Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 08, 10:44)
ohmy.gif

Koks gražus  surrender.gif

Šakės, spalvos taip mielai nuteikia  ax.gif

Jau dėmesio netruks pliaže  biggrin.gif

ispudingai assa.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 10:44)
tai taip, neimanoma visada viska atitaikyti:) as labai noriu kelnaiciu atsinaujinti gal dar uzsisakinesit? as prisijungciau:)

as siandien kaip tik klausiau kada kitas kartas bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kai sugalvos kolege, tai parasysiu cia mirksiukas.gif
bet gal ant kokiu sale'u vel taikysim, nzn.
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 08, 10:44)
ohmy.gif

Koks gražus  surrender.gif

Šakės, spalvos taip mielai nuteikia  ax.gif

Jau dėmesio netruks pliaže  biggrin.gif

Butent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 08:13)

aha, super maudomukas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2009 07 07, 21:09)
Man atrodo as irgi tik jogurtais gyvensiu biggrin.gif  As silikono gavau tai man ir specialiai ieskot nereikes,jei pasibaigs daktares paprasysiu smile.gif  Jau pries uzdedant breketus kuriau plana chuligana kokias cia man gumytes ryskesnes uzsidet lotuliukas.gif

saunuole, kad tokia drasi smile.gif as manau zalios gumytes jega thumbup.gif butinai imesk foto
isivaizduoju koks mamai sokas, ji nezinojo, kad bus spalvotos??? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 07, 21:15)
ir po pirmadienio vizito leksiu auskaro i bamba isivert  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

man irgi vienu metu labai ziauriai knietejo isiverti i liezuvi, o po to ir i bamba, ir dar i antaki, bet praejo...
siaip del liezuvio tai buvo kai bendravau su tokia mergicka, kuri turejo ji liezuvyje, tai idomiai taip atrode, tokia egzotika smile.gif

beje as irgi tatoo turiu ax.gif drieziuka ant nugaros blush2.gif
del skausmo, tai jo, buvo nemalonu istikruju, atrode per stubura tarkuoja, bet kazkaip labai norejau, tai kentejau..
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 02, 11:06)
Gitusia, anoj temoj rašei, kad foto sukėlei,  kodėl aš jų nematau?  unsure.gif  blush2.gif

QUOTE(tavolaime @ 2009 07 02, 11:16)
As irgi neradau lotuliukas.gif

Labas
pradedu skaityti nauja tema, o ziuriu, kad "vaziuoja" ant manes doh.gif
Puoliau ieskoti, kur cia as taip apsimelavus ar ka?
Tai pasirodo, 2009-07-01 parasiau, kad susikeliau foto (minty turejau is fotiko i kompa), o jus supratot, kad sukeliau i foruma doh.gif
pati kalta, kad ne taip parasiau blush2.gif

niu pasiteisinau, einu toliau skiatyti ax.gif
Atsakyti
Laba ryta, as tik dabar is lovos biggrin.gif
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 08, 08:08)
Labas rytas  4u.gif

Ou_jeea Eina sau, kaip dantukai pasistūmę! Ypač kapliukas tas vienas. Kur jis pasislėpęs buvo prieš įdėjimą, o dabar jau savo vietoj  thumbup.gif

Suuuper  4u.gif

O dėl sąkandžio, tai sutvarkys wink.gif

aha, jau tikiuosi, kad pirmadieni keis lanka ir prikabins ta kapliuka prie visu kitu, ir ta antra dantuka smile.gif

ortodonte kai pamate mano dantis ,tiksliau sakandi pasake, kad pirma kart tokia didelia problema mato cool.gif vienoj puse 13mm, kitoj 8 ar 9mm doh.gif

QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 09:13)

tu uzsisakei ta kurio as laaaaabai noriu lotuliukas.gif sakes dabar vel uzsimaniau, buvau apsiraminus su uzsisakinejimais, bet jauciu kai gausiu pinigu vel i trasa lotuliukas.gif
wub.gif
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 09:48)
as siandien kaip tik klausiau kada kitas kartas bus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kai sugalvos kolege, tai parasysiu cia  mirksiukas.gif
bet gal ant kokiu sale'u vel taikysim, nzn.

as prisijungsiu kai sugalvosit vel uzsisakinet smile.gif
QUOTE(airijaja @ 2009 07 08, 11:00)
man irgi vienu metu labai ziauriai knietejo isiverti i liezuvi, o po to ir i bamba, ir dar i antaki, bet praejo...
siaip del liezuvio tai buvo kai bendravau su tokia mergicka, kuri turejo ji liezuvyje, tai idomiai taip atrode, tokia egzotika smile.gif

beje as irgi tatoo turiu  ax.gif  drieziuka ant nugaros  blush2.gif

drieziukai man patinka cool.gif noreciau tatoo visai, bet kazkaip ne taip kaip auskaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:21)
Laba ryta, as tik dabar is lovos biggrin.gif
aha, jau tikiuosi, kad pirmadieni keis lanka ir prikabins ta kapliuka prie visu kitu, ir ta antra dantuka smile.gif

ortodonte kai pamate mano dantis ,tiksliau sakandi pasake, kad pirma kart tokia didelia problema mato  cool.gif  vienoj puse 13mm, kitoj 8 ar 9mm  doh.gif
tu uzsisakei ta kurio as laaaaabai noriu  lotuliukas.gif  sakes dabar vel uzsimaniau, buvau apsiraminus su uzsisakinejimais, bet jauciu kai gausiu pinigu vel i trasa  lotuliukas.gif
wub.gif 
as prisijungsiu kai sugalvosit vel uzsisakinet smile.gif

drieziukai man patinka  cool.gif  noreciau tatoo visai, bet kazkaip ne taip kaip auskaro biggrin.gif

nelabai supratau kas tavo sukandimui blgai?
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 12:29)
nelabai supratau kas tavo sukandimui blgai?

Na, as cia pvz PILNAI sukandus dantis, daugiau negaliu ax.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:34)
Na, as cia pvz PILNAI sukandus dantis, daugiau negaliu  ax.gif  doh.gif

user posted image

tai,kad nesukandus atrdai cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 12:37)
tai,kad nesukandus atrdai cia g.gif

taip ir yra smile.gif nesusikanda man jie daugiau, nes pakibes virsutinis zandikaulis ant mano paskutintu apatiniu septintu kruminiu dantu...
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:38)
taip ir yra smile.gif nesusikanda man jie daugiau, nes pakibes virsutinis zandikaulis ant mano paskutintu apatiniu septintu kruminiu dantu...

tau tie kalniukai uzdeti ant galiniu dantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 13:38)

nu va cia tai tikrai idomus sukandimas,kaip toki reikia sutvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 12:44)
tau tie kalniukai uzdeti ant galiniu dantu?  g.gif

Nieko pas mane neuzdeta, visa gyvenima man taip... tiksliau kazkur nuo 11-12m verysad.gif
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 12:46)
nu va cia tai tikrai idomus sukandimas,kaip toki reikia sutvarkyti  g.gif

man irgi idomu kaip viska tvarkys... nors as jau zinau daug maz ivykiu eiga. 7tus dantis sustums i 6 vieta, ir tada specialiom spyruoklem kazkokiom izemins juos ir tada centrus sustumdyt reiks... smile.gif
Atsakyti