Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 14:31)
mane sitas klausimas irgi domina,dar girdejau kad tarpdancius slifuoja? g.gif

aha, man irgi truputeli slifavo, kad tarpeliai butu didesni tarp apatiniu dantuku, nes susigrude jie ir nera vietos kur jiems detis... bet priekiniu neliete, tik uz iltiniu. su kazkokiu elektriniu prietaisu, panasiu i grazta ax.gif
tikrai nebaisu ir neskaudejo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 19:51)
aha, man irgi truputeli slifavo, kad tarpeliai butu didesni tarp apatiniu dantuku, nes susigrude jie ir nera vietos kur jiems detis... bet priekiniu neliete, tik uz iltiniu.  su kazkokiu elektriniu prietaisu, panasiu i grazta  ax.gif
tikrai nebaisu ir neskaudejo smile.gif

idomu ar jie iltinius slifuoja ,kad nebutu smaili g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 20:00)
idomu ar jie iltinius slifuoja ,kad nebutu smaili  g.gif  g.gif

aha, man irgi labai idomu, . nes pas kitus jie buna kvadratiniai, o mano kaip tokie trikampiai lotuliukas.gif doh.gif
ir dar norėčiau pirmu dvieju ilgius sulyginti ax.gif
Atsakyti
Man asmeniškai iltinių tai nekeitė formos, paliko smailius wink.gif

O priekinius tai tikrai sulygins wink.gif
Atsakyti
kad pas tave iltiniai grazus,nu galir man jie atrodys graziai ,nes dabar dar jie man iskile kazkiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 18:00)
idomu ar jie iltinius slifuoja ,kad nebutu smaili  g.gif  g.gif

as mokyklos laikais kai man buvo gal 12-13 metu nesiojau ta tokia senoviska plokstele ir eidavau i ortodontini kabineta mazdaug kas menesi, kad paverztu, tai man viena iltini apacioj slifuodavo ir stipriai, per ilgas buvo. o dabar jis normalus.
O kita apatini paliko neslifuota, kad jis viena is virsutiniu dantu i prieki stumtu... bet uztat dabar tas pats apatinis iltinis ziauriai pakrypes i burnos vidu... unsure.gif
bet ir tada neskaudejo kai slifavo...
Atsakyti
norejau paklausti,ar dantys gali buti stori ? nemoku paaiškinti,nu bet ne tai kad jie ilgi labai ar labai i ploti platus, o tiesiog tokie putlus.
man mano dantys del to ir nepatiko visada, o dabar kazkaip atrodo ,kad negali buti jie grazus, net kai issitiesins. verysad.gif
gal cia man vienai tokie kvaili klausimai kyla, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 15:31)
mane sitas klausimas irgi domina,dar girdejau kad tarpdancius slifuoja? g.gif

nors man dar neaisku kada nuims,bet jau slifavo nekarta. ir tarbdancius taip pat,ypac apatinius pirmus ir antrus dantukus gerokai paplonino.O virsuje ju auksti ir forma.
bet jausmas tai nelabai koks,su tokiu popieriuku tarpdancius slifavo kaip svitrinis popierius.
kai pagalvoju turbut ko jau man nedare...
Atsakyti
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 07, 20:32)
norejau paklausti,ar dantys gali buti stori ? nemoku paaiškinti,nu bet ne tai kad jie ilgi labai ar labai i ploti platus, o tiesiog tokie putlus.
man mano dantys del to ir nepatiko visada, o dabar kazkaip atrodo ,kad negali buti jie grazus, net kai issitiesins.  verysad.gif
gal cia man vienai tokie kvaili klausimai kyla,  doh.gif

Man tas pats yra ;D neįsivaizduoju savo gražių nes yra dideli kavalkiniai pati daktarė sakė nemaži dantys. biggrin.gif
Atsakyti
Na jau, atradot čia bėdą. Turėsit po kiek laiko gražius ir lygius dantis, ir koks skirtumas ar jie stori ar ploni, ar dar kokie smile.gif Juk kai šypsotės niekas į burną nekiša galvos ir nežiūri kokie jie pas jus ten yra, svarbiausia kad bus lygūs, kuo galėsite didžiuotis- nevisi gali pasigirti lygiais gražiais dantukais smile.gif

Neieškokit bėdų kur nereikia, viskas su tais jūsų dantim gerai. kaip tėveliai davė, taip turėkit 4u.gif
Atsakyti
Man irgi siandien jau uzdejo is pat ryto smile.gif Nu dabar tai sukast man dantis be sansu skauda nezmoniskai blink.gif Valgau kaip zasiukas viska beveik ryju lotuliukas.gif Gerai kad dar mazai kas trina,tikiuos ir netrins daugiau ax.gif Dar zinokit zalias gumeles uzsidejau,mama vos is koju neisvirto kai pamate blush2.gif Bandysiu rytoj ft imest kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Aš pirmom dienom vien jogurtu gyva buvau biggrin.gif
O dėl trynimo, tai žinok trins, vos ne po kas antro priveržimo gali trinti, tai iškarto sakau, nusipirk vaško, užsidėsi ant to breketo, kuris trina, ir nebejausi wink.gif

Man gyd.buvo mėlynas uždėjus, tipo prie akių biggrin.gif Bet daugiau nebesidėjau jokių, tik permatomas. Nors būna ir tokių, kurie ant kiekvieno po skirtingą gumytę užsideda blink.gif Kai išsišiepia tai kaip vaivorykštė tik tvyksteli biggrin.gif
Atsakyti