Žinau, gal vakare išeis kokią normalesnę įdėti, nes sakau, dabar kur bepasisuku, ten šviesa, blicą įjungiu, užsspigina ant dantų. Blicą išjungiu, tas pats
Ką nors sugalvosiu
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 14:25)
Fainai, man ortodote deda metalo spalvos , kad labai akiu nereztu kol dar dantys netiesus, o veliau manau uzsidesiu ruzavas , nes dievinu ta spalva
joo pink nerealiai atrodo:) as visada nesiodavau arba zalia arba pink tai net klientai i dantis daugiau ziuredavo
As pati esu siauliete, bet breketukus desiuosi Kaune, ortodontijos centre, pas gyd. D.Latkauskiene na del breketuku tai dar galvoju kokius detis galvojau apie damonus, bet sake, kad nei greiciau nei geriau su jais nebus pas mane netaisyklingas sakandis, nors man labiausiai trukdo nelygus dantukai tai dabar mastau gal rinktis estetinius
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 00:40)
na ir dabar ir ka galiu pasakyt , kad rezultatas nuo kovo 16d. akivaizdus
rezultatas tikrai akivaizdus, sveikinuu
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:34)
Na, as cia pvz PILNAI sukandus dantis, daugiau negaliu
pirma karta matau toki sukandima,jau mano man atrodo didelis, ir neisivaizduoju,kaip kazkokios mazos gumytes gali viska pataisyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:49)
Nieko pas mane neuzdeta, visa gyvenima man taip... tiksliau kazkur nuo 11-12m
man irgi idomu kaip viska tvarkys... nors as jau zinau daug maz ivykiu eiga. 7tus dantis sustums i 6 vieta, ir tada specialiom spyruoklem kazkokiom izemins juos ir tada centrus sustumdyt reiks...
man irgi idomu kaip viska tvarkys... nors as jau zinau daug maz ivykiu eiga. 7tus dantis sustums i 6 vieta, ir tada specialiom spyruoklem kazkokiom izemins juos ir tada centrus sustumdyt reiks...
ilgas dar gydymas taves laukia, bet uztat poto kokia grazuole busi
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 14:23)
Baby,aha pas Petkinyte dejaus Kita karta gal vel kitos spalvos uzsidesiu Man tokia tamsiai zalia su blizguciais dave,ten silikonas,o vaska duoda matinej dezutej(ta prasme be blizguciu ) Taigi,foto
man irgi dave dezute su blizguciais,bet violetine. (idomu ar ju turinys skiriasi? ) ir dar,kuo srikiasi vaškas nuo silikono?
PS.labai fainei tos gumytes atrodo,bet zinok tavo dantys pakankamai tiesus ir taip .. o su breketais isvis atrodo kad jau 5men nesioji o apacioj dar nesidejai? ir kada tau pirmasis paverzimas?
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 14:35)
Lacrymosa,dekui Mano kai zalia megstamiausia spalva tai ur uzsidejau tokias O sakykit kas ilgiau nesioja metalinius,tai kaip su tom gumelem?Nes man drauge sake kad ji tik pirma men buvo su jom,paskui jai kazkokias vielutes uzdejo,paskui vel gumeles,nors man atrode kad ji visa ta laika su gumelem buvo
tai ten kazkaip buna,kad jeigu reikia labiau suveržti dantis deda vielytes vietoj gumyciu, bet cia kaip kam, man viena men buvo gumytes kita vielutes, dabar vel gumytes
QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 14:42)
As pati esu siauliete, bet breketukus desiuosi Kaune, ortodontijos centre, pas gyd. D.Latkauskiene na del breketuku tai dar galvoju kokius detis galvojau apie damonus, bet sake, kad nei greiciau nei geriau su jais nebus pas mane netaisyklingas sakandis, nors man labiausiai trukdo nelygus dantukai tai dabar mastau gal rinktis estetinius AS irgi pas ja gydausi Dejaus Keramikinius ir labai patenkinta nei matos, nei dazos nuo maisto, o ir grazu net
Man atrodo turinys neturetu skirtis Silikonas tai toks permatomas,o vaskas lyg balksvas,bent kiek atsimenu kai drauge ta savo vaska rode.Dantys tai nera tokie jau labai kreivi,tik tie uz paciu 2 priekiniu buvo biski i vidu ilinde,o iltys biski issokusios,bet didziausia beda kad jie atsikise,ta pati ir daktare sake Apacioj dar neturiu,nes ir virsuj tik vakar uzdejo Kitas apsilankymas rugpjucio 11
Cia foto is sono(bent jau man matos kad atsikise)
Cia foto is sono(bent jau man matos kad atsikise)
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 13:40)
joo pink nerealiai atrodo:) as visada nesiodavau arba zalia arba pink tai net klientai i dantis daugiau ziuredavo
o as dar turiu tokia ruuuzava maike, jauciu taip graziai atrodytu, dar ant idegusio kuno mano ortodonte buvo uzsidejusi vien tik del to, kad jai grazu, nors pas ja damon breketai
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 08, 14:04)
rezultatas tikrai akivaizdus, sveikinuu
pirma karta matau toki sukandima,jau mano man atrodo didelis, ir neisivaizduoju,kaip kazkokios mazos gumytes gali viska pataisyti
labai laukiu pirmadieni, paklausiu daug klausimu, kaip tvarkys, kada koks etapas ir pan zinokit merginos , as kartais susimastau. nu nesakau ,kad esu baisi, bet ir negrazuole,modelis bet kaip dar su kreivais dantimis turiu savo idealu MB blondina zydraaki ir kaip jam nebuvau baisi, ir dar buciuotis is jusu kamnors taip buvo ? nes pas mane situacija ir nepavydetina o MB sake, kad jam net grazu buvo kreivi dantys, tai nesuprantu kas ir kaip cia
As tai rozines kaip tik nepernesu tai kad ir kaip grazu butu ant saves nesideciau
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 14:49)
As tai rozines kaip tik nepernesu tai kad ir kaip grazu butu ant saves nesideciau
as ne fyfa, bet rozine spalva man patinka
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 08, 12:35)
Žinau, gal vakare išeis kokią normalesnę įdėti, nes sakau, dabar kur bepasisuku, ten šviesa, blicą įjungiu, užsspigina ant dantų. Blicą išjungiu, tas pats
Ką nors sugalvosiu
Ką nors sugalvosiu
gali pabandyti vietoj "auto" funkcijos fotike pasirinkti "macro", tada turetu normaliai gautis, nors gal ne visuose fotikuose buna..
man tik viena kart violetines buvo uzdetos ant apatiniu.. daba visad permatomos virsuj net ir nesideciau spalvotu kazkaip kvailai atrodytu ant keramikiniu
o apacioj reiks vel prisiprasyt spalvotu o dar tiek ilgai laukt paverzimo..
o apacioj reiks vel prisiprasyt spalvotu o dar tiek ilgai laukt paverzimo..
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 15:56)
as ne fyfa, bet rozine spalva man patinka
zinok nerealiai atrodysi, o jei dar idegus tai isvis liuks:) pati nesiojau tai zinau:))