Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

realiai tai dar grazesne ta sodyba ir taip tylu ir gera..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 15:15)
realiai tai dar grazesne ta sodyba ir taip tylu ir gera..

Ej ej ej! bigsmile.gif ir as ir as noriu!!! As irgi is VLN, bet tai jeigu susirinktu mergaiciu burys galetume sest i viena masinuka ir lekti! Juk vasara ax.gif gathering.gif o as tiap megstu sodybas, gamta,,,, blush2.giftourist5.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif ar yra vairuojanciu mergaiciu?jei is VLN atsirastu bent 4 norincios metames ant kuro ant niam niam ir tik pirmyn, miestuose dar spesim prisibezdet hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 09 liepos 2009 - 14:26
niuz tai prasom:) jei noretumete galetumete gal ir su nakvyne likti, as galeciau paklausti kiek kainuotu kambarys tai cia su seima galima bent jau pora dienu praleist:)
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 12:57)
mums tai toli is vilniaus vaziuoti...
Papildyta:

oho kokia sodyba,pasaka wub.gif

aha, atrodo labai fainai drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai darom dideli meeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 15:36)
niuz tai prasom:) jei noretumete galetumete gal ir su nakvyne likti, as galeciau paklausti kiek kainuotu kambarys tai cia su seima galima bent jau pora dienu praleist:)

o kainos kokios?smile.gif
Atsakyti
as galiu paklausti, jei domintu smile.gif kiek laiko butume ir kiek kambariu reiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 13:08)
pas mane psl paziurek drauguose yra nuoroda i pastuva tai ten galvoju cia nuo kauno koks 20km bet jei popiete prabutume manau visai nieko smile.gif

eina sauuuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
as be masiniuko dar tai gal kas is Kauno lektu ir prigriebtu mane blush2.gif lotuliukas.gif
as visom keturiom ir visais 26 dantim uz thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 09, 11:40)
pas mane irgi baisus dantys, bet akivaizdziai nieko nesimato. jauciu, kad patys priekiniai lyg ir jauciasi kai sukandi, o rezultato kol kas jokio... teks laukti paverzimo ir tiketis didesnio skausmo tada  lotuliukas.gif

o ar tau skauda tuos dantukus ziauriai, kurie judet jau pradejo??
Papildyta:
vajei kaip jums faina butu  smile.gif  as irgi kauniete, bet deja dabar uz juru mariu, jeigu pavyks jums susitikti ir po to dar karta ir dar karta, gal i kuri nors susitikima ir as uztaikyciau  bigsmile.gif
Papildyta:
o vidiniu zandu dar nepradejo trinti?? man tai rytais kai atsikeliu tai net baisu burna atidaryti atrodo viskas ten viduj prilipe prie tu breketu...

zinok nieko man nebeskauda, tik verze is pradziu, o dabar tai visai nieko nebejauciu, net nepajauciau kaip tas dantukas lygintis pradejo, po to tik kazkaip atkreipiau demesi, kai i nuotraukas pasiziurejau ir po to i veidrodi mirksiukas.gif

sveikos visos thumbup.gif

girdejau cia yra musu ir is londono jei pamenu, tai gal ir mums reiktu koki meeta pasidaryti?ka manot????
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 09, 16:57)

girdejau cia yra musu ir is londono jei pamenu, tai gal ir mums reiktu koki meeta pasidaryti?ka manot????

tu Londone, as Dubline, galetume kur pusiaukelej susitikti smile.gif ale tai butu linksma dviese, bet nieko, paskalautume dantis vynu ir viskas butu gerai... ar yra dar merginu uz juru mariu???
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 09, 20:11)
tu Londone, as Dubline, galetume kur pusiaukelej susitikti  smile.gif  ale tai butu linksma dviese, bet nieko, paskalautume dantis vynu ir viskas butu gerai... ar yra dar merginu uz juru mariu???

bet kaip smagu is visur musu cia susirinko,tai sunku susitikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Pagaliau po truputį artėja diena, kai man paverš dantukus. Laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti