Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 19:17)
Aha, mano smile.gif

Tai normaliai čia, aš už paprastus metalinius 2000 sumokėjau  blink.gif

Aš už viršų mokėjau 1420LT su vašku + 3 šepetukai čia dovana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 14:10)
Greitai manau sulauksit, tada taip smagu bus wink.gif

O man kai nuėmė, sako: Ar nori pasilikti atsiminimui breketus? Sakau: O ne, meskit tik kur toliau  biggrin.gif

Bet dantukai jautresni pasidarė po breketų  verysad.gif  Ypač vienas, kuris pats netaisyklingiausias buvo, tai dabar labai atsargiai viską reikia valgyt man ir t.t, nes užgelia kartais  blink.gif  Va užvakar, išgėriau darbe kavos, ir poto grįžus namo suvalgiau ledų, tai poto visą vakarą skaudėjo  blink.gif

O va, parodau kokia kritiška situacija buvo smile.gif

user posted image

O dabar smile.gif

user posted image

Sveikutes. Seniai neberasiau as cia. Tai va man jau irgi zada nuimti liepos 11d., ti kakzkaip bijau, kad nepasakytu, kad reikia panesioti, nes jau geguzes menesi buvo 3 metai kaip as su breketais. Oj, kaip laukiu liepos 11d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 14:10)
O va, parodau kokia kritiška situacija buvo smile.gif

user posted image

O dabar smile.gif

user posted image

negaliu patiketi, kaip grazuuuuuuuuuuu wub.gif wub.gif tikra holivudine šypsena wub.gif

QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 18:50)
Man vienu metu labai buvo pradėję badyti, net žaizdelė atsiradus buvo, tai kai užsipirkau to breketų vaško, tai dar dbr turiu 2 dežutes kažkur biggrin.gif Sakiau reikės atiduoti kam, kas nešioja breketus, nes man juk nebereikės jau smile.gif

o kur pirkai? ax.gif

ir dar, gal turi foto jau su deimančiuku ? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baby..: 07 liepos 2009 - 18:32
Kaip greitai jau wink.gif Po 4 dienų wink.gif

Po 3m nešiojimo tai turbūt labai faina žinoti, kad jau tuoj nuims wink.gif

Vaško tai pirkau Kaune, KMUK Stomatologijos vaistinėje wink.gif Bet neabejoju, kad ir kituose miestuose jo galima rasti wink.gif

O foto bandžiau darytis, bet kažkaip nekaip gavosi, tai nusireguliuosiu fotiką, ir įmesiu gal ryt wink.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacrymosa: 07 liepos 2009 - 18:34
QUOTE(Anira @ 2009 07 07, 19:31)
Sveikutes. Seniai neberasiau as cia. Tai va man jau irgi zada nuimti liepos 11d., ti kakzkaip bijau, kad nepasakytu, kad reikia panesioti, nes jau geguzes menesi buvo 3 metai kaip as su breketais. Oj, kaip laukiu liepos 11d  ax.gif

O tavo sypsena dabar tobula, ir galiu pasakyti, kad ir pries breketus nebuvo tragiska tikrai , bet dabar tai jau superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 07 07, 19:31)
Sveikutes. Seniai neberasiau as cia. Tai va man jau irgi zada nuimti liepos 11d., ti kakzkaip bijau, kad nepasakytu, kad reikia panesioti, nes jau geguzes menesi buvo 3 metai kaip as su breketais. Oj, kaip laukiu liepos 11d  ax.gif

pasirodysi gal kai isims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 19:32)
Kaip greitai jau wink.gif Po 4 dienų wink.gif

Po 3m nešiojimo tai turbūt labai faina žinoti, kad jau tuoj nuims wink.gif

Tai taip, dziaugiuosi ir nerimaju, kad tik dar nepratestu man blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 19:33)
pasirodysi gal kai isims 4u.gif

Butinai, tik atleiskit, suklydau, ne liepos 1, o liepos 13d ax.gif Noriu paklausti, o tai jus sitas nuotraukas is gydytoju gaunate? Paprasote ju, ar kaip?
Atsakyti
Aš irgi labai nerimavau kad nepratęstų blush2.gif Nes sausio mėnesį ji man sakė, kad greičiausiai vasarį nuims. O aš visa jau tokia bigsmile.gif galvoju kaip fainai, gimtadienio proga. Nueinu, pasirodo dar reikės pabūt su jais blink.gif Tai man kančia buvo paskutiniais mėnesiais jie biggrin.gif

PAPILDYTA

Man asmeniškai pati gydytoja foto atsiuntė wink.gif Prieš uždedant nufotkino, po nuėmimo nufotkino, užsirašė mano adresą e-pašto ir tą pačia dieną atsiuntė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacrymosa: 07 liepos 2009 - 18:38
QUOTE(Anira @ 2009 07 07, 19:33)
O tavo sypsena dabar tobula, ir galiu pasakyti, kad ir pries breketus nebuvo tragiska tikrai , bet dabar tai jau superine  thumbup.gif

o tam fotoalbume yra? ax.gif

QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 19:37)
Man asmeniškai pati gydytoja foto atsiuntė wink.gif Prieš uždedant nufotkino, po nuėmimo nufotkino, užsirašė mano adresą e-pašto ir tą pačia dieną atsiuntė wink.gif

keistai,man nieko nefotkino,bet net nezinau ar bučiau norėjusi blush2.gif tokius baisius pamatyti g.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai ištikro gerai kad nufotkino. Prieš dedant breketus man mano dantys visai gražūs atrodė, normalūs. O kai po breketų pamačiau foto, kokie jie buvo, tai galvoju nu jooo doh.gif

Kreivi šleivi, o dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 19:04)
Oho, 200Lt. Tai čia jau kokiam prestižiniam labai turbūt lankaisi  ax.gif

Aš daugiausiai mokėjusi esu berods 120LT, bet man tada kažką labai daug darė smile.gif

O nippe, kiek tu mokėjai už breketų nuėmimą? wink.gif

Nes man už visą nuėmimą, klijų nuvalymą, lanko užklijavimą ir plokštelės pagaminimą teko suploti 550  blink.gif

Tai tu pigiai susitvarkei!!!
Man breketai buvo tik virsutiniam zandikaly. Breketu nuemimas, kliju nuvalymas, higieninis valymas, lanko klijavimas 460 Lt ir dar plokstele nakciai bus 300Lt, TOTAL 760 gausis. Cia tik vienam zandikauliui, o jei 2... doh.gif
Atsakyti
Oho blink.gif

Nes man čia 550LT bendrai už abu, o tau 760 už 1 tik doh.gif

Tai čia vadinasi aš pigiai prasisukau, o galvojau kad čia permokėjau gal biggrin.gif
Atsakyti