Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(D&R @ 2009 07 07, 14:33)
Kirkutis - Siauliai, bet dirba jis ir vln. Tai va kiek suzinojau, visi daugmaz pas ji tiek ilgai nesioja...Pamaciau Lacrymosos grazius dantukus, nesioju dvigubai ilgiau uz ja, bet jos rezultatas geresnis sad.gif

neteko man tokio girdeti, bet vistiek pasaki gyd. kad tau nepatinka kazkas ar nedrysti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 14:41)
O neteko bendrauti su to odontologo pacientais nešiojusiais, ar tebenešiojančiais breketus? Vistik nuomonę būtų įdomu išgirsti manau ir kitų jo pacientų, jei ir jie nelabai patenkinti odontologu, tai kas čia žino, gal jam ne pacientų dantys, o pinigai terūpi smile.gif blink.gif

teko, nuomoniu yra visokiu smile.gif bet dauguma neigiamos. Man tai svarbiausia, kad galutinis variantas netenkina, bet nesioti dar ilgiau nebeturiu kantrybes. Va dar klausimukas, tau juos klijavo po to? Kiek laiko sake reiks buti suklijuotais dantimis?
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2009 07 07, 14:45)
teko, nuomoniu yra visokiu smile.gif bet dauguma neigiamos. Man tai svarbiausia, kad galutinis variantas netenkina, bet nesioti dar ilgiau nebeturiu kantrybes. Va dar klausimukas, tau juos klijavo po to? Kiek laiko sake reiks buti suklijuotais dantimis?

na as ir buvau uzsirasiusi pas lb prasta gyd. nors kai uzsirasiau tai nezinojau, kai paskaiciau cia foruma ir atsiliepimus iskart persirasiau i kita klinika, nors jau buvau su ta gyd. susitarusi del breketavimo. O dabar esu labai patenkinta, kad gydausi pas savo gyd. ir rezultatas labai tenkina
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 14:43)
neteko man tokio girdeti, bet vistiek pasaki gyd. kad tau nepatinka kazkas ar nedrysti?  rolleyes.gif

Nedrystu lotuliukas.gif . Esu bandziusi kalbeti graziuoju, nepavyko tada piktuoju. Tai dabar normaliau elgiasi wink.gif. Plius nepabijokit mergaites nuvaziuoti pas kitus gydytojus ir pasikonsultuoti, ka as padariau, o kai grizau tada uzkuriau jam pekla blush2.gif
Atsakyti
Na ką man darė po nuėmimo, tai uždėjo lanką ant apatinių dantų, o ant viršutinių dabar reikia plokšelę tiktai nešioti naktim, kad nepasislinktų atgal dantys.

O apie klijavimą tai net nežinau kas čia per dalykas, nebent čia apie tą patį lanką šnekam blush2.gif

Bet žinokit jei jau 3 metukai praėjo, ir jūs nepatenkinta savo dabartiniais dantukais, tai tikrai sakykit tam daktarui, juk jam pinigus mokat už tai, kad jum dantukus ištiesintų, kad jum tiktų ir patiktų, o jei jis nieko nedaro, galvoja kad uždėjo breketus ir jie savaime pasistums, tai toks ten ir daktaras g.gif

Aš asmeniškai Kaune ARINIJOS klinikoje lankiausi, tai man ten super odontologai, begalo stengiasi dėl pacientų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lacrymosa: 07 liepos 2009 - 13:53
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 14:43)
neteko man tokio girdeti, bet vistiek pasaki gyd. kad tau nepatinka kazkas ar nedrysti?  rolleyes.gif

Nedrystu . Esu bandziusi kalbeti graziuoju, nepavyko tada piktuoju. Tai dabar normaliau elgiasi . Plius nepabijokit mergaites nuvaziuoti pas kitus gydytojus ir pasikonsultuoti, ka as padariau, o kai grizau tada uzkuriau jam pekla

QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 14:51)
na as ir buvau uzsirasiusi pas lb prasta gyd. nors kai uzsirasiau tai nezinojau, kai paskaiciau cia foruma ir atsiliepimus iskart persirasiau i kita klinika, nors jau buvau su ta gyd. susitarusi del breketavimo. O dabar esu labai patenkinta, kad gydausi pas savo gyd. ir rezultatas labai tenkina

Na kai as dejausi nebuvo info apie ji, beto tik po metu, nuvaziavau pasikonsultuoti kitur, o kai pasake savo nuomone verkti norejau...Pas ta gydytoja neturejau galimybes eiti, o beto ji norejo viska nuimti ir uzdeti is naujo pasake plius 2 metai. Tai pagalvojau, kad iseis trys metukai, tad sitas dalykas ir sustabde.Kai grizau po konsultaciju pas ji. Jis man prizadejo, kad metais ir viskas bus ok, bet deja... Ir pas ji isejo lygiai 3 metai. Tfu tfu tfu liko 2 men smile.gif kaip bus taip..
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2009 07 07, 14:59)
Nedrystu  . Esu bandziusi kalbeti graziuoju, nepavyko tada piktuoju. Tai dabar normaliau elgiasi . Plius nepabijokit mergaites nuvaziuoti pas kitus gydytojus ir pasikonsultuoti, ka as padariau, o kai grizau tada uzkuriau jam pekla
Na kai as dejausi nebuvo info apie ji, beto tik po metu, nuvaziavau pasikonsultuoti kitur, o kai pasake savo nuomone verkti norejau...Pas ta gydytoja neturejau galimybes eiti, o beto ji norejo viska nuimti ir uzdeti is naujo pasake plius 2 metai. Tai pagalvojau, kad iseis trys metukai, tad sitas dalykas ir sustabde.Kai grizau po konsultaciju pas ji. Jis man prizadejo, kad metais ir viskas bus ok, bet deja... Ir pas ji isejo lygiai 3 metai. Tfu tfu tfu liko 2 men  smile.gif kaip bus taip..

na bet sakes kokiu gydytoju yra, dabar bent jau kitos ras info, kad nelabai patikimas gyd. tai jau dbr tikrai po 2men nuims?
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 15:08)
na bet sakes kokiu gydytoju yra, dabar bent jau kitos ras info, kad nelabai patikimas gyd. tai jau dbr tikrai po 2men nuims?

tai tures nuimti, nes as neturiu vieno dantuko kruminio, ten implantas yra, o po breketu nuemimo sekancia diena des proteza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D&R @ 2009 07 07, 15:23)
tai tures nuimti, nes as neturiu vieno dantuko kruminio, ten implantas yra, o po breketu nuemimo sekancia diena des proteza smile.gif

aaa, ilgas ta breketu gydymas..
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 12:10)

O va, parodau kokia kritiška situacija buvo smile.gif

O dabar smile.gif

vajei kaiiiiiiiiiip grazu clap_1.gif clap_1.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif

papasakok breketu nuemimo istorija, ar baisu buvo, ar ilgai truko, ar skaudejo?? beje kokius nesiojai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airijaja: 07 liepos 2009 - 14:59
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 15:55)
vajei kaiiiiiiiiiip grazu  clap_1.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif

papasakok breketu nuemimo istorija, ar baisu buvo, ar ilgai truko, ar skaudejo?? beje kokius nesiojai???

jooo ziauriai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2009 07 07, 13:10)
Greitai manau sulauksit, tada taip smagu bus wink.gif

Norėjau paklausti, o nuėmus breketus nešlifavo dantų aukščio, ar kaip čia pasakyti, kad visi viena tiesia linija eitų? g.gif Man TAIP žiauriai tas šlifavimas skamba g.gif
Atsakyti