Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(smilsee @ 2009 07 07, 22:38)
Man irgi siandien jau uzdejo is pat ryto smile.gif  Nu dabar tai sukast man dantis be sansu skauda nezmoniskai  blink.gif  Valgau kaip zasiukas viska beveik ryju lotuliukas.gif  Gerai kad dar mazai kas trina,tikiuos ir netrins daugiau ax.gif Dar zinokit zalias gumeles uzsidejau,mama vos is koju neisvirto kai pamate blush2.gif  Bandysiu rytoj ft imest kaip atrodo biggrin.gif

lauksim foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 22:47)
Aš pirmom dienom vien jogurtu gyva buvau  biggrin.gif
O dėl trynimo, tai žinok trins, vos ne po kas antro priveržimo gali trinti, tai iškarto sakau, nusipirk vaško, užsidėsi ant to breketo, kuris trina, ir nebejausi wink.gif

Man gyd.buvo mėlynas uždėjus, tipo prie akių  biggrin.gif  Bet daugiau nebesidėjau jokių, tik permatomas. Nors būna ir tokių, kurie ant kiekvieno po skirtingą gumytę užsideda  blink.gif  Kai išsišiepia tai kaip vaivorykštė tik tvyksteli  biggrin.gif

Man atrodo as irgi tik jogurtais gyvensiu biggrin.gif As silikono gavau tai man ir specialiai ieskot nereikes,jei pasibaigs daktares paprasysiu smile.gif Jau pries uzdedant breketus kuriau plana chuligana kokias cia man gumytes ryskesnes uzsidet lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmas dienas tai tikrai tik jogurtukus valgysi, bet vėliau žinok garantuoju net pasimirši kad breketus turi biggrin.gif

Aš jau maždaug po savaitės po įdėjimo graužiau viską, ir ko galima ir ko nelabai blush2.gif Ir morkas, ir duoną keptą, ir riešutus, vienodai buvo viskas biggrin.gif Dabar kai pagalvoju, taigi ir nusilaužti galėjau breketą kurį, bet tada kažkaip negalvojau. Taip greitai pripratau prie jų smile.gif
Atsakyti
sveikos pleputes biggrin.gif

Lacrymosa, dantys suuper wub.gif eina sau, labai laukiu savo finiso, nors jis dar negreit:) bet i paverzima jau pirmadieni smile.gif) as pastebejau kad mano apacioj kruminiai jau juda, nes anksciau remdavaus galima sakyt desine puse, o dabar beveik kabo ant kairiosios puses...

zinokit jau kaip nuotaika man pakilo nuo vakar thumbup.gif wub.gif MB turejo grizt tik pries kaledas is UK, o vakar prazliumbem abu ir jis man pasake , kad gris anksciau nei tikejaus, nes pasiilgo namu ir manes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir po pirmadienio vizito leksiu auskaro i bamba isivert doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 07, 23:15)

Lacrymosa, dantys suuper  wub.gif  eina sau, labai laukiu savo finiso, nors jis dar negreit:) bet i paverzima jau pirmadieni smile.gif) as pastebejau kad mano apacioj kruminiai jau juda, nes anksciau remdavaus galima sakyt desine puse, o dabar beveik kabo ant kairiosios puses...
zinokit jau kaip nuotaika man pakilo nuo vakar  thumbup.gif  wub.gif  MB turejo grizt tik pries kaledas is UK, o vakar prazliumbem abu ir jis man pasake , kad gris anksciau nei tikejaus, nes pasiilgo namu ir manes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir po pirmadienio vizito leksiu auskaro i bamba isivert  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

uj as pries auskarus schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 22:18)
uj as pries auskarus schmoll.gif  lotuliukas.gif

o man patinka biggrin.gif kazkada turejau liezuvi, bet issiveriau biggrin.gif dar nori turiu biggrin.gif
Atsakyti
Smagu kad matai progresą dantukų wink.gif Greitai tas laikas prabėgs, ir galėsi džiaugtis šypsena wink.gif

Aš kai nešiojau breketus,buvau užsižiebus auskaro į liežuvį arba virš lūpos. Bet biškį metalų per daug vienoj vietoj, gautųsi sviestas sviestuotas biggrin.gif

Dabar turiu deimantuką, ir auskarą jeigu įsiverčiau, irgi nekaip atrodytų, tai tatoo pasidariau vietoj auskaro ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 23:33)
Smagu kad matai progresą dantukų wink.gif Greitai tas laikas prabėgs, ir galėsi džiaugtis šypsena wink.gif

Aš kai nešiojau breketus,buvau užsižiebus auskaro į liežuvį arba virš lūpos. Bet biškį metalų per daug vienoj vietoj, gautųsi sviestas sviestuotas  biggrin.gif

Dabar turiu deimantuką, ir auskarą jeigu įsiverčiau, irgi nekaip atrodytų, tai tatoo pasidariau vietoj auskaro  ax.gif

Kurioj vietoj ir ka? smile.gif as irgi apie tatoo svajoju, bet bijau skausmo unsure.gif
Atsakyti
Ant kairio peties, drugelį tokį įdomų su ornamentais smile.gif

