Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Labas rytelis mergaitems!! Pradedam dar viena darbo diena,kazkas atostogu smile.gif
Atsakyti
labas rytas flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:02)
labas rytas  flirt.gif

kaip darbai??smile.gif as tai susitvarkiau savo puslapiuka ir taip miegas sueme kad jetus jetus:)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 09:23)
kaip darbai??smile.gif as tai susitvarkiau savo puslapiuka ir taip miegas sueme kad jetus jetus:)

o ka tu darai jei ne paslaptis? blush2.gif
man nuo vakar migrena, tai nelabai dirbasi doh.gif
kolege dave anglisko sokoladinio pyrago, pasidejau ir ziuriu i ji. noriu, bet po to reiks dantis valyt, o taip tingiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:30)
o ka tu darai jei ne paslaptis?  blush2.gif
man nuo vakar migrena, tai nelabai dirbasi  doh.gif
kolege dave anglisko sokoladinio pyrago, pasidejau ir ziuriu i ji. noriu, bet po to reiks dantis valyt, o taip tingiu  ax.gif

as dekupazu uzsiimineju smile.gif as tai i sankryza ziurineju zioplineju ir tiek:)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 09:34)
as dekupazu uzsiimineju smile.gif

nebandzius niekad tokio reikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:49)
nebandzius niekad tokio reikalo  ax.gif

tai va as sakau reiktu susitikima padaryti pamokyciau smile.gif turiu net kaimo turizmo sodyba kur galetume gamtoj pasisedet smile.gif
Atsakyti
kodel niekas meeto neorganizuoja,tik sunku vienos is vilniaus ,kitos is kauno,o taip smagu butu pabendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 10:58)
kodel niekas meeto neorganizuoja,tik sunku vienos is vilniaus ,kitos is kauno,o taip smagu butu pabendrauti smile.gif

tai kaunietes organizuojames meeta!!! as vieta turiu, meeto tema taip pat:)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 11:21)
tai kaunietes organizuojames meeta!!! as vieta turiu, meeto tema taip pat:)

o as is vilniaus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 11:29)
o as is vilniaus verysad.gif  verysad.gif

o jus nenorite sekmadienio popiete kelios atvaziuoti?smile.gif butu visai smagu ten labai daug vietos ir prie pat nemuno smile.gif
Atsakyti
Dantis as traukiau poliklinikoj pas tokia gyd kuri man ir dantis taise smile.gif Vat zinot man kaip keista dabar,dantu neskauda kol nesukandu,tik biski maudzia nu bet negaliu taip jau geriau baisiai skaudetu,isgerciau vaistu ir fsio o cia dabar nei seip nei taip unsure.gif
Atsakyti