Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(airijaja @ 2009 07 09, 19:11)
tu Londone, as Dubline, galetume kur pusiaukelej susitikti  smile.gif  ale tai butu linksma dviese, bet nieko, paskalautume dantis vynu ir viskas butu gerai... ar yra dar merginu uz juru mariu???

taip taip, bet bilietai nebrangus tik 19 svaru pirmyn atgal, tai arba as arba tu pas mane thumbup.gif jo butinai skalauti reiktu thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gyvenu Airijoje, bet net ne Dubline, o kazkur 150 km uz Dublino. blush2.gif Bet man siek tiek sunkiau suitikti, nes neturiu kur palikti mazes.
Atsakyti
Tavo pirmasis paverzimas?

Labas rytas smile.gif siandien vos akis pramerkiau...
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 10:58)
kodel niekas meeto neorganizuoja,tik sunku vienos is vilniaus ,kitos is kauno,o taip smagu butu pabendrauti smile.gif

Dar nepamirskit yra ir is Klaipedos... ax.gif
Atsakyti
is visos lietuvos cia yra ir ne tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 07 09, 14:59)
o yra Klaipedieciu su breketukais? Kol kas Klaipedoj gyvensiu, tai irgi butu idomu koki meetuka padaryti smile.gif

Yra yra clap.gif
Atsakyti
tai ir klaipiedetes junkites i meeta smile.gif
Atsakyti
Klaipedietes tikriausiai trauks prie nemokamos juros tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip as ten noreciau atsidurti:)) nieko liepos gale atvyksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 10, 08:04)
Tavo pirmasis paverzimas?

Labas rytas smile.gif siandien vos akis pramerkiau...

Čia man klausimas buvo? blush2.gif
Pirmasis ax.gif
Atsakyti
aga tau smile.gif tai pavalgyk dar pries paverzima, nes kai pavers su jogurtu pabendrausi smile.gif as visada uzkasdavau normaliai nes pirmi paverzimai buna stiproki:)
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 09, 20:11)
bet nieko, paskalautume dantis vynu ir viskas butu gerai... ar yra dar merginu uz juru mariu???

labas rytas 4u.gif
kas cia mano skalavimo skysti nori ismegint? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 10, 09:28)
aga tau smile.gif tai pavalgyk dar pries paverzima, nes kai pavers su jogurtu pabendrausi smile.gif as visada uzkasdavau normaliai nes pirmi paverzimai buna stiproki:)

o man kazkaip nieko po pirmo nebuvo. kazkiek jautriau ir viskas 4u.gif
Atsakyti