Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(printise @ 2009 07 08, 18:47)
labas mergytes ,siandien ir mano dantukus papuose breketais,tai jausmas nelabai malonus,maudzia labai ir kramtyti nera labai lengva verysad.gif  ,o ir su zmonemis kazkaip gedinuosi bendrauti kazkaip atrodo kad visi ir mato tik tai verysad.gif dejo tik voirsutiniame zandikaulyje nes iltys atsikisusios tai kazkaip virsutiniai lupai vietos nebera ir atrodo lyg kazko labai daug butu prikista po ja.. unsure.gif

kaip speju pas mane tokia pat situacija:) pradzioj irgi nesisypsojau maniau visi ziures ir kazkaip nedrasu,bet uztad dabar kokia sypsena ismetus vaikstau,visi pastebejo,kad placiai sypsausi,nebijok priprasi pamatysi kaip bus gera su jais smile.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif dar vaikinas manes nemate tikiuosi nepabegs kai pamatys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(printise @ 2009 07 08, 18:47)
labas mergytes ,siandien ir mano dantukus papuose breketais,tai jausmas nelabai malonus,maudzia labai ir kramtyti nera labai lengva verysad.gif  ,o ir su zmonemis kazkaip gedinuosi bendrauti kazkaip atrodo kad visi ir mato tik tai verysad.gif dejo tik voirsutiniame zandikaulyje nes iltys atsikisusios tai kazkaip virsutiniai lupai vietos nebera ir atrodo lyg kazko labai daug butu prikista po ja.. unsure.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Pirmom dienom ir aš jaučiau kompleksą dėl breketų, kažkaip nesmagu buvo su žmonėm bendraut, o dabar prie jų pripratau ir netgi dažniau rodau, negu kai buvau be breketų thumbup.gif
Atsakyti
pas mane skaidrus ideti ir gumytes permatomos,tai truputi bijau nes girdejau spalva greit keicia jau siandien koki 5 karta dantis valiau kad tik nepakeistu per greit
Atsakyti
Printise, sveika įžengusi į kelią tobulos šypsenos link smile.gif

Jei labai labai skauda, tai išgerk vaistukų, nospos, ar ketanovo, na ko nors nuo skausmų, žinok numalšina, man pati gydytoja sakė iškarto po įdėjimo išgerti smile.gif

Nesikankink, išgerk vaistukų ir praeis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 17:46)
man irgi du  dantukus trauke smile.gif

man 4 biggrin.gif

QUOTE(printise @ 2009 07 08, 17:53)
aciu uz palaikyma 4u.gif  dar vaikinas manes nemate tikiuosi nepabegs kai pamatys tongue.gif

nepabegs nepabegs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 12:58)
Sveikutes pleputes  mirksiukas.gif  tikiuosi priimsit ir mane i draugiska breketuotoju bureli  friends.gif  nebe uz kalnu, t.y. rugpjucio 13 d. pasipuosiu ir as situo groziu, ilgai luktu ir svajotu  clap.gif  pagaliau prasides ir mano kelione link tobulos sypseneles  biggrin.gif  thumbup.gif

sveika, nusprendus siekti tobulos sipsenytes

QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 13:23)
Baby,aha pas Petkinyte dejaus thumbup.gif  Kita karta gal vel kitos spalvos uzsidesiu  lotuliukas.gif  Man tokia tamsiai zalia su blizguciais dave,ten silikonas,o vaska duoda matinej dezutej(ta prasme be blizguciu lotuliukas.gif )
airijaja,mama tai tikrai net nenumane kad ten ir gumytes dar kazkokios dedasi lotuliukas.gif  Tik kai kalbu jos nelabai matos ax.gif  Ir kai tik uzdejo net nustebau kokie jie smulkus,matut todel kad mano dantys stambus pakankamai g.gif
Taigi,foto biggrin.gif
user posted image

niu tikrai graziai atrodo thumbup.gif

QUOTE(printise @ 2009 07 08, 17:53)
aciu uz palaikyma 4u.gif  dar vaikinas manes nemate tikiuosi nepabegs kai pamatys tongue.gif

niu jau tikrai nepabegs, breketai niekam nemaiso, be to visi pamasto kad kai juos nusimsi bus super thumbup.gif nei kiek nesumazejo demesio del breketu, o pas tave tai dar skaidrus tai isvis neimk i galva, pas mane damon ir tai nesuku galvos thumbup.gif

labukas visiems mirksiukas.gif
Papildyta:
thumbup.gif BETO MAUFYMUKAS LABAI GRAZUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif JAU PAPLUDIMIO KARALIENE BUSI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(printise @ 2009 07 08, 18:53)

sveika prisijungus. sveikinu apsibreketinus lotuliukas.gif 4u.gif nieks nepabeks nesijaudink, as kita diena su draugu susitikau tai reakcija buvo: ooooo ,ir stovi šypsosi . aš jau galvojau kad kažkas negerai, bet pasirodo čia tokia palaikanti reakcija buvo blush2.gif thumbup.gif

