Labas rytelis mergaitems!! Pradedam dar viena darbo diena,kazkas atostogu
labas rytas
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:02)
labas rytas
kaip darbai?? as tai susitvarkiau savo puslapiuka ir taip miegas sueme kad jetus jetus:)
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 09:23)
kaip darbai?? as tai susitvarkiau savo puslapiuka ir taip miegas sueme kad jetus jetus:)
o ka tu darai jei ne paslaptis?
man nuo vakar migrena, tai nelabai dirbasi
kolege dave anglisko sokoladinio pyrago, pasidejau ir ziuriu i ji. noriu, bet po to reiks dantis valyt, o taip tingiu
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:30)
o ka tu darai jei ne paslaptis?
kolege dave anglisko sokoladinio pyrago, pasidejau ir ziuriu i ji. noriu, bet po to reiks dantis valyt, o taip tingiu
as dekupazu uzsiimineju as tai i sankryza ziurineju zioplineju ir tiek:)
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 09:34)
as dekupazu uzsiimineju
nebandzius niekad tokio reikalo
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 09, 09:49)
nebandzius niekad tokio reikalo
tai va as sakau reiktu susitikima padaryti pamokyciau turiu net kaimo turizmo sodyba kur galetume gamtoj pasisedet
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 10:58)
kodel niekas meeto neorganizuoja,tik sunku vienos is vilniaus ,kitos is kauno,o taip smagu butu pabendrauti
tai kaunietes organizuojames meeta!!! as vieta turiu, meeto tema taip pat:)
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 09, 11:21)
tai kaunietes organizuojames meeta!!! as vieta turiu, meeto tema taip pat:)
o as is vilniaus
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 09, 11:29)
o as is vilniaus
o jus nenorite sekmadienio popiete kelios atvaziuoti? butu visai smagu ten labai daug vietos ir prie pat nemuno
Dantis as traukiau poliklinikoj pas tokia gyd kuri man ir dantis taise Vat zinot man kaip keista dabar,dantu neskauda kol nesukandu,tik biski maudzia nu bet negaliu taip jau geriau baisiai skaudetu,isgerciau vaistu ir fsio o cia dabar nei seip nei taip