Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:42)
o as dar turiu tokia ruuuzava maike, jauciu taip graziai atrodytu, dar ant idegusio  o MB sake, kad jam net grazu buvo kreivi dantys, tai nesuprantu kas ir kaip cia  g.gif

saunuolis tavo brangusis, zino, ka merginai pasakyti smile.gif grazu smile.gif
cia vadinasi meeeeile wub.gif kai grazus ir kreivi dantys, ir spuogai, ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 11:58)
Sveikutes pleputes  mirksiukas.gif  tikiuosi priimsit ir mane i draugiska breketuotoju bureli  friends.gif  nebe uz kalnu, t.y. rugpjucio 13 d. pasipuosiu ir as situo groziu, ilgai luktu ir svajotu  clap.gif  pagaliau prasides ir mano kelione link tobulos sypseneles  biggrin.gif  thumbup.gif

sveikinu apsisprendus tapti breketininke drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 11:34)
Na, as cia pvz PILNAI sukandus dantis, daugiau negaliu  ax.gif  doh.gif

[

man panasiai yra dabar, bet cia po to, kai gyd uzdejo didziausius kalnus ant galiniu dantu, specialiai, kad nesukasciau, tai nusisauti norisi, truputeli ir svepluoju, o ir maisto sukramtyti negaliu verysad.gif

kad taip naturaliai butu dar nemaciau, bet uztat tau kai jau viskas susitvarkys isvis bus super, nes tuo paciu ir virskinimas pageres, nes galesi maista normaliai dantim smulkinti, kaip ir turi buti... thumbup.gif
Atsakyti
o man tai labai vaikiska tos spalvotos gumytes rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 15:08)
zinok nerealiai atrodysi, o jei dar idegus tai isvis liuks:) pati nesiojau tai zinau:))

butu idomu pamatyti, gal netycia nutorauka turi kaip su ruzavom atrode ? bigsmile.gif

QUOTE(airijaja @ 2009 07 08, 15:18)
saunuolis tavo brangusis, zino, ka merginai pasakyti smile.gif grazu smile.gif
cia vadinasi meeeeile  wub.gif kai grazus ir kreivi dantys, ir spuogai, ir t.t.

Papildyta:
man panasiai yra dabar, bet cia po to, kai gyd uzdejo didziausius kalnus ant galiniu dantu, specialiai, kad nesukasciau, tai nusisauti norisi, truputeli ir svepluoju, o ir maisto sukramtyti negaliu  verysad.gif

kad taip naturaliai butu dar nemaciau, bet uztat tau kai jau viskas susitvarkys isvis bus super, nes tuo paciu ir virskinimas pageres, nes galesi maista normaliai dantim smulkinti, kaip ir turi buti...  thumbup.gif

na taip, juk visi turbut turim minusu, nera idealu zmoniu smile.gif nors sake, kad pirmiausia pamilo mano kuna, tada siela ir tt , tai as juokais sakiau, kad gal dantu nemates dar buvo lotuliukas.gif

ka galiu pasakyti, mano dantys buvo idealus kai buvau mazyte, bet pas mane buvo polipai kuriu laiku neissioperavau, ir iki siol neoperavo, o nesenai buvau pas lora ir man pasake , kad as su amzium jau isaugau tuos polipus ir nieko neliko, antra problema buvo ir yra tonziles gerklej, jos stipriai padideja, bet jos kaip sakant netrukdo, nes nei sergu daznai nei ka, tai nuo situ problemu ir atsitiko taip, kad iskreivejo dantys ,ir susigadino sakandis, nes miegodavau issiziojus ir kvepuodavau per burna... tai vat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 15:23)
o man tai labai vaikiska tos spalvotos gumytes rolleyes.gif  rolleyes.gif

kiekvienam savo poziuris ir stilius smile.gif
Atsakyti
sveikinu apsisprendus tapti breketininke  drinks_cheers.gif
Dekui, dekui aciuks.gif tai, kad cia buvo viso gyvenimelio svajone biggrin.gif kuri pagaliau prades pildytis thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 15:31)
Dekui, dekui  aciuks.gif  tai, kad cia buvo viso gyvenimelio svajone  biggrin.gif kuri pagaliau prades pildytis  thumbup.gif  clap.gif

