Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

labas rytas,man po nakties dantukai irgi jautresni,nes miegu su elastikais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 11, 23:20)
man 2 trauke ir tai jau buvo gaila rolleyes.gif

Man 4 trauke verysad.gif
QUOTE(ajaja @ 2009 07 12, 12:38)
labas rytas smile.gif
vakar apziurinejau savo dantukus, lyginau su nuotraukom darytom pries dedant breketus, labai stengiausi rasti kokiu pokyciu... taip jau nekantrauju  ax.gif  tai vienintelis dalykas kuri radau, gal truputi truputi vienas apatinis priekinis dantukas pasislinko i viena linija su kitais, o daugiau kaip ir nieko kol kas...  unsure.gif dedu visas viltis i pirmaji paverzima, kurio dar reikia laukti apie 5 savaites... rolleyes.gif

o siaip man vis dar ziauriai trina zantus vidinius.... galvoju gal koks zandenu uzdegimas, nes vietomis stipriai paraude ir toks vaizdas kad labai suminksteje. po nakties bijau net liezuvi pajudinti apsiziureti kur per nakti nuspaude... toks vaizdas kad tos visos zandenos i breketus issilydo nakciai, o po to is vidaus net eina tokiom linijom pagal vielytes... zodziu juokas pro asaras...
ar jums taip buvo?? kaip sustiprinti ta burnos vidu?? siaip naudoju skalavimo skyscius kelis kart per diena ir vis kokia medetku ar ramuneliu arbata geriu... gal reikia tirpalo su druska???  unsure.gif

Man tai jau ryt i paverzima thumbup.gif o del zandu tai man pradzioj tik labai braize, bet apsiprato burnos gleivine ir viskas ok smile.gif anksciau tai iki krauju nudraskydavo, kad net ten skura kazkaip atsilupinedavo doh.gif dabar jau viskas ok, tik tiek , kad as ir jauciu zanduose ispaudus ,tas linijas nuo vielos biggrin.gif
Atsakyti
o jum jau isdygo protiniai dantys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 12, 13:32)

man apacioj abiejose pusese po puse mazdaug jau yra biggrin.gif o pas tave?
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 12, 15:05)
man apacioj abiejose pusese po puse mazdaug jau yra biggrin.gif o pas tave?

o man tik vienas isdygo,ka tavo gydytojas i tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 12, 13:38)
labas rytas smile.gif
vakar apziurinejau savo dantukus, lyginau su nuotraukom darytom pries dedant breketus, labai stengiausi rasti kokiu pokyciu... taip jau nekantrauju  ax.gif  tai vienintelis dalykas kuri radau, gal truputi truputi vienas apatinis priekinis dantukas pasislinko i viena linija su kitais, o daugiau kaip ir nieko kol kas...  unsure.gif dedu visas viltis i pirmaji paverzima, kurio dar reikia laukti apie 5 savaites... rolleyes.gif

o siaip man vis dar ziauriai trina zantus vidinius.... galvoju gal koks zandenu uzdegimas, nes vietomis stipriai paraude ir toks vaizdas kad labai suminksteje. po nakties bijau net liezuvi pajudinti apsiziureti kur per nakti nuspaude... toks vaizdas kad tos visos zandenos i breketus issilydo nakciai, o po to is vidaus net eina tokiom linijom pagal vielytes... zodziu juokas pro asaras...
ar jums taip buvo?? kaip sustiprinti ta burnos vidu?? siaip naudoju skalavimo skyscius kelis kart per diena ir vis kokia medetku ar ramuneliu arbata geriu... gal reikia tirpalo su druska???  unsure.gif

man tai vaskas labiausiai padejo, arba dar geresnis budas- nekalbejimas lotuliukas.gif thumbup.gif
tik beda buva tame,kad po breketu dejimo iskarto kita diena ejau i toki pokalbi ir ten reikejo daug kalbeti,sypsotis,kalbeti, sypsotis, ir vaidinti kad esu nuostabios nuotaikos. is isores taip ir atrode, bet viduje tai keikiausi doh.gif nes ziauriai braize breketai,ziauriai skaudejo dantis,ir dar nelabai mokejau kalbeti nes tik praita diena uzdeti breketai buvo. doh.gif ,nesitikejau kad istversiu.vat tada labiausiai ir buvo nubraizyta.
o kitais atvejais kaip jau ir minejau gelbejo nekalbejimas ir vaskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Man 4 traukt reikia nes zandikaulis mano labai smulkus ir jie nesusigrustu normaliai biggrin.gif O man tai siandien irgi kaip desine puse isbraize breketas pats paskutinis doh.gif Nors atrodo ir nesneket stengiuos ir nejudint nu vistiek drasko blink.gif Sakiau nakciai daug silikono uzsidrebsiu,apgis ir ryte vel gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra13 @ 2009 07 12, 11:46)
As Panevezyje smile.gif cia ir eisiu, sake atvazineja is Vilniaus gydytoja-Bogusiene. lotuliukas.gif

niu va as net nesidomejau tokio varianto, butu ir man patogiau savo mieste tvarkytis, bet ir iki kauno netoli nulekti mirksiukas.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 07 12, 12:38)
labas rytas smile.gif

na man is pradziu irgi lb draske viena puse, tai vasko truputi dedavaus, bet db kazkaip jis visvien astrus bet nebedrasko man zando, tfu tfu tfu....

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 12, 13:32)

jo man buvo isdyge ir juos isrove, sveitut sveikutelius,, tai tik vienoj pusej vienas protinis liko verysad.gif

sveikos mirksiukas.gif kaip nuotaikos pries pirmadieni??? man tai kazkaip lb tingisi ryt i darba
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 12, 18:35)
niu va as net nesidomejau tokio varianto, butu ir man patogiau savo mieste tvarkytis, bet ir iki kauno netoli nulekti mirksiukas.gif 
na man is pradziu irgi lb draske viena puse, tai vasko truputi dedavaus, bet db kazkaip jis visvien astrus bet nebedrasko man zando, tfu tfu tfu....
jo man buvo isdyge ir juos isrove, sveitut sveikutelius,, tai tik vienoj pusej vienas protinis liko verysad.gif

sveikos mirksiukas.gif  kaip nuotaikos pries pirmadieni??? man tai kazkaip lb tingisi ryt i darba

as siuo metu bedarbe,tai pirmadienis kaip ir savaitgalis...
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 12, 17:41)
as siuo metu bedarbe,tai pirmadienis kaip ir savaitgalis...

na tai is vienos puses tau faina, ir as noreciau na koki menesiuka be darbo pabuti mirksiukas.gif bet po to kai uz viska reiktu moketi, tai nagus nusigrausciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 12, 12:28)
labas rytas visoms,ir visiems  thumbup.gif
tai ko mes čia taip neaktyviai ? atostogaujam?  g.gif  ax.gif
kaip jusu dantukai?
as tai kaip visada galiu tik pasiskusti kad jokiu pokyciu nematau  schmoll.gif  verysad.gif

Labas, likimo sese console.gif aš irgi dedu viltis į pirmąji paveržimą kaip ir ajaja. Jau antradienį šuoliuosiu tikiuosi šį kartą paverš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 12, 18:45)
na tai is vienos puses tau faina, ir as noreciau na koki menesiuka be darbo pabuti mirksiukas.gif bet po to kai uz viska reiktu moketi, tai nagus nusigrausciau blink.gif

joo,as jau daugiau nei menesiukas be darbo... doh.gif
Atsakyti