Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 09:37)
Labas rytas visom 4u.gif kazkoks sunkus rytas doh.gif
user posted image
Papildyta:

na ir kaip maudymukas?smile.gif

aga kaip maudomas??smile.gif koki pirkai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 09:45)
aga kaip maudomas??smile.gif koki pirkai?smile.gif

va sits:
http://www2.victoria...o...Z&rfnbr=148
ryskumelis, grazumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:13)

vauuuu koks grozis thumbup.gif tai jau papludimy lygiu nebus smile.gif o cia is forumo pirkai ar uzsisakei pati is VS?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 10:17)
vauuuu koks grozis  thumbup.gif  tai jau papludimy lygiu nebus smile.gif o cia is forumo pirkai ar uzsisakei pati is VS?

bendradarbe darbe sugunde, kad ispardavimai ir "davai uzsisakom" ir surizikavau ax.gif
tai, kad cia jau sitas labai populiarus, tik man tiko, kad yra juosta po apacia ir be jokiu push-up'u blush2.gif
laukiu jau atostogu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:20)
bendradarbe darbe sugunde, kad ispardavimai ir "davai uzsisakom" ir surizikavau  ax.gif
tai, kad cia jau sitas labai populiarus, tik man tiko, kad yra juosta po apacia ir be jokiu push-up'u  blush2.gif
laukiu jau atostogu  cool.gif

o kokia kainyte?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:20)
bendradarbe darbe sugunde, kad ispardavimai ir "davai uzsisakom" ir surizikavau  ax.gif
tai, kad cia jau sitas labai populiarus, tik man tiko, kad yra juosta po apacia ir be jokiu push-up'u  blush2.gif
laukiu jau atostogu  cool.gif

o kiek gavosi kaina su atsiuntimu? nes as cia perku lietuvoje is tu kurios atveza, nes uztaikau kai buna nuolaidos tai gana nebrangiai:)
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 10:21)
o kokia kainyte?smile.gif

man gavosi 146 lt, bet dar ir stringus emiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:35)
man gavosi 146 lt, bet dar ir stringus emiau  ax.gif

ajna peklon koks jis man grazus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:35)
man gavosi 146 lt, bet dar ir stringus emiau  ax.gif

tai normaliai dar visai sakyciau:)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 08, 10:25)
o kiek gavosi kaina su atsiuntimu? nes as cia perku lietuvoje is tu kurios atveza, nes uztaikau kai buna nuolaidos tai gana nebrangiai:)

tai ir as is tarpininkiu Vilniuj ka nors nusiperku. bet maudomo skirtingu dydzio virsaus ir apacios neparduoda, tai teko savo kailiu rizikuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 10:37)
tai ir as is tarpininkiu Vilniuj ka nors nusiperku. bet maudomo skirtingu dydzio virsaus ir apacios neparduoda, tai teko savo kailiu rizikuot  rolleyes.gif

tai taip, neimanoma visada viska atitaikyti:) as labai noriu kelnaiciu atsinaujinti gal dar uzsisakinesit? as prisijungciau:)
Atsakyti
ohmy.gif

Koks gražus surrender.gif

Šakės, spalvos taip mielai nuteikia ax.gif

Jau dėmesio netruks pliaže biggrin.gif
Atsakyti