Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

[quote=vampyre,2009 07 07, 09:57]
[quote=maza_maza,2009 07 07, 09:46]
as su vynu praskalavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kvanka lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
Jeigu ciesnai tai as alumi prasinesu po uzkandziu lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 10:55)
Jeigu ciesnai tai as alumi prasinesu po uzkandziu  lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ir nelieka nieko tarpdanciuose??smile.gif
Atsakyti
sveikos sugrize is po ilgo savaitgalio merginos 4u.gif smagu, kad taip sauniai atostogautat drinks_cheers.gif cia is jusu nauju ideju tuoj prisigaudysim, kad dantis skalauti vynu galima lotuliukas.gif reikes kada pabandyti. o gal dar ir kuo stpresniu pries pat vizita pas gyd lotuliukas.gif
o man tie kalneliai ant galiniu dantu nusizulino, tai pasiskambinau siandien gyd, liepe ateiti, tai dabar jauciu kaip uzlipdys tai isvis burnos uzdaryti negalesiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 11:00)
sveikos sugrize is po ilgo savaitgalio merginos  4u.gif  smagu, kad taip sauniai atostogautat  drinks_cheers.gif cia is jusu nauju ideju tuoj prisigaudysim, kad dantis skalauti vynu galima  lotuliukas.gif reikes kada pabandyti. o gal dar ir kuo stpresniu pries pat vizita pas gyd  lotuliukas.gif
o man tie kalneliai ant galiniu dantu nusizulino, tai pasiskambinau siandien gyd, liepe ateiti, tai dabar jauciu kaip uzlipdys tai isvis burnos uzdaryti negalesiu...  doh.gif

aga cia kas isradingiau priziuri dantukus:))

vargas su tais kalneliais doh.gif man buvo kazkada tai nemalonus jausmas, bet airijaja cia vardan tos holivudo sypsenos:)
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 08:49)
man pacioj pradzioj buvo kosmarai su tai trynimais, dabar jau metai kokie tai netrina:)

o ka tu darei, kad netrintu, ar savaime nustojo?? man viena diena jau lyg ir nelabai trina, o cia ziurek jau vel paraude stipriai ar net tokia lyg kraujosruva... nors kazkaip greitai praeina, bet vistiek uzknisa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 11:00)
cia is jusu nauju ideju tuoj prisigaudysim, kad dantis skalauti vynu galima  lotuliukas.gif reikes kada pabandyti. o gal dar ir kuo stpresniu pries pat vizita pas gyd  lotuliukas.gif

aisku su baltu vynu skalavau, nes nuo raudono itariu butu pasidaziusios mano gumos, o beto ir stoga kita diena labai rauna nuo raudono doh.gif
alus dar geriau, gi su burbuliukais biggrin.gif
pasirodo ner taip blogai cia mums, randam ivairiu iseiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:49)
man pacioj pradzioj buvo kosmarai su tai trynimais, dabar jau metai kokie tai netrina:)

man tai irgi netrina,tik kai isgeriu alkocholio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 08:08)
3

paneles klausinejo puse vakaro apie tuos dantis, nes buvo norinciu uzsideti breketus biggrin.gif

bendraamziai lengviau viska priima. turbut tau breketai labai tinka, kad taip gerai pareklamuoti isejo tongue.gif
as kito men gale i lt vaziuosiu, tai galvoju kazin kaip ten vyresnioji karta sureaguos, issigas visos tetules pamate mano gelezinius dantukus ir nugrius. nors sakiau per telefona, bet itariu kad jos net neisivaizduoja kaip ten istikruju mano burna arodo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 11:05)
o ka tu darei, kad netrintu, ar savaime nustojo?? man viena diena jau lyg ir nelabai trina, o cia ziurek jau vel paraude stipriai ar net tokia lyg kraujosruva... nors kazkaip greitai praeina, bet vistiek uzknisa  unsure.gif

man ortodontas vasko duodavo ir negailedavo tai issigelbejimas man jis buvo smile.gif tai as uzsidedavau reikia nereikia praktiskai, nes man lb nemalonu kai trindavo o dbr kai verzimo neliko, nes krumini paskutini traukia i prieki tai netrina tiek kiek anksciau, nes anksciau budavo, kad net atrodo jog skyle zande atsiras..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:58)
ir nelieka nieko tarpdanciuose??smile.gif

Niu aisku ne pries miega lotuliukas.gif praskalauju tam kad nereiktu po kiekvieno cipso ciupti sepecio lotuliukas.gif o siaip dar gerai Cocacola veikia lotuliukas.gif jau su ja kai pamakaluoji tai atrodo ir breketus istirpdytu thumbup.gif lotuliukas.gif
P.S. mes ne alkoholikes rolleyes.gif biggrin.gif mes tik gamtos myletojos, o gamta privercia mastyt isradingai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vampyre: 07 liepos 2009 - 10:21
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 11:20)
Niu aisku ne pries miega lotuliukas.gif  praskalauju tam kad nereiktu po kiekvieno cipso ciupti sepecio  lotuliukas.gif  o siaip dar gerai Cocacola veikia lotuliukas.gif jau su ja kai pamakaluoji tai atrodo ir breketus istirpdytu thumbup.gif  lotuliukas.gif
P.S. mes ne alkoholikes rolleyes.gif  biggrin.gif  mes tik gamtos myletojos, o gamta privercia mastyt isradingai cool.gif

as tai kukuruzu kai suvalgau tai dantys buna ohohohoo lotuliukas.gif tenka tada iskart lekt plauti:))
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 11:05)
aisku su baltu vynu skalavau, nes nuo raudono itariu butu pasidaziusios mano gumos,

jo,raudonas dazo gumytes, ir dar kazkoks sidras man prisidejo prie prieskoniu tad dabar vaikštau spalvotais dantimis thumbup.gif thumbup.gif doh.gif

QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 11:20)
  o siaip dar gerai Cocacola veikia lotuliukas.gif jau su ja kai pamakaluoji tai atrodo ir breketus istirpdytu thumbup.gif  lotuliukas.gif

man atrodo,po cocacolos ir breketu nebeliks lotuliukas.gif
Atsakyti