QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 08, 20:36)
prasom prasom, bet as nelabai kuo galesiu padeti, nes man paciai bus tik menuo kaip nesioju, rugpjucio gale kazkur tik vaziuosiu po uzdejimo pas gydytoja bet pas mane vienas dantukas isvis uzlindes buvo, o priekinis isstumtas i prieki, bet db jis jau leidziadsi i savo vieta po truputuka, siaip pasistebi jau rezultatas, tas uzlindes irgi lenda i prieki, tik tiek galiu pasakyti kad mano ziaurus dantukai, na tikekimes bus po to ziauriai (kita prasme) grazuuuusssss. na jo nebeuzverzti db dantukai, bet jie ir turi atsipalaiduoti, bet jauciu kai pavers kai nuvaziuosiu tai vel negalesiu nieko valgyti.
pas mane irgi baisus dantys, bet akivaizdziai nieko nesimato. jauciu, kad patys priekiniai lyg ir jauciasi kai sukandi, o rezultato kol kas jokio... teks laukti paverzimo ir tiketis didesnio skausmo tada
o ar tau skauda tuos dantukus ziauriai, kurie judet jau pradejo??
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 09:32)
o jus nenorite sekmadienio popiete kelios atvaziuoti? butu visai smagu ten labai daug vietos ir prie pat nemuno
vajei kaip jums faina butu as irgi kauniete, bet deja dabar uz juru mariu, jeigu pavyks jums susitikti ir po to dar karta ir dar karta, gal i kuri nors susitikima ir as uztaikyciau
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 07 09, 10:16)
Dantis as traukiau poliklinikoj pas tokia gyd kuri man ir dantis taise Vat zinot man kaip keista dabar,dantu neskauda kol nesukandu,tik biski maudzia nu bet negaliu taip jau geriau baisiai skaudetu,isgerciau vaistu ir fsio o cia dabar nei seip nei taip
o vidiniu zandu dar nepradejo trinti?? man tai rytais kai atsikeliu tai net baisu burna atidaryti atrodo viskas ten viduj prilipe prie tu breketu...