QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 15:55)
Ačiū, aš pati dar vis į veidrodį pasišypsau, pasigrožiu
Na baisu tai nebuvo, truko ilgokai, bet dabar tiksliai nepasakysiu kiek
Na paguldė į tą kedę, nuėmė vielutes, gumytes, ir tada pačius metaliukus
Skaudėt tikrai neskaudėjo, tik kad labai nemaloniai tuos breketukus lupa
Su replėm paima, pasukinėja pasukinėja ir tik opt, nutraukia
Tik va labai nemalonu buvo kai klijus nuvalinėjo. Galvojau gal su kokiu skysčiu ar tepaliuku jie nusiema, o pasirodo reikia juos su gražtu nugremžti
Bet tikrai neskaudėjo nežmoniškai kažkaip, na gal ir suskaudo kokią sekundę truputuką, kai jautrų dantuką palietė, bet tas skausmas kažkoks malonus buvo, kai žinai, kad jau ate tavo dantų geležinkeliams, kaip aš juos vadinau
Nešiojau paprastus metalinius
Iš pradžių labai gėdijausi jų, sakiau nesišypsosiu, nerodysiu dantų, bet kadangi aš toks žmogus, kuris negali nesišypsot, tai poto jau ir gėda dingo, šypsojaus plačiau negu anksčiau
QUOTE(Vasaroti @ 2009 07 07, 16:24)
Norėjau paklausti, o nuėmus breketus nešlifavo dantų aukščio, ar kaip čia pasakyti, kad visi viena tiesia linija eitų?
Man TAIP žiauriai tas šlifavimas skamba
Dantų aukštį žinoma kad pašlifavo kažkiek, reikia juk sulyginti
Bet nieko ten žiauraus, su gražtuku pereina per viršūnėles dantukų ir viskas
Tarpdančius irgi šlifuoja. Man šlifavo, su tokiu popierėliu. Įkiša tarp 2 dantų ir brūžina pirmyn atgal. Padaro didesnius tarpus. Taip daro tada, jei nėra vietos dantukams išsilyginus visiems sutilpti. Man šlifavo, kadangi vienas dantukas, kaip foto pirmoj matosi, augo už priekinio beveik, ir jam, kad grįžtų į normalią padėtį nebuvo vietos. Tai prašlifavo tarpdančius, ir dantukui vieta atsirado
Truputį nemalonus jausmas, bet dėl gražios šypsenos pakenčiama
Tik kad dėl to šlifavimo dantys jautresni tampa.