Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

tai kur paliksit gyvuneli?? siandien visiems kazkoks keistas rytas smile.gif as nuo 8ryto po namus vaiksciojau biggrin.gif tai kad nesitrinciau pedikiura pasidariau ir drauges laukiau kad sugarbanociau plaukus vestuvems nors ji tik 10val atvaziavo biggrin.gif
Atsakyti
as tai bimbineju is kampo i kampa. tai tvarkaus , tai po internetines parduotuves narsau biggrin.gif gera ideja, eisiu ir as pedikiura pasidaryt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 11, 15:27)
tai kur paliksit gyvuneli?? siandien visiems kazkoks keistas rytas smile.gif as nuo 8ryto po namus vaiksciojau biggrin.gif tai kad nesitrinciau pedikiura pasidariau ir drauges laukiau kad sugarbanociau plaukus vestuvems nors ji tik 10val atvaziavo biggrin.gif

vestuvės wub.gif
Atsakyti
a koks gyvunelis, neparasei berods ax.gif

as tai siandien eisiu svente svest lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik kad breketai vietoj ir balti liktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 11, 17:00)
a koks gyvunelis, neparasei berods  ax.gif

as tai siandien eisiu svente svest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik kad breketai vietoj ir balti liktu  rolleyes.gif

as tai nesvesiu jokiu svenciu, gana man biggrin.gif pasidariau pedikiura lotuliukas.gif
eisiu valgyt,taip nera kas veikti biggrin.gif pazinociau kanors is forumo, tai jei kas ir neturetuk a veikt tai susimatyt galima butu , i kavine nulekt bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
tavolaime,man rugpj.11 pirmas paverzimas biggrin.gif O apacioj klijuos tik kai vel 2 apatinius issitrauksiu karsta.gif Tai apie rugsejo viduri busiu visiskai metalizuota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 11, 21:22)
tavolaime,man rugpj.11 pirmas paverzimas biggrin.gif  O apacioj klijuos tik kai vel 2 apatinius issitrauksiu karsta.gif  Tai apie rugsejo viduri busiu visiskai metalizuota lotuliukas.gif

Tau del sakandzio tvarkymo isvis 4 dantis reikia salinti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 11, 23:13)
Tau del sakandzio tvarkymo isvis 4 dantis reikia salinti ? smile.gif

man 2 trauke ir tai jau buvo gaila rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip gyvos???smile.gif as is sodybos tik 4 ryto gryzau, bet tas karstis jau isverte is lovos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visoms,ir visiems thumbup.gif
tai ko mes čia taip neaktyviai ? atostogaujam? g.gif ax.gif
kaip jusu dantukai?
as tai kaip visada galiu tik pasiskusti kad jokiu pokyciu nematau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
As Panevezyje smile.gif cia ir eisiu, sake atvazineja is Vilniaus gydytoja-Bogusiene. lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
vakar apziurinejau savo dantukus, lyginau su nuotraukom darytom pries dedant breketus, labai stengiausi rasti kokiu pokyciu... taip jau nekantrauju ax.gif tai vienintelis dalykas kuri radau, gal truputi truputi vienas apatinis priekinis dantukas pasislinko i viena linija su kitais, o daugiau kaip ir nieko kol kas... unsure.gif dedu visas viltis i pirmaji paverzima, kurio dar reikia laukti apie 5 savaites... rolleyes.gif

o siaip man vis dar ziauriai trina zantus vidinius.... galvoju gal koks zandenu uzdegimas, nes vietomis stipriai paraude ir toks vaizdas kad labai suminksteje. po nakties bijau net liezuvi pajudinti apsiziureti kur per nakti nuspaude... toks vaizdas kad tos visos zandenos i breketus issilydo nakciai, o po to is vidaus net eina tokiom linijom pagal vielytes... zodziu juokas pro asaras...
ar jums taip buvo?? kaip sustiprinti ta burnos vidu?? siaip naudoju skalavimo skyscius kelis kart per diena ir vis kokia medetku ar ramuneliu arbata geriu... gal reikia tirpalo su druska??? unsure.gif
Atsakyti