikykis, da biskutis ir busi grazi blush2.gif  4u.gif

Dėkui 4u.gif Laukiu jau nesulaukiu kada uždės breketus wub.gif Nes labai su tuo aparatu nemalonu... Ypač dėl kalbos... ir kai šypsausi, iš šono matosi tie žiedukai kur ant dantų uždėti, kad laikytųsi voras, tai atrodo, kad aš su metaliniais dantimis (su protezais lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 14, 10:18)

Išvyksiu 3 mėnesiams, mokslai. Tada man tikrai pradės viską jau tik grįžus verysad.gif Tikėjausi per mėnesį uždės, sukinėsiu sau, vieną kart galėčiau atvykti, bet ne dažniau. ne taip paprasta pasirodo.
Man iltiniai netelpa, jie anksčiau išaugo, pieninius tada išrovė. Kiek pamenu atrodo irgi 7mm kažkur reikės praplėsti. O kiek laiko pralaukei, kol uždės voriuką?
Atsakyti