Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 10, 17:45)
I koki keisies ?  thumbup.gif

nrejau kazka su savjone,pasidariau Svaja,nes ta buozgalviuks tai kai kuriaus nes nemaniau,kad cia bendrausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 10, 14:22)
nu tai aisku, kad dantims kazkas pasidaro, bet gal galima tai pateikt kitoj formoj, o ne taip skeptiskai, nes ir nebreketuotiems dantys genda ir bla bla...
zo, aciu uz palaikyma  drinks_cheers.gif
kaip cia varda pakeitei? nebepatiko?  lotuliukas.gif

as gal 2 dienos po prisiregistravimo paprasiau, kad pakeistu, tai tik dabar pakeite. galvojau, gal nekeicia, kad cia naujoke atvare ir iskart moderatoriam darbo duoda. bet turbut atostogavo ar panasiai..

o del stomatologo, tai labai neprofesionaliai jis elgesi. dar gal pries dedantis breketus galetu taip ziauriai ta nuomone pareiksti, o kai jau uzsidedi taigi jau saukstai po pietu, kam dar zmogui gadinti nuotaika doh.gif

Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 10, 15:49)
nrejau kazka su savjone,pasidariau Svaja,nes ta buozgalviuks tai kai kuriaus nes nemaniau,kad cia bendrausiu lotuliukas.gif

Svaja labai grazu thumbup.gif ziurek, kad neuzimtas butu...
as kazkaip ant smugio paprasiau, kad pakeistu, tai per daug nesukau galvos tada. o po to kazkaip buvau kitokiu grazesniu sugalvojus, bet jau buvo saukstai po pietu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 10, 18:50)
as gal 2 dienos po prisiregistravimo paprasiau, kad pakeistu, tai tik dabar pakeite. galvojau, gal nekeicia, kad cia naujoke atvare ir iskart moderatoriam darbo duoda. bet turbut atostogavo ar panasiai..

o del stomatologo, tai labai neprofesionaliai jis elgesi. dar gal pries dedantis breketus galetu taip ziauriai ta nuomone pareiksti, o kai jau uzsidedi taigi jau saukstai po pietu, kam dar zmogui gadinti nuotaika  doh.gif

Papildyta:
Svaja labai grazu  thumbup.gif  ziurek, kad neuzimtas butu...
as kazkaip ant smugio paprasiau, kad pakeistu, tai per daug nesukau galvos tada. o po to kazkaip buvau kitokiu grazesniu sugalvojus, bet jau buvo saukstai po pietu...  blush2.gif

jo net nepaziurejau ar nera tokio nicko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 10, 18:50)
Svaja labai grazu  thumbup.gif  ziurek, kad neuzimtas butu...
as kazkaip ant smugio paprasiau, kad pakeistu, tai per daug nesukau galvos tada. o po to kazkaip buvau kitokiu grazesniu sugalvojus, bet jau buvo saukstai po pietu...  blush2.gif

man kiekviena savaite vis naujos mintys del tu niku kyla. tai todel net nesuku galvos kad reiketu keisti ir t.t. vistiek labai nepastovi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano nickas tai jau geri 3 metai gyvuoja biggrin.gif Siandien zinokit net nustebau kaip man nieko beveik neskauda rolleyes.gif Bet kramtyt dar atsargiai stengiuos nes tik sukandu smarkaiu tai taip suskausta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 10, 22:39)
O mano nickas tai jau geri 3 metai gyvuoja biggrin.gif  Siandien zinokit net nustebau kaip man nieko beveik neskauda rolleyes.gif  Bet kramtyt dar atsargiai stengiuos nes tik sukandu smarkaiu tai taip suskausta biggrin.gif

