Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 00:40)

mergyte, baltai tau pavydžiu, per tokį trumpą laiką dantukai tikrai daug pajudėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 09:23)
man kazkaip atrodo, kad nera tavo fotkiu musu albume, tai butu smalsu pamatyt  kaip kas stumdosi blush2.gif

as net nezinau kur yra albumas, noreciau pasizvalgyti

QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 11:52)
Sveikos  4u.gif

Labai smagu skaityti jūsų kelionę idealios šypsenos link wink.gif)
Aš pati breketus įsidėjau 2007m rugsėjį, o šių metų balandžio 29 namo iš ortodontės jau grįžau be jų  ax.gif O jau kaip keista buvo juos nusiemus, atrodo lyg be dantų būčiau  biggrin.gif  O dantis kai valiausi tai išvis, būtų kas matęs, tai jaučiu būtų pagalvojęs kad juos pirmą kartą gyvenime išvis valausi biggrin.gif Šepetukas pats slysta bigsmile.gif 

Pranešiojau juos metus ir 7mėn, prisikankinau, paskutinėm dienom jau naktim sapnuodavau kaip man juos nuiminėja, o dabar džiaugiuosi gražia šypsena, kurią papuošiau ir deimantuku  mirksiukas.gif 

Sėkmės visoms, žinokit tas laikas su breketais labai greitai praeis, va žiūrėkit jau tuoj ateis laikas ir nusimti, negalėsit tada atsidžiaugti savo dantukais wink.gif

jau kaip faina tai bandau isisvaizduoti

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 22:18)
uj as pries auskarus schmoll.gif  lotuliukas.gif

as turiu bamboj auskariuka, bet db jei issiveriu tai kazko truksta, nebenoreciau be jo buti

QUOTE(nippe @ 2009 07 07, 22:41)
Kurioj vietoj ir ka? smile.gif as irgi apie tatoo svajoju, bet bijau skausmo  unsure.gif

as irgi turiu tatoo blush2.gif blush2.gif

labukas visiems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 07, 23:53)
mergyte, baltai tau pavydžiu, per tokį trumpą laiką dantukai tikrai daug pajudėjo  4u.gif

Taip, bet sakandis mano katastrofa verysad.gif kaip matot ,taip ir yra...
Papildyta:
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 08, 00:01)
labukas visiems tongue.gif

Laba, ko nemiegam ? jauciu reiks eit lovon... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 00:04)
Taip, bet sakandis mano katastrofa  verysad.gif  kaip matot ,taip ir yra...
Papildyta:

Laba, ko nemiegam ? jauciu reiks eit lovon... smile.gif

na dar kazkaip nesinori, 11 pas mane dar tik, bet jauciu reiks irgi neuzilgo sauti i lovyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 08, 00:12)
na dar kazkaip nesinori, 11 pas mane dar tik, bet jauciu reiks irgi neuzilgo sauti i lovyte mirksiukas.gif

Pas mus jau 1:15h biggrin.gif
Na ,jum gero vakaro, labanaktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 08, 00:15)
Pas mus jau 1:15h biggrin.gif
Na ,jum gero vakaro, labanaktis smile.gif

labanaktukas visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 07, 23:15)
sveikos pleputes biggrin.gif

Lacrymosa, dantys suuper  wub.gif  eina sau, labai laukiu savo finiso, nors jis dar negreit:) bet i paverzima jau pirmadieni smile.gif) as pastebejau kad mano apacioj kruminiai jau juda, nes anksciau remdavaus galima sakyt desine puse, o dabar beveik kabo ant kairiosios puses...
zinokit jau kaip nuotaika man pakilo nuo vakar  thumbup.gif  wub.gif  MB turejo grizt tik pries kaledas is UK, o vakar prazliumbem abu ir jis man pasake , kad gris anksciau nei tikejaus, nes pasiilgo namu ir manes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir po pirmadienio vizito leksiu auskaro i bamba isivert  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

wub.gif mhhhhhhhhhhhhhhhhhh wub.gif
Atsakyti
Labutis rytukas visoms:)

Skanios arbatytes ir kavytes visoms!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ou_jeea Eina sau, kaip dantukai pasistūmę! Ypač kapliukas tas vienas. Kur jis pasislėpęs buvo prieš įdėjimą, o dabar jau savo vietoj thumbup.gif

Suuuper 4u.gif

O dėl sąkandžio, tai sutvarkys wink.gif

Pas mane jis irgi nekoks buvo- dabar jau sutvarkytas ax.gif Kadangi pas mane jis ten tik kažkiek negeras buvo, tai užtekdavo naktim paskutinius mėnesius nešioti gumytes, kad būtų taisyklingai dantys sukąsti wink.gif

O va mano draugės sąkandis buvo labai negražus, pas ją žandikaulis kažkuris pavažiavęs buvo, ir dar platint reikėjo, tai dėjo prieš breketus metalus tokius. Jei rasiu foto, įmesiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
sedejau valanda kol cia viska perskaiciau doh.gif
svaigstu as jau irgi apie deimanta ir laukiu antro paverzimo, nes kazkaip tikiu, kad man viskas labai greit susitvarkys blush2.gif blush2.gif

p.s. gavau savo maudoma is VS wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza_maza: 08 liepos 2009 - 08:34
Labas rytas visom 4u.gif kazkoks sunkus rytas doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 08, 09:34)
Labas rytas smile.gif
sedejau valanda kol cia viska perskaiciau  doh.gif
svaigstu as jau irgi apie deimanta ir laukiu antro paverzimo, nes kazkaip tikiu, kad man viskas labai greit susitvarkys  blush2.gif  blush2.gif

p.s. gavau savo maudoma is VS  wub.gif  wub.gif

na ir kaip maudymukas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 08, 09:37)
Labas rytas visom 4u.gif kazkoks sunkus rytas doh.gif
user posted image
Papildyta:

na ir kaip maudymukas?smile.gif

ziauriai sunkus rytas mirksiukas.gif
kadangi pas mane nestandartiniai dydziai, tai labai pergyvenau, kad netiks, bet viskas gerai, spalvos labai ryskios wub.gif
dabar tik gero oro truksta vacation4.gif
Atsakyti