Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

niuz tada gerai, kad nieko nebuvo:)
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 07 10, 09:04)

saunu, kad ne viena Klaipedoj su breketais biggrin.gif reiktu kada manau meetuka padaryt.. kad ir prie juros smile.gif geras oras, tai visai smagu butu smile.gif
Atsakyti
kai busiu klp ir as galiu prisijungti smile.gif

tai kaunietes kada meetinames??
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
jungiuos ir as prie Klaipedieciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 10, 09:49)
kai busiu klp ir as galiu prisijungti smile.gif

tai kaunietes kada meetinames??

clap.gif butu sauniai smile.gif kada planuoji buti klp? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 07 10, 09:52)
Labas rytas smile.gif
jungiuos ir as prie Klaipedieciu smile.gif

laba ryta smile.gif
saunu, kad jungies wink.gif tai kada planuojam koki breketuku meetuka? 4u.gif
Atsakyti
tai per atostogas, gal paskutini liepos savaitgali tiksliau rugpjucio pirmom dienom:) turesiu mokymu ten ir pasidegint noresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 10, 10:04)
tai per atostogas, gal paskutini liepos savaitgali tiksliau rugpjucio pirmom dienom:) turesiu mokymu ten ir pasidegint noresiu smile.gif

as pasistengsiu prisiderint prie visu smile.gif
Atsakyti
tai butinai!! smile.gif as su drauge busiu tikriausia, bet ji va nebreketuota smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 10, 10:39)
tai butinai!! smile.gif as su drauge busiu tikriausia, bet ji va nebreketuota smile.gif)

uzdek iki to laiko biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif nea smile.gif pas ja ir taip grazus dantukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dindona @ 2009 07 10, 00:17)
As irgi gyvenu Airijoje, bet net ne Dubline, o kazkur 150 km uz Dublino.  blush2.gif  Bet man siek tiek sunkiau suitikti, nes neturiu kur palikti mazes.

Dindona, kaip suprantu, tu lietuvoj breketus dejaisi? o i paverzimus irgi i lt vazineji?? jau metus nesioji, kaip progresas??
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma, as esu nesiojus plokstele paauglysteje, bet taip ir neistiesino iki galo g.gif greitu laiku uzsirasiau konsultacijai, tai matysiu ka ten man sakys biggrin.gif
Atsakyti