niu parvykau ir as namo po savaitgalio:) valgau sau arbuza ir nelaukiu rytojaus.. nes ryt jau vel i darba.. bet paguoda kad liko dvi savaites iki atostogu:))
QUOTE(Achilles @ 2009 07 12, 19:22)
Labas, likimo sese aš irgi dedu viltis į pirmąji paveržimą kaip ir ajaja. Jau antradienį šuoliuosiu tikiuosi šį kartą paverš
nu o as tai jau buvau dviejuose paverzimuose.ir nieko. nu gal ne nieko , gal siek tiek dantukai prisiplojo,nebetokie atsikise,bet dar toli grazu jie ne savo vietose
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 12, 19:53)
niu parvykau ir as namo po savaitgalio:) valgau sau arbuza ir nelaukiu rytojaus.. nes ryt jau vel i darba.. bet paguoda kad liko dvi savaites iki atostogu:))
as irgi arbuza valgau ir tik meldziuosi kad dar raudonai nenusirazytu mano gumytes..
Gerai kad as ''nematomu'' breketu nesugalvojau uzsidet o tai dar reiketu galvot ne tik ka cia suvalgius kad neskaudetu o dar kad ir nenusidazytu gumeles Oi tureciau vargo Man paciom pirmom dienom sustume biski tarpa tarp ilties ir danties kur istrauktas buvo,o dabar tai jauciu kad jau nieko nebesidaro.Tai laukiu to piiirmojo paverzimo,gal dar siek tiek pasistumetu
Sveikos visos metalistės Lyg ir nedaug praleidau, o jau tiek prirašėt Aš tai vis vargstu su savo aparatu, dažnai lankausi pas savo gydytoją (kas 3,4 dienas) stebėjimui. Nors iškart bijojau, bet dabar džiaugiuosi dėl atsiradusio tarpo tarp dantų, nes suprantu, kad kažkas vyksta ir į gerą
Aš jo klausiau, sakė, kad deda visokius. O kodėl būtent pas jį gydaisi? Kažkas rekomendavo ar pati apsisprendei?
Dar tokio gražaus maudimuko nesu mačius
QUOTE(dindona @ 2009 07 06, 16:32)
Pas mane paprasti metaliniai. As net nezinau, ar jis deda safyrinius, ar keraminius, nes nesu pas ji laukiamajam ne vieno paciento macius su tokiais breketais.
Aš jo klausiau, sakė, kad deda visokius. O kodėl būtent pas jį gydaisi? Kažkas rekomendavo ar pati apsisprendei?
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:13)
Dar tokio gražaus maudimuko nesu mačius
o kada vaziuosi? ir kur ?
Oi labas rytas vel pirmadienis ir 8 ryto..
Oi labas rytas vel pirmadienis ir 8 ryto..
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 12, 12:20)
Sveikos
Man 4 trauke
Man tai jau ryt i paverzima o del zandu tai man pradzioj tik labai braize, bet apsiprato burnos gleivine ir viskas ok anksciau tai iki krauju nudraskydavo, kad net ten skura kazkaip atsilupinedavo dabar jau viskas ok, tik tiek , kad as ir jauciu zanduose ispaudus ,tas linijas nuo vielos
Man 4 trauke
Man tai jau ryt i paverzima o del zandu tai man pradzioj tik labai braize, bet apsiprato burnos gleivine ir viskas ok anksciau tai iki krauju nudraskydavo, kad net ten skura kazkaip atsilupinedavo dabar jau viskas ok, tik tiek , kad as ir jauciu zanduose ispaudus ,tas linijas nuo vielos
aha, pas mane irgi issispaudzia linijos zandu viduje nuo vielos, istisi ornamentai... gera, girdeti, kad ir kitom taip buna, bo jau galvojau, gal cia as viena tokia su tokiais "skystais" zandais
sekmes tau paverzime, duok zinot kaip sekesi. man bendradarbis sako, kad dantys istikruju ir juda tik kelias dienas po paverzimo, o visa kita laika lieka toj pacioj vietoj, atseit duodama dantim laiko, kad "prigytu" naujoj vietoj, na kad visai neissiklibintu, jeigu toliau pastumti reikia...
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 12, 12:32)
o jum jau isdygo protiniai dantys?
pas mane jau visi isdyge ir aciu dievui be dideliu problemu (o mano mamai kai dygo turejo operacijas daryti, brrr.....)
siaip tie protiniai pridaro zmonem bedu kartais. buna grazuciai lyguciai dantukai, o va protiniai dygsta, vietos mazai ir sustumia priekinius viena ant kito...
o pas tave dar nera?? tikrai idomu, ka odontologai del to sako?? gi gali islyginti dantukus, o protiniai augdami gali vel imti stumti ten kur nereikia..
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 07 12, 20:53)
....Tai laukiu to piiirmojo paverzimo,gal dar siek tiek pasistumetu
ziuriu mes visos laukiam tu paverzimu kaip isganymo....
ale ot dziaugsmas ar ne????
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 13, 07:52)
isvaziuoju penktadieni,prie juros
Papildyta:
pas mane vienas isdygo tik protinis,na nepersenaiusiai islindo.gydytojui dar nesakiau,o seip kai paklausiau ka del protiniu darysim ,sake kai isims berketus tada ziuresim
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 13, 09:20)
jura...
jau kaip pasiilgau baltijos juros pajurio, kopu, pusynu
QUOTE(ajaja @ 2009 07 13, 11:25)
bet,kad orai levi..
Sveiki
dar tik užsirašiau dėl breketu, 100proc. dės. Bet pirma reikės varžtu plėsti žandikaulį. Gal kam teko tokį sraigtą nešioti(atsiprašau, jei kažkur jau šia tema diskutavote - nerandu)?
dar tik užsirašiau dėl breketu, 100proc. dės. Bet pirma reikės varžtu plėsti žandikaulį. Gal kam teko tokį sraigtą nešioti(atsiprašau, jei kažkur jau šia tema diskutavote - nerandu)?