Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 09:57)
kvanka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

per daug gerai buvo, kad po kiekvieno pavalgymo eiciau dantu valyt, plius sepetelis uz 2 lt manes labai nezavejo, bet pries miega teko su juo prasinest tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza_maza: 07 liepos 2009 - 09:08
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 09:10)
aha, dirbu  000164.gif  keliausi 7 ryto  sad.gif
as kadangi isvaziavau is Vilniaus tokia kaip stoviu, tai pirmam kioske nusipirkau dantu sepeteli uz 2 lt ir dantu pasta ne ka brangesne  lotuliukas.gif  bet kazkaip mazai panaudojau tas priemones  blush2.gif  blush2.gif
kaip cia siandien mums atlaikyt diena?  rolleyes.gif

3

nenumanau kaip iskesti ta diena, kazkaip iki pietu reikia iskesti:) as tai veziausi visas priemones valytis dantis ir atskirai 5l vandens, as kazkaip neuzmiegu nevalytais dantim:) paneles klausinejo puse vakaro apie tuos dantis, nes buvo norinciu uzsideti breketus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:08)
nenumanau kaip iskesti ta diena, kazkaip iki pietu reikia iskesti:) as tai veziausi visas priemones valytis dantis ir atskirai 5l vandens, as kazkaip neuzmiegu nevalytais dantim:) paneles klausinejo puse vakaro apie tuos dantis, nes buvo norinciu uzsideti breketus biggrin.gif

matyt pavydi, kad pas tave paskui bus labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 10:09)
matyt pavydi, kad pas tave paskui bus labai grazu  mirksiukas.gif

aga, pas mane jau vaizdas geras, tik krumini paskutini stumia o visi kiti vietoje:) tai pakankamai grazu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:17)
aga, pas mane jau vaizdas geras, tik krumini paskutini stumia o visi kiti vietoje:) tai pakankamai grazu jau smile.gif

man kazkaip atrodo, kad nera tavo fotkiu musu albume, tai butu smalsu pamatyt kaip kas stumdosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 10:09)
matyt pavydi, kad pas tave paskui bus labai grazu  mirksiukas.gif

Manieji draugai irgi visa vakara nagrinejo mano zaptus lotuliukas.gif viena drauge net ejo ziuret kaip valaus savo karolukus lotuliukas.gif thumbup.gif Del valymo tikrai nepatogumas, ypac kai stalas nukrautas ir taip visko norisi....mhhhhh unsure.gif
Atsakyti
labas rytas visom smile.gif kiek daug jusu cia :)kazkas cia kalbej apie vyna,as kai alkocholio isgeriu man pradeda vielutes trinti labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 10:23)
man kazkaip atrodo, kad nera tavo fotkiu musu albume, tai butu smalsu pamatyt  kaip kas stumdosi blush2.gif

aga nera foto, bet kazkaip ir neturiu is arti foto:) reiktu pasidaryti:) bet sypsotis jau ismokau ir su metalais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 10:23)
Manieji draugai irgi visa vakara nagrinejo mano zaptus lotuliukas.gif  viena drauge net ejo ziuret kaip valaus savo karolukus lotuliukas.gif  thumbup.gif  Del valymo tikrai nepatogumas, ypac kai stalas nukrautas ir taip visko norisi....mhhhhh unsure.gif

va su tais nukrautais stalais sunkiausia:) bet as kazkaip valgiau valgiau ir kai jau i palapine susiruosiau issiploviau ir i patalus, nesusigundziau prie stalo gryzti:))
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 10:32)
aga nera foto, bet kazkaip ir neturiu is arti foto:)  reiktu pasidaryti:) bet sypsotis jau ismokau ir su metalais smile.gif
Papildyta:
va su tais nukrautais stalais sunkiausia:) bet as kazkaip valgiau valgiau ir kai jau i palapine susiruosiau issiploviau ir i patalus, nesusigundziau prie stalo gryzti:))

vat tas yra geeeeris thumbup.gif nes kai issiplauni dantusikus, tai jau ir valgyt nebesinori doh.gif puiki dieta g.gif as per pora savaiciu numeciau 1,5 kg nors atrodo kad valgiau normaliai ( uzkandziu atsisakau ir va tau se tau kad nori rezultatas koks) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 10:39)
vat tas yra geeeeris thumbup.gif  nes kai issiplauni dantusikus, tai jau ir valgyt nebesinori doh.gif puiki dieta g.gif  as per pora savaiciu numeciau 1,5 kg nors atrodo kad valgiau normaliai ( uzkandziu atsisakau ir va tau se tau kad nori rezultatas koks) thumbup.gif

aga dieta pati geriausia su breketais, o ypac jei dar reikia nakciai elastikus uzsideti smile.gif) ir kai paverzia tai pora dienu kaip nieko dieta:)
Atsakyti
QUOTE(buozgalviuks @ 2009 07 07, 10:25)
labas rytas visom smile.gif kiek daug jusu cia :)kazkas cia kalbej apie vyna,as kai alkocholio isgeriu man pradeda vielutes trinti labai doh.gif

nu man gal kita diena kazkas nelabai malonaus buvo, bet tfu tfu nieko niekur nenutryne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 10:43)
nu man gal kita diena kazkas nelabai malonaus buvo, bet tfu tfu  nieko niekur nenutryne  thumbup.gif

man pacioj pradzioj buvo kosmarai su tai trynimais, dabar jau metai kokie tai netrina:)
Atsakyti