Žinokit man kai gydytoja foto atsiuntė, ir pati išsižiojau, kad taip pasikeitė dantukai
Kažkaip neatrodė, kad jie tokie baisūs buvo. Parodžiau tėvam, tai abudu tik: "Eina saaaau". Dar tėtis vis bumbėdavo: "Kam čia tų breketų reikia, tik pinigų leidimas be reikalo", o kai pamatė net nustebo, kad taip kažkokie metaliukai gali pakeisti dantukus
Bet ištikro neįtikėtina, kaip taip galima viską gražiai išlyginti. Pirmoje foto aiškiai matosi tas mano pats baisiausias pabaisiausias dantukas, kapliukas nuotraukos kairėje pusėje. Jo netgi nesimatė pas mane, jis už priekinio galima sakyti buvo išdygęs
O dabar tiesut tiesutėlis, ir toje vietoje, kur ir turi būti
O jautrumą tai aš ir kai su breketai buvau jausdavau. Man kai juos įdėjo, pasakė, kad jei norim kad išsitiesintų jie, reikės arba kelis dantukus išrauti, arba pašlifuoti visus, kad vietos atsirastų. Tai va nuo to šlifavimo man jie pajautrėjo. Būdavo kad nuima vielutę, jau pradeda šlifuot, o man kad pradeda skaudėėėt
Net baisu būdavo į tą šlifavimo popieriuką pažiūrėt
PAPILDYTA:
Po nuėmimo kolkas nieko nedariau. Prieš nuimant tik higieną pasidariau
Balint norėčiau gal, bet gydytoja nepatarė pusę metų po nuėmimo balintis, o jau kai praeis pusė metų, tada persiplombuot 1 dantuką, nes plombos neišsibalina, tai visi dantys balti būtų, o ant vieno šviestų gelsva plomba
Bet kuo toliau tuo mažiau galvoju apie tą balinimą, nes pas mane jie ir taip balti, ir man to baltumo užtenka, nereikia, kad rėkiančiai šviestų
Šeip kiek nešiosit, tai nuo amžiaus priklauso labai, kuo vyresnis žmogus, tuo ilgiau nešioti reikia, nes jau susiformavęs pilnai žandikaulis būna
Kaip pvz Rima iš grupės MANGO net 5m. nešiojo