QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 14:43)
neteko man tokio girdeti, bet vistiek pasaki gyd. kad tau nepatinka kazkas ar nedrysti?
Nedrystu . Esu bandziusi kalbeti graziuoju, nepavyko tada piktuoju. Tai dabar normaliau elgiasi . Plius nepabijokit mergaites nuvaziuoti pas kitus gydytojus ir pasikonsultuoti, ka as padariau, o kai grizau tada uzkuriau jam pekla
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 14:51)
na as ir buvau uzsirasiusi pas lb prasta gyd. nors kai uzsirasiau tai nezinojau, kai paskaiciau cia foruma ir atsiliepimus iskart persirasiau i kita klinika, nors jau buvau su ta gyd. susitarusi del breketavimo. O dabar esu labai patenkinta, kad gydausi pas savo gyd. ir rezultatas labai tenkina
Na kai as dejausi nebuvo info apie ji, beto tik po metu, nuvaziavau pasikonsultuoti kitur, o kai pasake savo nuomone verkti norejau...Pas ta gydytoja neturejau galimybes eiti, o beto ji norejo viska nuimti ir uzdeti is naujo pasake plius 2 metai. Tai pagalvojau, kad iseis trys metukai, tad sitas dalykas ir sustabde.Kai grizau po konsultaciju pas ji. Jis man prizadejo, kad metais ir viskas bus ok, bet deja... Ir pas ji isejo lygiai 3 metai. Tfu tfu tfu liko 2 men
kaip bus taip..