Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

o kuriam tu mieste Sandra13?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 10, 09:28)
aga tau smile.gif tai pavalgyk dar pries paverzima, nes kai pavers su jogurtu pabendrausi smile.gif as visada uzkasdavau normaliai nes pirmi paverzimai buna stiproki:)

man po pirmo isvis nieko nesijaute. schmoll.gif bet vat po antro jauciausi kaip po breketu dejimo blink.gif doh.gif

QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 07 10, 09:45)
saunu, kad ne viena Klaipedoj su breketais  biggrin.gif  reiktu kada manau meetuka padaryt.. kad ir prie juros smile.gif geras oras, tai visai smagu butu smile.gif

as irgi is klp.bet greit isvaziuoju ,tai tikriausiai nepataikysiu nei i meeta klp, nei vln, nei dar kur nors lotuliukas.gif
Atsakyti
nu pakolkas as tik stebetoja pabusiu, nes jei si savaitgali ka darysit-nedalyvauju, laukiu ryt sveciu ir manau sekmadieni sienom roposiu ir nieko nevairuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif as miegale tai vel nesenai is lovos blush2.gif biggrin.gif

as ryt i gimtadieni isjoju drinks_cheers.gif lotuliukas.gif pirmadieni jau vizitas thumbup.gif laukiu nesulaukiu smile.gif mano apacioj kairej pusej 5tas dantukas laaabai jautrus, matau kaip sukasi i savo vieta, nes persikreipias buvo smile.gif

Atsakyti
o as vakar buvau pas savo stomatologa, kur visada man tvarkydavo dantukus.
kazkaip maude vienas ir nesupratau ant jo yra breketas ar ne. pasirodo, skaudejo ta be breketo, tai biski patvarke.
bet kazkaip jis manes del breketu nenudziugino, sake kad galbut bereikalo tokius pinigus del tokio tarpuko sukisau. jam neatrode cia nieko baisaus bigsmile.gif
nu bet ir cia dar nieko. baisiausia tai, kad po breketu nuemimo ale dantys tampa pazeisti, greiciau genda, visokios problemos ir pan.
bet prisiziurejus cia jau sutvarkytu sypsenu-taip nenoriu tuo tiket doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 10, 13:38)
...baisiausia tai, kad po breketu nuemimo ale dantys tampa pazeisti, greiciau genda, visokios problemos ir pan.
bet prisiziurejus cia jau sutvarkytu sypsenu-taip nenoriu tuo tiket  doh.gif  doh.gif

manau dalis tiesos yra, kad tie dantukai, kurie breketais "perkelti" i kita vieta nera tokie pat stiprus, kaip like... dantukai taigi su saknim keliauja is vienos vietos i kita, turi vis prigyti kitoj vietoj prie kaulo kol pagaliau pasiekia ta vieta, kur jie turi likti. to keliavimo procese saknis truputi sutrumpeja... dantukas tampa silpnesnis.
bet manau vistiek burnos higiena, dantu valymas ir visokiu cukraus produktu vengimas gali stipriai prailginti dantuku gyvenima, tad daug kas priklauso nuo musu paciu ax.gif

o siaip tai nelabai grazu is stomatologo puses vaziuoti ant paciento, kad be reikalo breketus dejais, be reikalo tokius pinigus mokejai, dabar tokios baisios pasekmes taves laukia... fool.gif gal jis koks prisiekes anti- breketininkas?? protest.gif nekreipk demesio, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Papildyta:
merginos ir vaikinai, pranesu, kad mano vardas pasikeite is Airijaja i ajaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 10, 16:18)
manau dalis tiesos yra, kad tie dantukai, kurie breketais "perkelti" i kita vieta nera tokie pat stiprus, kaip like... dantukai taigi su saknim keliauja is vienos vietos i kita, turi vis prigyti kitoj vietoj prie kaulo kol pagaliau pasiekia ta vieta, kur jie turi likti. to keliavimo procese saknis truputi sutrumpeja... dantukas tampa silpnesnis.
bet manau vistiek burnos higiena, dantu valymas ir visokiu cukraus produktu vengimas gali stipriai prailginti dantuku gyvenima, tad daug kas priklauso nuo musu paciu  ax.gif

o siaip tai nelabai grazu is stomatologo puses vaziuoti ant paciento, kad be reikalo breketus dejais, be reikalo tokius pinigus mokejai, dabar tokios baisios pasekmes taves laukia... fool.gif  gal jis koks prisiekes anti- breketininkas?? protest.gif  nekreipk demesio, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Papildyta:
merginos ir vaikinai, pranesu, kad mano vardas pasikeite is Airijaja i ajaja smile.gif

nu tai aisku, kad dantims kazkas pasidaro, bet gal galima tai pateikt kitoj formoj, o ne taip skeptiskai, nes ir nebreketuotiems dantys genda ir bla bla...
zo, aciu uz palaikyma drinks_cheers.gif
kaip cia varda pakeitei? nebepatiko? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 07 10, 11:00)
Dindona, kaip suprantu, tu lietuvoj breketus dejaisi? o i paverzimus irgi i lt vazineji?? jau metus nesioji, kaip progresas??

Taip, Lietuvoje gydausi. Taip ir vazineju, kadangi nedirbu, auginu vaika, tai galiu ir ilgiau pabuti, paskutini karta buvau du menesius, taigi isejo trys vizitai. Va taip ir vargstu, ko nepadarysi del grazios sypsenos biggrin.gif O progresas matosi, virsus jau graziai issitiesino, liko tik tarpus sutraukti, sakandi sutvarkyti, bet pas mane dar iltinis retinuotas, tai dabar ji tempia, tik vis neislenda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 10, 16:22)
nu tai aisku, kad dantims kazkas pasidaro, bet gal galima tai pateikt kitoj formoj, o ne taip skeptiskai, nes ir nebreketuotiems dantys genda ir bla bla...
zo, aciu uz palaikyma  drinks_cheers.gif
kaip cia varda pakeitei? nebepatiko?  lotuliukas.gif

galiam cia pakeist nicka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 10, 16:30)
galiam cia pakeist nicka? g.gif

Taip, cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 10, 17:33)

aciu:)
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 10, 16:45)