Aš tai visiem sakiau, kad jei jau iškenčiau skausmą visą nešiojant breketus,kai man juos suverždavo, kai kartais valgyt negalėdavau nieko ir t.t. tai tatoo niekis čia biggrin.gif

Nelabai ten ir skauda, galvojau kad skaudės tikrai žymiai labiau. Dar kai aš tokia "triznė" tai galvojau išvis klyksiu, bet iškentėjau, vadinasi neskaudėjo blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 07 07, 22:38)
Man irgi siandien jau uzdejo is pat ryto smile.gif  Nu dabar tai sukast man dantis be sansu skauda nezmoniskai  blink.gif  Valgau kaip zasiukas viska beveik ryju lotuliukas.gif  Gerai kad dar mazai kas trina,tikiuos ir netrins daugiau ax.gif Dar zinokit zalias gumeles uzsidejau,mama vos is koju neisvirto kai pamate blush2.gif  Bandysiu rytoj ft imest kaip atrodo biggrin.gif

tu čia pas Petkinyte dejaisi? bigsmile.gif
o tu ir drasi, as jei tureciau gelezinius breketus, nezinau ar pasiryzciau tokiom ryškiom gumytėm ,nors ankščiau kai draugė nešiojo ir kas mėnesį turėdavo kitokia spalva tai svajodavau apie tokius breketus lotuliukas.gif

QUOTE(smilsee @ 2009 07 07, 23:09)
Man atrodo as irgi tik jogurtais gyvensiu biggrin.gif  As silikono gavau tai man ir specialiai ieskot nereikes,jei pasibaigs daktares paprasysiu smile.gif  Jau pries uzdedant breketus kuriau plana chuligana kokias cia man gumytes ryskesnes uzsidet lotuliukas.gif

o kokios spalvos tau dezute su vašku davė? nes tipo jie ten skiriasi kažkuo.

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 07 07, 23:15)
ir po pirmadienio vizito leksiu auskaro i bamba isivert  doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

nu tai jau lauksim foto, niekur neišsisuksi lotuliukas.gif

QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 23:33)
Aš kai nešiojau breketus,buvau užsižiebus auskaro į liežuvį arba virš lūpos. Bet biškį metalų per daug vienoj vietoj, gautųsi sviestas sviestuotas  biggrin.gif

aš irgi sakiau kad norėčiau auskaro į liežuvi, bet drauge juokesi sake nepraleis manes su tiek geležiuku burnoj oro uoste.
Atsakyti
QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 07 06, 19:49)
Labutis,
kokius breketukus turi, kiek laiko po nuemimo reikes plokstele nesioti, ar ant abieju zandikauliu turi ar ant vieno kurio. Kokie atsiliepimai apie gydytoja, nes ir as pas ta pacia ka tik susidejau damonus

oi mergaites tiek prirase, ne nezinau kuriai cia atsakysiu, bet papasakosiu mazdaug breketuku istorija. pradzioje uzdejo ant apatinio zandikaulio, o po pusmecio ant virsutinio.niekad nieko neksaudejo, gal tik po paverzimo.Nelabai as gilinuos i tuos terminus smile.gif bet pas mane jie apatiniai metaliniai, o virsuj tie balti, keramikiniai turbut. Veiksmas vyksta jau antri metai,Senamiescio stomatologijos klinikoj.Supermamoj nekokiu atsiliepimu prisiklausiau, bet siaip man pas ta daktare viskas tvarkoj, tik tiek kad labai ji uzimta,ir jei jau pramazini susitikima ir jei nieko neskauda, tai riek laukt kito menesio.Ir pradzioje dar labai atsiklijuodavo,nors nieko nedarydavau, is kabineto iseinu ir poks atsiklijuoja.Bet pabumbejau daktarei ir jau kazkaip geriau priklijavo:) o kas manes toliau laukia neisivaizduoju. tikiuosi jus papasakosit, kaip ten po nuemimo buna;)
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 22:33)

Dabar turiu deimantuką, ir auskarą jeigu įsiverčiau, irgi nekaip atrodytų, tai tatoo pasidariau vietoj auskaro  ax.gif

oi as ir i lupa kaip norejau, ir i antaki, ale praejo greit tas noras biggrin.gif o ir galvoju kad gerai jog issiveriau auskara, nes dabar butu tikrai per daug metalo burnoj biggrin.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 07 07, 22:52)
nu tai jau lauksim foto, niekur neišsisuksi  lotuliukas.gif
aš irgi sakiau kad norėčiau auskaro į liežuvi, bet drauge juokesi sake nepraleis manes su tiek geležiuku burnoj oro uoste.

Butinai biggrin.gif vakar su draugais susirinke kepem saslykus, tai juokais mane garveziuku arba metro vadino lotuliukas.gif

*****, man kaip negrazu dabar paziuret i savo dantis kokie jie buvo, nors dar neissitiesino, bet as nesuprantu kaip as anksciau galejau su jais gyventi g.gif

user posted image

na ir dabar smile.gif ir ka galiu pasakyt , kad rezultatas nuo kovo 16d. akivaizdus

user posted image
Atsakyti