isivaizduoju kaip tu dziaugies thumbup.gif :bigsmile man cia ir buvo ir svajone, ir manau mum visom cia svajone turet grazius dantukus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 15:27)
Man atrodo turinys neturetu skirtis g.gif  Silikonas tai toks permatomas,o vaskas lyg balksvas,bent kiek atsimenu kai drauge ta savo vaska rode.Dantys tai nera tokie jau labai kreivi,tik tie uz paciu 2 priekiniu buvo biski i vidu ilinde,o iltys biski issokusios,bet didziausia beda kad jie atsikise,ta pati ir daktare sake unsure.gif  Apacioj dar neturiu,nes ir virsuj tik vakar uzdejo biggrin.gif  Kitas apsilankymas rugpjucio 11 smile.gif
Cia foto is sono(bent jau man matos kad atsikise)
user posted image

na aisku,mano irgi atsikise buvo,dabar biski prisiplojo jau,bet dar neissitiesino nei kiek verysad.gif
o toj nuotraukoj tik taip atrodo,ar buvo israutas dantukas? ax.gif

QUOTE(Shin @ 2009 07 08, 16:07)
man tik viena kart violetines buvo uzdetos ant apatiniu.. daba visad permatomos  unsure.gif  virsuj net ir nesideciau spalvotu kazkaip kvailai atrodytu ant keramikiniu biggrin.gif
o apacioj reiks vel prisiprasyt spalvotu  blush2.gif  o dar tiek ilgai laukt paverzimo.. blink.gif

tai kad ant keramikiniu net ir nededa spalvotu gumyciu,kam tie keramikiniai tada lotuliukas.gif
bet noreciau pamatyti kaip atrodytu,keistai tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Ten kažkas apie gumytes klausė.

Tai man iš pradžių, pirmus 5mėn, dėjo ant kiekvieno breketo po gumytę, kurios gali būti kokios tik nori spalvos wink.gif

Poto jau nebedėdavo jokių gumyčių, tik vielutes apsukdavo aplink kiekvieną.

O paskutinius 5mėn kažkur, tai dėdavo vielutes tas ir dar gumytę vieną didžiulę, kurią per visus dantukus ištemptdavo. Ji balta būdavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 08, 17:03)
na aisku,mano irgi atsikise buvo,dabar biski prisiplojo jau,bet dar neissitiesino nei kiek  verysad.gif 
o toj nuotraukoj tik taip atrodo,ar buvo israutas dantukas?  ax.gif
tai kad ant keramikiniu net ir nededa spalvotu gumyciu,kam tie keramikiniai tada  lotuliukas.gif
bet noreciau pamatyti kaip atrodytu,keistai tikriausiai  lotuliukas.gif

tai apacioj pas mane metaliniai:P
Atsakyti
Baby,jo ir netgi 2 istraukti,nes kitaip nebutu sutilpe mano visi dideli dantys mazam zandikauly biggrin.gif Apacioj irgi teks traukti,nors jie visiskai lygus,bet atsikise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 17:12)
Baby,jo ir netgi 2 istraukti,nes kitaip nebutu sutilpe mano visi dideli dantys mazam zandikauly biggrin.gif  Apacioj irgi teks traukti,nors jie visiskai lygus,bet atsikise doh.gif

o kur tau traukia? kitoj klinikoj?
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 17:12)
Baby,jo ir netgi 2 istraukti,nes kitaip nebutu sutilpe mano visi dideli dantys mazam zandikauly biggrin.gif  Apacioj irgi teks traukti,nors jie visiskai lygus,bet atsikise doh.gif

man irgi du dantukus trauke smile.gif
Atsakyti
labas mergytes ,siandien ir mano dantukus papuose breketais,tai jausmas nelabai malonus,maudzia labai ir kramtyti nera labai lengva verysad.gif ,o ir su zmonemis kazkaip gedinuosi bendrauti kazkaip atrodo kad visi ir mato tik tai verysad.gif dejo tik voirsutiniame zandikaulyje nes iltys atsikisusios tai kazkaip virsutiniai lupai vietos nebera ir atrodo lyg kazko labai daug butu prikista po ja.. unsure.gif
Atsakyti