Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Vasaroti @ 2009 07 07, 16:24)
Norėjau paklausti, o nuėmus breketus nešlifavo dantų aukščio, ar kaip čia pasakyti, kad visi viena tiesia linija eitų? g.gif Man TAIP žiauriai tas šlifavimas skamba  g.gif

mane sitas klausimas irgi domina,dar girdejau kad tarpdancius slifuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 15:55)
vajei kaiiiiiiiiiip grazu  clap_1.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

papasakok breketu nuemimo istorija, ar baisu buvo, ar ilgai truko, ar skaudejo?? beje kokius nesiojai???

Ačiū, aš pati dar vis į veidrodį pasišypsau, pasigrožiu wub.gif

Na baisu tai nebuvo, truko ilgokai, bet dabar tiksliai nepasakysiu kiek ax.gif Na paguldė į tą kedę, nuėmė vielutes, gumytes, ir tada pačius metaliukus smile.gif Skaudėt tikrai neskaudėjo, tik kad labai nemaloniai tuos breketukus lupa biggrin.gif Su replėm paima, pasukinėja pasukinėja ir tik opt, nutraukia biggrin.gif Tik va labai nemalonu buvo kai klijus nuvalinėjo. Galvojau gal su kokiu skysčiu ar tepaliuku jie nusiema, o pasirodo reikia juos su gražtu nugremžti ax.gif Bet tikrai neskaudėjo nežmoniškai kažkaip, na gal ir suskaudo kokią sekundę truputuką, kai jautrų dantuką palietė, bet tas skausmas kažkoks malonus buvo, kai žinai, kad jau ate tavo dantų geležinkeliams, kaip aš juos vadinau biggrin.gif

Nešiojau paprastus metalinius wink.gif Iš pradžių labai gėdijausi jų, sakiau nesišypsosiu, nerodysiu dantų, bet kadangi aš toks žmogus, kuris negali nesišypsot, tai poto jau ir gėda dingo, šypsojaus plačiau negu anksčiau wink.gif

QUOTE(Vasaroti @ 2009 07 07, 16:24)
Norėjau paklausti, o nuėmus breketus nešlifavo dantų aukščio, ar kaip čia pasakyti, kad visi viena tiesia linija eitų? g.gif Man TAIP žiauriai tas šlifavimas skamba  g.gif

Dantų aukštį žinoma kad pašlifavo kažkiek, reikia juk sulyginti wink.gif Bet nieko ten žiauraus, su gražtuku pereina per viršūnėles dantukų ir viskas wink.gif

Tarpdančius irgi šlifuoja. Man šlifavo, su tokiu popierėliu. Įkiša tarp 2 dantų ir brūžina pirmyn atgal. Padaro didesnius tarpus. Taip daro tada, jei nėra vietos dantukams išsilyginus visiems sutilpti. Man šlifavo, kadangi vienas dantukas, kaip foto pirmoj matosi, augo už priekinio beveik, ir jam, kad grįžtų į normalią padėtį nebuvo vietos. Tai prašlifavo tarpdančius, ir dantukui vieta atsirado wink.gif
Truputį nemalonus jausmas, bet dėl gražios šypsenos pakenčiama wink.gif Tik kad dėl to šlifavimo dantys jautresni tampa.
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 17:16)
Ačiū, aš pati dar vis į veidrodį pasišypsau, pasigrožiu  wub.gif

Na baisu tai nebuvo, truko ilgokai, bet dabar tiksliai nepasakysiu kiek  ax.gif  Na paguldė į tą kedę, nuėmė vielutes, gumytes, ir tada pačius metaliukus  smile.gif Skaudėt tikrai neskaudėjo, tik kad labai nemaloniai tuos breketukus lupa  biggrin.gif  Su replėm paima, pasukinėja pasukinėja ir tik opt, nutraukia  biggrin.gif Tik va labai nemalonu buvo kai klijus nuvalinėjo. Galvojau gal su kokiu skysčiu ar tepaliuku jie nusiema, o pasirodo reikia juos su gražtu nugremžti  ax.gif  Bet tikrai neskaudėjo nežmoniškai kažkaip, na gal ir suskaudo kokią sekundę truputuką, kai jautrų dantuką palietė, bet tas skausmas kažkoks malonus buvo, kai žinai, kad jau ate tavo dantų geležinkeliams, kaip aš juos vadinau  biggrin.gif

Nešiojau paprastus metalinius wink.gif Iš pradžių labai gėdijausi jų, sakiau nesišypsosiu, nerodysiu dantų, bet kadangi aš toks žmogus, kuris negali nesišypsot, tai poto jau ir gėda dingo, šypsojaus plačiau negu anksčiau wink.gif
Dantų aukštį žinoma kad pašlifavo kažkiek, reikia juk sulyginti wink.gif Bet nieko ten žiauraus, su gražtuku pereina per viršūnėles dantukų ir viskas wink.gif

Tarpdančius irgi šlifuoja. Man šlifavo, su tokiu popierėliu. Įkiša tarp 2 dantų ir brūžina pirmyn atgal. Padaro didesnius tarpus. Taip daro tada, jei nėra vietos dantukams išsilyginus visiems sutilpti. Man šlifavo, kadangi vienas dantukas, kaip foto pirmoj matosi, augo už priekinio beveik, ir jam, kad grįžtų į normalią padėtį nebuvo vietos. Tai prašlifavo tarpdančius, ir dantukui vieta atsirado wink.gif
Truputį nemalonus jausmas, bet dėl gražios šypsenos pakenčiama wink.gif Tik kad dėl to šlifavimo dantys jautresni tampa.

