[quote=vampyre,2009 07 07, 09:57]
[quote=maza_maza,2009 07 07, 09:46]
as su vynu praskalavau
kvanka
[/quote]
Jeigu ciesnai tai as alumi prasinesu po uzkandziu
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 10:55)
Jeigu ciesnai tai as alumi prasinesu po uzkandziu
ir nelieka nieko tarpdanciuose??
sveikos sugrize is po ilgo savaitgalio merginos smagu, kad taip sauniai atostogautat cia is jusu nauju ideju tuoj prisigaudysim, kad dantis skalauti vynu galima reikes kada pabandyti. o gal dar ir kuo stpresniu pries pat vizita pas gyd
o man tie kalneliai ant galiniu dantu nusizulino, tai pasiskambinau siandien gyd, liepe ateiti, tai dabar jauciu kaip uzlipdys tai isvis burnos uzdaryti negalesiu...
o man tie kalneliai ant galiniu dantu nusizulino, tai pasiskambinau siandien gyd, liepe ateiti, tai dabar jauciu kaip uzlipdys tai isvis burnos uzdaryti negalesiu...
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 11:00)
sveikos sugrize is po ilgo savaitgalio merginos smagu, kad taip sauniai atostogautat cia is jusu nauju ideju tuoj prisigaudysim, kad dantis skalauti vynu galima reikes kada pabandyti. o gal dar ir kuo stpresniu pries pat vizita pas gyd
aga cia kas isradingiau priziuri dantukus:))
vargas su tais kalneliais man buvo kazkada tai nemalonus jausmas, bet airijaja cia vardan tos holivudo sypsenos:)
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 08:49)
man pacioj pradzioj buvo kosmarai su tai trynimais, dabar jau metai kokie tai netrina:)
o ka tu darei, kad netrintu, ar savaime nustojo?? man viena diena jau lyg ir nelabai trina, o cia ziurek jau vel paraude stipriai ar net tokia lyg kraujosruva... nors kazkaip greitai praeina, bet vistiek uzknisa
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 11:00)
cia is jusu nauju ideju tuoj prisigaudysim, kad dantis skalauti vynu galima reikes kada pabandyti. o gal dar ir kuo stpresniu pries pat vizita pas gyd
aisku su baltu vynu skalavau, nes nuo raudono itariu butu pasidaziusios mano gumos, o beto ir stoga kita diena labai rauna nuo raudono
alus dar geriau, gi su burbuliukais
pasirodo ner taip blogai cia mums, randam ivairiu iseiciu
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:49)
man pacioj pradzioj buvo kosmarai su tai trynimais, dabar jau metai kokie tai netrina:)
man tai irgi netrina,tik kai isgeriu alkocholio
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 08:08)
3
paneles klausinejo puse vakaro apie tuos dantis, nes buvo norinciu uzsideti breketus
paneles klausinejo puse vakaro apie tuos dantis, nes buvo norinciu uzsideti breketus
bendraamziai lengviau viska priima. turbut tau breketai labai tinka, kad taip gerai pareklamuoti isejo
as kito men gale i lt vaziuosiu, tai galvoju kazin kaip ten vyresnioji karta sureaguos, issigas visos tetules pamate mano gelezinius dantukus ir nugrius. nors sakiau per telefona, bet itariu kad jos net neisivaizduoja kaip ten istikruju mano burna arodo...
QUOTE(airijaja @ 2009 07 07, 11:05)
o ka tu darei, kad netrintu, ar savaime nustojo?? man viena diena jau lyg ir nelabai trina, o cia ziurek jau vel paraude stipriai ar net tokia lyg kraujosruva... nors kazkaip greitai praeina, bet vistiek uzknisa
man ortodontas vasko duodavo ir negailedavo tai issigelbejimas man jis buvo tai as uzsidedavau reikia nereikia praktiskai, nes man lb nemalonu kai trindavo o dbr kai verzimo neliko, nes krumini paskutini traukia i prieki tai netrina tiek kiek anksciau, nes anksciau budavo, kad net atrodo jog skyle zande atsiras..
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:58)
ir nelieka nieko tarpdanciuose??
Niu aisku ne pries miega praskalauju tam kad nereiktu po kiekvieno cipso ciupti sepecio o siaip dar gerai Cocacola veikia jau su ja kai pamakaluoji tai atrodo ir breketus istirpdytu
P.S. mes ne alkoholikes mes tik gamtos myletojos, o gamta privercia mastyt isradingai
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 11:20)
Niu aisku ne pries miega praskalauju tam kad nereiktu po kiekvieno cipso ciupti sepecio o siaip dar gerai Cocacola veikia jau su ja kai pamakaluoji tai atrodo ir breketus istirpdytu
P.S. mes ne alkoholikes mes tik gamtos myletojos, o gamta privercia mastyt isradingai
as tai kukuruzu kai suvalgau tai dantys buna ohohohoo tenka tada iskart lekt plauti:))
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 11:05)
aisku su baltu vynu skalavau, nes nuo raudono itariu butu pasidaziusios mano gumos,
jo,raudonas dazo gumytes, ir dar kazkoks sidras man prisidejo prie prieskoniu tad dabar vaikštau spalvotais dantimis
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 11:20)
o siaip dar gerai Cocacola veikia jau su ja kai pamakaluoji tai atrodo ir breketus istirpdytu
man atrodo,po cocacolos ir breketu nebeliks