QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 08, 17:57)
pas mane damon ir tai nesuku galvos
Vyshnia, dabar tave "uzbersiu" klausimais nes as irgi damon nesioju dar tik 2 savaites, o klausimu milijonai kyla
kiek jau laiko breketus nesioji? kas kiek laiko i paverzimus vaikstai? ar greitai pradejai progresa matyti? ar daug ten tau tiesinti reikia? ar skauda po paverzimu?
as kazkaip nerimauti pradedu, prisiskaiciau cia apie visokius netikusius gyd ir galvoju, gal tas manasis nezino, ka daro... man tik labai labai truputi dantukus skaudejo pora dienu po uzdejimo, o dabar ir tas praejo... ir vielytes tokios atrodo visai neuzverztos, ir atrodo kad niekas niekur ne is vietos
mane cia merginos kurios damonus nesioja jau ramino, bet norisi dar suzinoti kuo daugiau nuomoniu
Papildyta:
QUOTE(printise @ 2009 07 08, 16:59)
pas mane skaidrus ideti ir gumytes permatomos,tai truputi bijau nes girdejau spalva greit keicia jau siandien koki 5 karta dantis valiau kad tik nepakeistu per greit
sveika prisijungus
sveikinimai pasipuosimo proga
per kelias dienas apriprasi su jausmu, ir lupa ilgesne pasidarys, ir viskas bus ciki
ir maista atsirinksi, kuri valgyt galima, kad nedazytu gumyciu, cia merginos sako saulegrazos YES visai netinka, nes tie prieskoniai dazo...
o man tie sviesiaspalviai breketai (keramikiniai ir safyriniai) isvis kaip dantu papuosalas atrodo
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 16:50)
kaip speju pas mane tokia pat situacija:) pradzioj irgi nesisypsojau maniau visi ziures ir kazkaip nedrasu,bet uztad dabar kokia sypsena ismetus vaikstau,visi pastebejo,kad placiai sypsausi,nebijok priprasi pamatysi kaip bus gera su jais
as irgi pacia pirma diena stengiausi lupas suspaudus buti, bet labai greitai "persilauziau", dabar dar placiau siepiuosi negu iki breketu