vat man irgi sake,kad jautresni ir greiciau genda jie..
Atsakyti
Lacrymosa, drinks_cheers.gif
OOO, jeee as jau savaite be breketu ir 5 dienos su deimanciuku!!! wub.gif
man atrodo visos po breketu prisiklijuoja papuosala ant dantuko is to dziaugsmo 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 14:10)
O man kai nuėmė, sako: Ar nori pasilikti atsiminimui breketus? Sakau: O ne, meskit tik kur toliau  biggrin.gif

O as pasiemiau biggrin.gif cia rase, jog geras talismanas, galesiu geriem zmonem dalinti.Bet dbr tik po namus maiselyje voliojasi, nzn kam duot toki geri biggrin.gif
Atsakyti
Aha, tai turbūt kad dauguma wink.gif Juk kaip tik norisi pabrėžti savo idealią šypseną tongue.gif

Aš pati be breketų... Dabar reikia paskaičiuoti... 2mėn ir kelios dienos blink.gif Geras, atrodo tik ką nuėmė, o jau 2mėn praėjo smile.gif
O tu kaip greitai deimantuką užsidėjai iškarto po breketų nuėmimo biggrin.gif Iškarto pasipuošei biggrin.gif Aš palaukiau 2 savaites kažkur tongue.gif Bet va draugės prie manęs be breketų kol priprato, triušiuku vadino biggrin.gif

Breketų aš tai neėmiau, nes žinojau, kad vistiek po kokios savaitės išmesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacrymosa: 07 liepos 2009 - 17:07
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 18:06)
Aha, tai turbūt kad dauguma wink.gif Juk kaip tik norisi pabrėžti savo idealią šypseną tongue.gif

Aš pati be breketų... Dabar reikia paskaičiuoti... 2mėn ir kelios dienos  blink.gif Geras, atrodo tik ką nuėmė, o jau 2mėn praėjo smile.gif
O tu kaip greitai deimantuką užsidėjai iškarto po breketų nuėmimo  biggrin.gif  Iškarto pasipuošei  biggrin.gif  Aš palaukiau 2 savaites kažkur tongue.gif Bet va draugės prie manęs be breketų kol priprato, triušiuku vadino  biggrin.gif

Breketų aš tai neėmiau, nes žinojau, kad vistiek po kokios savaitės išmesiu  ax.gif

As nesiodama breketus svajojau apie deimantuka wub.gif tad ilgai nelaukus nudumiau ir vsio ax.gif Buvo safyrine, tapo HOLLYWOOD'ine deimantine sypsena lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet ištikro verta prasikankint tuos ~2metus su breketais, iškentėti visus tuos skausmus kai breketai ar jų vielutės pritrina, ar subado išvidaus lūpą, kaip stumia dantis po breketų privžimo biggrin.gif bet poto kaip fainai matyti save tokią wub.gif

Man vienu metu labai buvo pradėję badyti, net žaizdelė atsiradus buvo, tai kai užsipirkau to breketų vaško, tai dar dbr turiu 2 dežutes kažkur biggrin.gif Sakiau reikės atiduoti kam, kas nešioja breketus, nes man juk nebereikės jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacrymosa: 07 liepos 2009 - 17:51
as siandien paverzime buvau. tai jau visus apatinius dantis sujunge vielute (vienas buvo tk su breketu, bet vielute nejunge jo, jis taip i gala pasistumes) tai db skauda ta dantuka blink.gif bet cia del tempimo turbut, nrs anksciau niekad neskaudedavo po paverzimo. ir uz ta geri daugiau nei 200lt sumokejau. biskiuka sokas istiko, nes visad apie 100 mokedavau uz vizita, o cia daugiau nei 200lt, ir virsutiniu dantuku net neliete, tik apatinius verze.. schmoll.gif
Atsakyti
Oho, 200Lt. Tai čia jau kokiam prestižiniam labai turbūt lankaisi ax.gif

Aš daugiausiai mokėjusi esu berods 120LT, bet man tada kažką labai daug darė smile.gif

O nippe, kiek tu mokėjai už breketų nuėmimą? wink.gif

Nes man už visą nuėmimą, klijų nuvalymą, lanko užklijavimą ir plokštelės pagaminimą teko suploti 550 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 19:04)
Oho, 200Lt. Tai čia jau kokiam prestižiniam labai turbūt lankaisi  ax.gif

Aš daugiausiai mokėjusi esu berods 120LT, bet man tada kažką labai daug darė smile.gif

Nes man už visą nuėmimą, klijų nuvalymą, lanko užklijavimą ir plokštelės pagaminimą teko suploti 550  blink.gif

tai va kad ne, zalgirio klinikoj tvarkaus dantis, valstybine istaiga ir ten pigiau viskas. uz breketus sumokejau 2500 uz damonus ant abieju zandikauliu, ir vizitai visad apie 100 budavo, kartais ir maziau, o va sian 200.. apakau.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2009 07 07, 19:10)
tai va kad ne, zalgirio klinikoj tvarkaus dantis, valstybine istaiga ir ten pigiau viskas. uz breketus sumokejau 2500 uz damonus ant abieju zandikauliu, ir vizitai visad apie 100 budavo, kartais ir maziau, o va sian 200.. apakau.. schmoll.gif

oho ir taip pigiai sakyciau tau cia viskas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 19:04)
Oho, 200Lt. Tai čia jau kokiam prestižiniam labai turbūt lankaisi  ax.gif

Nes man už visą nuėmimą, klijų nuvalymą, lanko užklijavimą ir plokštelės pagaminimą teko suploti 550  blink.gif

cia tavo suniukas?smile.gif
Atsakyti
Aha, mano smile.gif

Tai normaliai čia, aš už paprastus metalinius 2000 sumokėjau blink.gif
Atsakyti