QUOTE(printise @ 2009 07 08, 18:59)
pas mane skaidrus ideti ir gumytes permatomos,tai truputi bijau nes girdejau spalva greit keicia jau siandien koki 5 karta dantis valiau kad tik nepakeistu per greit

o tuo labiau kad pas tave skaidrus ,nesijaudink viskas gerai.
skaidrus tai cia turbut kaip pas mane safyriniai lotuliukas.gif gal gali idėti foto ax.gif
ps.aš jau greit prisiruošiu ideti foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 08, 17:57)

pas mane damon ir tai nesuku galvos thumbup.gif

Vyshnia, dabar tave "uzbersiu" klausimais nes as irgi damon nesioju dar tik 2 savaites, o klausimu milijonai kyla ax.gif
kiek jau laiko breketus nesioji? kas kiek laiko i paverzimus vaikstai? ar greitai pradejai progresa matyti? ar daug ten tau tiesinti reikia? ar skauda po paverzimu?
as kazkaip nerimauti pradedu, prisiskaiciau cia apie visokius netikusius gyd ir galvoju, gal tas manasis nezino, ka daro... man tik labai labai truputi dantukus skaudejo pora dienu po uzdejimo, o dabar ir tas praejo... ir vielytes tokios atrodo visai neuzverztos, ir atrodo kad niekas niekur ne is vietos unsure.gif unsure.gif
mane cia merginos kurios damonus nesioja jau ramino, bet norisi dar suzinoti kuo daugiau nuomoniu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(printise @ 2009 07 08, 16:59)

sveika prisijungus 4u.gif sveikinimai pasipuosimo proga smile.gif
per kelias dienas apriprasi su jausmu, ir lupa ilgesne pasidarys, ir viskas bus ciki smile.gif ir maista atsirinksi, kuri valgyt galima, kad nedazytu gumyciu, cia merginos sako saulegrazos YES visai netinka, nes tie prieskoniai dazo...
o man tie sviesiaspalviai breketai (keramikiniai ir safyriniai) isvis kaip dantu papuosalas atrodo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 16:50)
kaip speju pas mane tokia pat situacija:) pradzioj irgi nesisypsojau maniau visi ziures ir kazkaip nedrasu,bet uztad dabar kokia sypsena ismetus vaikstau,visi pastebejo,kad placiai sypsausi,nebijok priprasi pamatysi kaip bus gera su jais smile.gif

as irgi pacia pirma diena stengiausi lupas suspaudus buti, bet labai greitai "persilauziau", dabar dar placiau siepiuosi negu iki breketu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
rytoj idesiu nuotraukyte, jei mokesiu smile.gif
Papildyta:
[quote=airijaja,2009 07 08, [/quote]
nu kai as issisiepiu pas mane ant ilciu ideti biski didesni , ir tokie labai jau atsikise atrodo ir kai bandau susiciaupti uzkliuna uz lupos blush2.gif
Atsakyti
[quote=printise,2009 07 08, 18:57]
rytoj idesiu nuotraukyte, jei mokesiu smile.gif
Papildyta:
[quote=airijaja,2009 07 08, [/quote]
nu kai as issisiepiu pas mane ant ilciu ideti biski didesni , ir tokie labai jau atsikise atrodo ir kai bandau susiciaupti uzkliuna uz lupos blush2.gif
[/quote]
aha, man irgi kliuvo pradzioj lotuliukas.gif
ir isvis is pat pradziu sveplavau truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 08, 19:44)
Vyshnia, dabar tave "uzbersiu" klausimais nes as irgi damon nesioju dar tik 2 savaites, o klausimu milijonai kyla  ax.gif 
kiek jau laiko breketus nesioji? kas kiek laiko i paverzimus vaikstai? ar greitai pradejai progresa matyti? ar daug ten tau tiesinti reikia? ar skauda po paverzimu?
as kazkaip nerimauti pradedu, prisiskaiciau cia apie visokius netikusius gyd ir galvoju, gal tas manasis nezino, ka daro...  man tik labai labai truputi dantukus skaudejo pora dienu po uzdejimo, o dabar ir tas praejo... ir vielytes tokios atrodo visai neuzverztos, ir atrodo kad niekas niekur ne is vietos  unsure.gif  unsure.gif
mane cia merginos kurios damonus nesioja jau ramino, bet norisi dar suzinoti kuo daugiau nuomoniu  blush2.gif
Papildyta:
sveika prisijungus  4u.gif sveikinimai pasipuosimo proga smile.gif
per kelias dienas apriprasi su jausmu, ir lupa ilgesne pasidarys, ir viskas bus ciki smile.gif ir maista atsirinksi, kuri valgyt galima, kad nedazytu gumyciu, cia merginos sako saulegrazos YES visai netinka, nes tie prieskoniai dazo...
o man tie sviesiaspalviai breketai (keramikiniai ir safyriniai) isvis kaip dantu papuosalas atrodo  thumbup.gif

Papildyta:
as irgi pacia pirma diena stengiausi lupas suspaudus buti, bet labai greitai "persilauziau", dabar dar placiau siepiuosi negu iki breketu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

prasom prasom, bet as nelabai kuo galesiu padeti, nes man paciai bus tik menuo kaip nesioju, rugpjucio gale kazkur tik vaziuosiu po uzdejimo pas gydytoja mirksiukas.gif bet pas mane vienas dantukas isvis uzlindes buvo, o priekinis isstumtas i prieki, bet db jis jau leidziadsi i savo vieta po truputuka, siaip pasistebi jau rezultatas, tas uzlindes irgi lenda i prieki, tik tiek galiu pasakyti kad mano ziaurus dantukai, na tikekimes bus po to ziauriai (kita prasme) grazuuuusssss. na jo nebeuzverzti db dantukai, bet jie ir turi atsipalaiduoti, bet jauciu kai pavers kai nuvaziuosiu tai vel negalesiu nieko valgyti.
Atsakyti