Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(airijaja @ 2009 07 06, 17:45)

Oj nejuokinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2009 07 06, 17:20)
kas cia paie senutes prakalbo, tai ka man tada kalbeti, man tai 28  blink.gif

tai va, mes cia viena karta jau "kariavom" kiek kuriai metuku, tada as "laimejau", man 31 blush2.gif bet po to buvo dar kelios merginos irgi laimejo ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
Kaip tau einasi su breketais, Naujasis?? ar netrina burnos vidaus??
Gal cia tik as viena su tokia jautria burna? Man vis dar trina, jei ne vienoj vietoj, tai kitoj. Visur tik vaskuoju vaskuoju ax.gif
[/quote]
Man visai gerai einasi wink.gif nieko nejaučiu blogo trint kaip nekeista labai netrina tik priekyje biški šiom dienom jautriau paliko,bet nieko baisaus.Aš manau kad valymo skystis daug prideda kad neišgriaužtų tie geležiai.Kol kas be vaško išsiverčiau ir manau kol kas nenaudosiu.Laukiu priveržimo tolimojo ir didelių pokyčių ;D
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
uj kaip cia senai buvau, net nauja temele jau yra 4u.gif
buvau trumpam isvykus wink.gif o ryt isvykstu i palanga thumbup.gif kaip laukiu smile.gif
kaip jum sekasi? mano dantukai toks jaumas kad jau nejuda niekur smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

kaip ilgasis savaitgalis??smile.gif
Atsakyti
Labusikas viesiems!!! 4u.gif
Niu bet ir prirasaliojot jus cia, juk prasiau draugiskai nepersistengti, vos speju skaityt doh.gif lotuliukas.gif nebepagaunu kur kas ir kaip isvis biggrin.gif Jei yra nauju tai sveiki prisijunge, o senbuvem labusikas tongue.gif KAip pailsejote? kaip ilgasis savaitgalis? kaip jusu burnikes? Naujasis, kaip tiu ten? A gyvas? biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
jau kaip miegas ima siandien... doh.gif
savaitgali prisirijau saslyku tiek kiek gyvenime mano akys nemate essen.gif
ir niekur nieko neprilindo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 09:00)
labas rytas  4u.gif
jau kaip miegas ima siandien...  doh.gif
savaitgali prisirijau saslyku tiek kiek gyvenime mano akys nemate  essen.gif
ir niekur nieko neprilindo  thumbup.gif

As vos akis pramerkiau ryte, nenorejau i darba... o savaitgali irgi labai gera turejau:) as ir saslyku valgiau, bet be krapstuku ir sepeteliu neissiverciau:)) kaip cia siandien dirbt ir neuzmigt:)) Maza_maza irgi dirbi??
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 07, 09:06)
As vos akis pramerkiau ryte, nenorejau i darba... o savaitgali irgi labai gera turejau:) as ir saslyku valgiau, bet be krapstuku ir sepeteliu neissiverciau:))  kaip cia siandien dirbt ir neuzmigt:)) Maza_maza irgi dirbi??

aha, dirbu 000164.gif keliausi 7 ryto sad.gif
as kadangi isvaziavau is Vilniaus tokia kaip stoviu, tai pirmam kioske nusipirkau dantu sepeteli uz 2 lt ir dantu pasta ne ka brangesne lotuliukas.gif bet kazkaip mazai panaudojau tas priemones blush2.gif blush2.gif
kaip cia siandien mums atlaikyt diena? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza_maza: 07 liepos 2009 - 08:11
QUOTE(maza_maza @ 2009 07 07, 09:10)
aha, dirbu  000164.gif  keliausi 7 ryto  sad.gif
as kadangi isvaziavau is Vilniaus tokia kaip stoviu, tai pirmam kioske nusipirkau dantu sepeteli uz 2 lt ir dantu pasta ne ka brangesne  lotuliukas.gif  bet kazkaip mazai panaudojau tas priemones  blush2.gif  blush2.gif
kaip cia siandien mums atlaikyt diena?  rolleyes.gif

aga as irgi po ilgu iskylu drinks_cheers.gif tourist5.gif darban keliaus 5;50 doh.gif oh Maryte kai sunku buvo pakelt smegenine nuo pagalves mega_shok.gif doh.gif mega_shok.gif dabar bandau isivaiziuoti , bet nekas....saslykus ismainiau i pieniskas desreles, maziau prilenda, nes gamtoj su dantu plovimu biski problem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vampyre @ 2009 07 07, 09:39)
aga as irgi po ilgu iskylu  drinks_cheers.gif tourist5.gif darban keliaus 5;50 doh.gif  oh Maryte kai sunku buvo pakelt smegenine nuo pagalves mega_shok.gif doh.gif  mega_shok.gif  dabar bandau isivaiziuoti , bet nekas....saslykus ismainiau i pieniskas desreles, maziau prilenda, nes gamtoj su dantu plovimu biski problem unsure.gif

as su vynu praskalavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi... einam pamiegot biskiuka sleep.gif
Atsakyti
[quote=maza_maza,2009 07 07, 09:46]
as su vynu praskalavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kvanka lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti