Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 08, 20:36)
prasom prasom, bet as nelabai kuo galesiu padeti, nes man paciai bus tik menuo kaip nesioju, rugpjucio gale kazkur tik vaziuosiu po uzdejimo pas gydytoja mirksiukas.gif  bet pas mane vienas dantukas isvis uzlindes buvo, o priekinis isstumtas i prieki, bet db jis jau leidziadsi i savo vieta po truputuka, siaip pasistebi jau rezultatas, tas uzlindes irgi lenda i prieki, tik tiek galiu pasakyti kad mano ziaurus dantukai, na tikekimes bus po to ziauriai (kita prasme) grazuuuusssss. na jo nebeuzverzti db dantukai, bet jie ir turi atsipalaiduoti, bet jauciu kai pavers kai nuvaziuosiu tai vel negalesiu nieko valgyti.

pas mane irgi baisus dantys, bet akivaizdziai nieko nesimato. jauciu, kad patys priekiniai lyg ir jauciasi kai sukandi, o rezultato kol kas jokio... teks laukti paverzimo ir tiketis didesnio skausmo tada lotuliukas.gif

o ar tau skauda tuos dantukus ziauriai, kurie judet jau pradejo??
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 09:32)
o jus nenorite sekmadienio popiete kelios atvaziuoti?smile.gif butu visai smagu ten labai daug vietos ir prie pat nemuno smile.gif

vajei kaip jums faina butu smile.gif as irgi kauniete, bet deja dabar uz juru mariu, jeigu pavyks jums susitikti ir po to dar karta ir dar karta, gal i kuri nors susitikima ir as uztaikyciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 07 09, 10:16)
Dantis as traukiau poliklinikoj pas tokia gyd kuri man ir dantis taise smile.gif  Vat zinot man kaip keista dabar,dantu neskauda kol nesukandu,tik biski maudzia nu bet negaliu taip jau geriau baisiai skaudetu,isgerciau vaistu ir fsio o cia dabar nei seip nei taip unsure.gif

o vidiniu zandu dar nepradejo trinti?? man tai rytais kai atsikeliu tai net baisu burna atidaryti atrodo viskas ten viduj prilipe prie tu breketu...
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:30)
kolege dave anglisko sokoladinio pyrago, pasidejau ir ziuriu i ji. noriu, bet po to reiks dantis valyt, o taip tingiu  ax.gif

zinok,del sokoladinio pyrago pasiryzciau net dantis valytis lotuliukas.gif mums cia kaip koks issukis lotuliukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 07 09, 12:16)
Dantis as traukiau poliklinikoj pas tokia gyd kuri man ir dantis taise smile.gif  Vat zinot man kaip keista dabar,dantu neskauda kol nesukandu,tik biski maudzia nu bet negaliu taip jau geriau baisiai skaudetu,isgerciau vaistu ir fsio o cia dabar nei seip nei taip unsure.gif

man irgi taip buvo. nu skaudejo bet ne taip kad reiketu gerti vaistus.
paneles, o toms kurioms jau apacia sudejo tai ar labiau uz virsu skaudejo.girdejau kad kazkodel apacia labiau skauda, kaip jums buvo? ax.gif
Atsakyti
Oi pas mane tai jau neblogai isplesyti zandai blink.gif Vakar kai uzkibau ant vieno pacio galinio tai galvojau i kuria cia puse temt ji kad isvis neissiplestu lotuliukas.gif Nakciai tai uzsidejau slikono ir biski uzsitrauke tie nutrynimai bigsmile.gif Dabar su mielu noriu uzvalgyciau ka nors bet kramtyt tai skauda,nors maziau nei vakar bet vistiek doh.gif
Atsakyti
man irgi kaip uzsikabindavo,tai nezinodavau kas cia db bus kai patempsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 09, 13:13)
man irgi kaip uzsikabindavo,tai nezinodavau kas cia db bus kai patempsiu  lotuliukas.gif

man ir dbr uzstringa kartais kai per daug issizioju biggrin.gif
Atsakyti
beje pamirsua papasakoti,siandien tokia nesamone sapnavau ..
ateinu pas odontologe ,sako grizk namo nusiimk breketus ir gerai dantis issivalyk,tada ateisi uzklijuosiu isnaujo ir virsu ir apacia.nu nuejau, issivaliau, (ta vieta man labiausiai patiko nes taip lengvai valesi), ateinu vel pas dantiste,ji man uzklijuoja virsu ir apacia, bet apacia kazkaip nepilnai isdziuna ir toliau nieko nebeatsimenu. lotuliukas.gif
bet man labai patiko tas jausmas kai be breketu valiausi dantis wub.gif
Atsakyti
clap_1.gif na ir sapnai biggrin.gif kiek dar liko laiko nesioti?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 13:33)
clap_1.gif  na ir sapnai biggrin.gif kiek dar liko laiko nesioti?

tai vat butent kad nesioti man dar daug, nes nesioju dar tik 2menesius lotuliukas.gif o sapne kai nusiemiau breketus tai dantys dar kreivi buvo,bet ten tik issivalyti reikejo lotuliukas.gif ir dar breketus taip kaip plokstele issitraukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 10:32)
o jus nenorite sekmadienio popiete kelios atvaziuoti?smile.gif butu visai smagu ten labai daug vietos ir prie pat nemuno smile.gif

kurioj tiksliau vietoj ? smile.gif
Organizuojames merginos drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane psl paziurek drauguose yra nuoroda i pastuva tai ten galvoju cia nuo kauno koks 20km bet jei popiete prabutume manau visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 14:08)
pas mane psl paziurek drauguose yra nuoroda i pastuva tai ten galvoju cia nuo kauno koks 20km bet jei popiete prabutume manau visai nieko smile.gif

mums tai toli is vilniaus vaziuoti...
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 14:55)
mums tai toli is vilniaus vaziuoti...

oho kokia sodyba,pasaka wub.gif
Atsakyti
o yra Klaipedieciu su breketukais? Kol kas Klaipedoj gyvensiu, tai irgi butu idomu koki meetuka padaryti smile.gif
Atsakyti