man siandien kazkaip irgi skauda viena puse. doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif) kaip tas rytas a?smile.gif
Atsakyti
laba laba biggrin.gif man siandien ir desine puse taip maudzia, vakar kaire biggrin.gif biggrin.gif reiskias veiksmas vyksta thumbup.gif man tai nekoks rytas , nes nuotaika kaimynai sugadino blink.gif pacukai girti ,irgi kaimynai nakti atitempe ir i duris man atreme tas aukstas nuodingas zoles, kur auga pakelese ar kur ten doh.gif as jas numeciau prie laiptines duru ir man kaimynai visas pretenzijas pareiske,as sakau o taip ,tycia jum atitempiau nuodingas !!! sako man tas pats susirenki per 10min tas savo zoles blink.gif as susinervinau, apsirengiau, o buvau tik su chalatu, nuvariau iki to kaimyno , o jie dar miegojo, net tiem kaimynam duru nedare, as baladojau ,dauziau tas duris gal 10min kol atidare, ir dar pareiske, kad cia ne ju , o kad nakti girdejau kaip jie ulevojo ir esu uztikrinta kad cia jie tai tas pats unsure.gif atvare to pacuko kito kaimyno mama ir sake susirinkt... negaliu ,toks nervas paime ... kaip jum rytas ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 11, 12:07)
laba laba biggrin.gif man siandien ir desine puse taip maudzia, vakar kaire biggrin.gif biggrin.gif  reiskias veiksmas vyksta  thumbup.gif  man tai nekoks rytas , nes nuotaika kaimynai sugadino blink.gif  pacukai girti ,irgi kaimynai nakti atitempe ir i duris man atreme tas aukstas nuodingas zoles, kur auga pakelese ar kur ten  doh.gif  as jas numeciau prie laiptines duru ir man kaimynai visas pretenzijas pareiske,as sakau o taip ,tycia jum atitempiau nuodingas !!! sako man tas pats susirenki per 10min tas savo zoles  blink.gif  as susinervinau, apsirengiau, o buvau tik su chalatu, nuvariau iki to kaimyno , o jie dar miegojo, net tiem kaimynam duru nedare, as baladojau ,dauziau tas duris gal 10min kol atidare, ir dar pareiske, kad cia ne ju , o kad nakti girdejau kaip jie ulevojo ir esu uztikrinta kad cia jie tai tas pats  unsure.gif  atvare to pacuko kito kaimyno mama ir sake susirinkt... negaliu ,toks nervas paime ... kaip jum rytas ? biggrin.gif

oho,kiek nuotykiu biggrin.gif
o man rytas neblogai,tik kazkaip blogai jauciuosi ir miego noriu doh.gif
bet dantu neskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 11, 11:22)
oho,kiek nuotykiu  biggrin.gif
o man rytas neblogai,tik kazkaip blogai jauciuosi ir miego noriu  doh.gif
bet dantu neskauda  thumbup.gif

man tas toks skaudejimas , na nepavadinciau skaudejimu, bet toks nemalonus jausmas ir taip noris su liezuviu stumti tuos dantis, lyg kasyti biggrin.gif
Ka zadat veikt siandien ? as turejau i gimt. varyt, bet kazkodel nevarysiu , nei noro, nei nuotaikos ner schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
Man tai rytas butu gal ir nieko,jei ne tokia problemele...siandien vakare jau turim isvaziuot i Austrija savaitei ir...nelabai beturim kur palikt savo augintini verysad.gif Planavom si dalyka,buvom jau susitare seniau,kad pas juos paliksim,o siandien pareiskia mums,kad patys planuoja kita savaite isvaziuoti doh.gif Bet galim,tipo, atvesti,jei neturim kur palikti unsure.gif Tai vat ir nuotaika kelionine blink.gif
O su dantukais lyg ir normaliai...po pirmo paverzimo truputi buvo jautresni pirma diena ir tiek...pokyciai dar labai nezymus,kitiems visai dar nepastebimi-tik man biggrin.gif Antras paverzimas-rugpjucio men.11d....ir taip pat kartu klijuos apacia thumbup.gif
Papildyta:
Sorry,laba diena VISIEMS 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 07 11, 12:46)
Laba diena visoms 4u.gif
Man tai rytas butu gal ir nieko,jei ne tokia problemele...siandien vakare jau turim isvaziuot i Austrija savaitei ir...nelabai beturim kur palikt savo augintini verysad.gif Planavom si dalyka,buvom jau susitare seniau,kad pas juos paliksim,o siandien pareiskia mums,kad patys planuoja kita savaite isvaziuoti doh.gif Bet galim,tipo, atvesti,jei neturim kur palikti unsure.gif Tai vat ir nuotaika kelionine blink.gif
O su dantukais lyg ir normaliai...po pirmo paverzimo truputi buvo jautresni pirma diena ir tiek...pokyciai dar labai nezymus,kitiems visai dar nepastebimi-tik man biggrin.gif Antras paverzimas-rugpjucio men.11d....ir taip pat kartu klijuos apacia thumbup.gif
Papildyta:
Sorry,laba diena VISIEMS 4u.gif  blush2.gif

na va kaip negerai,tai kam visgi paliksit augintin?man rytas geras tik,kad labai jau lyt pradejo doh.gif
Atsakyti