Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:49)
Nieko pas mane neuzdeta, visa gyvenima man taip... tiksliau kazkur nuo 11-12m  verysad.gif
man irgi idomu kaip viska tvarkys... nors as jau zinau daug maz ivykiu eiga. 7tus dantis sustums i 6 vieta, ir tada specialiom spyruoklem kazkokiom izemins juos ir tada centrus sustumdyt reiks... smile.gif

tai gana sudetingai tau cia, ir prisikankinai kad toks sukandimas doh.gif bet dbr jau viska sutvarkys ir bus ciki piki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 12:50)
tai gana sudetingai tau cia, ir prisikankinai kad toks sukandimas doh.gif  bet dbr jau viska sutvarkys ir bus ciki piki  thumbup.gif

taip, nes kramtau tik su 7ais dantim doh.gif biggrin.gif na ,dziaugiuosi , kad prisiruosiau tvarkytis dantukus ir turesiu idealia sypsena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:49)
Nieko pas mane neuzdeta, visa gyvenima man taip... tiksliau kazkur nuo 11-12m  verysad.gif
man irgi idomu kaip viska tvarkys... nors as jau zinau daug maz ivykiu eiga. 7tus dantis sustums i 6 vieta, ir tada specialiom spyruoklem kazkokiom izemins juos ir tada centrus sustumdyt reiks... smile.gif

as maniau,kad tu cia prasiziojus smile.gif kiap tu valgyt turi man idomu :)jauciu net veid forma keisis tau kai sutvarkys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 13:53)
as maniau,kad tu cia prasiziojus smile.gif kiap tu valgyt turi man idomu :)jauciu net veid forma keisis tau kai sutvarkys wink.gif

keistai labai, man tai buvo lb uzkrites ant apatinio zandikaulio tai turejau tuos kalnelius ant kruminiu, nes zandus nukramtydavau kaip reikalas doh.gif bet cia manau blogiau kai visada prasiziojus..
Atsakyti
Sveikutes pleputes mirksiukas.gif tikiuosi priimsit ir mane i draugiska breketuotoju bureli friends.gif nebe uz kalnu, t.y. rugpjucio 13 d. pasipuosiu ir as situo groziu, ilgai luktu ir svajotu clap.gif pagaliau prasides ir mano kelione link tobulos sypseneles biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 13:58)
Sveikutes pleputes  mirksiukas.gif  tikiuosi priimsit ir mane i draugiska breketuotoju bureli  friends.gif  nebe uz kalnu, t.y. rugpjucio 13 d. pasipuosiu ir as situo groziu, ilgai luktu ir svajotu  clap.gif  pagaliau prasides ir mano kelione link tobulos sypseneles  biggrin.gif  thumbup.gif

Sveika atvykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 12:53)

na valgau, sunkiai , bet kazkaip biggrin.gif gal pagrazesiu kai sutvarkys dantis lotuliukas.gif

QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 12:58)
Sveikutes pleputes  mirksiukas.gif  tikiuosi priimsit ir mane i draugiska breketuotoju bureli  friends.gif  nebe uz kalnu, t.y. rugpjucio 13 d. pasipuosiu ir as situo groziu, ilgai luktu ir svajotu  clap.gif  pagaliau prasides ir mano kelione link tobulos sypseneles  biggrin.gif  thumbup.gif

sveika prisijungus smile.gif papasakok kokius desies, pas ka smile.gif
Atsakyti
Baby,aha pas Petkinyte dejaus thumbup.gif Kita karta gal vel kitos spalvos uzsidesiu lotuliukas.gif Man tokia tamsiai zalia su blizguciais dave,ten silikonas,o vaska duoda matinej dezutej(ta prasme be blizguciu lotuliukas.gif )
airijaja,mama tai tikrai net nenumane kad ten ir gumytes dar kazkokios dedasi lotuliukas.gif Tik kai kalbu jos nelabai matos ax.gif Ir kai tik uzdejo net nustebau kokie jie smulkus,matut todel kad mano dantys stambus pakankamai g.gif
Taigi,foto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 08, 13:23)

Taigi,foto biggrin.gif
user posted image

Fainai, man ortodote deda metalo spalvos , kad labai akiu nereztu kol dar dantys netiesus, o veliau manau uzsidesiu ruzavas , nes dievinu ta spalva biggrin.gif
Atsakyti
Sveika la_unika 4u.gif

Lauksim tavo įspūdžių po įsidėjimo smile.gif

O va, mano dantukų foto su deimantuku smile.gif
Kažkaip durnai gavosi, apšvietimas kažkaip krenta ant dantų, nelabai aiškiai matosi, tai patamsinau foto, bet irgi nekas g.gif Ir dar šypsaus kreivai biggrin.gif

Nu bet įžiūrima smile.gif

user posted image

Smilsee, labai fainiai atrodo tos žalios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(la_unika @ 2009 07 08, 13:58)

sveika prisijungusi:)kokius desies breketus?is kur esi?:)kokia situacija su dantukais?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 08, 14:26)
Sveika la_unika  4u.gif

Lauksim tavo įspūdžių po įsidėjimo  smile.gif

O va, mano dantukų foto su deimantuku smile.gif
Kažkaip durnai gavosi, apšvietimas kažkaip krenta ant dantų, nelabai aiškiai matosi, tai patamsinau foto, bet irgi nekas  g.gif Ir dar šypsaus kreivai  biggrin.gif

Nu bet įžiūrima smile.gif

user posted image
Smilsee, labai fainiai atrodo tos žalios  thumbup.gif

kokia nuostabi syosena,tik nuotraukyte ryskesne galejai idet smile.gif
Atsakyti
Lacrymosa,dekui smile.gif Mano kai zalia megstamiausia spalva tai ur uzsidejau tokias ax.gif O sakykit kas ilgiau nesioja metalinius,tai kaip su tom gumelem?Nes man drauge sake kad ji tik pirma men buvo su jom,paskui jai kazkokias vielutes uzdejo,paskui vel gumeles,nors man atrode kad ji visa ta laika su gumelem buvo biggrin.gif
Atsakyti