Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(daivasta @ 2009 07 06, 08:59)
Mergaites nepykit jei kazka praleidau ir kuriai nors neatsakiau, bet visa info galite rasti

Aciu uz info, manau mums visoms (visiems) naudinga tai zinoti
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 07 02, 09:58)
O as tai si savaitgali i vestuves eisiu  blush2.gif ziuresim kaip cia su tuo sypsojimu gausis  g.gif

Kabesita kur dingus?? kaip gi ten tos vestuves praejo, ar didziavaisi ir placiai visiems sypsojais biggrin.gif ???
Atsakyti
Labukas. Jau 2 metus pranesiojau breketukus, sake rugsejo 1 nuims. Iki to laiko jau kazin ar susikontaktuosiu su daktare, ai klausiu pas jus, kaip manot ar iskarto galima dantis ten apremontuot ir isbalint? nes jau po 3dienu aisiu i vestuves smile.gif noriu prisidaryt 100 fotkių issisiepus, ko 2 metus nedariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra13 @ 2009 07 05, 19:21)
Labuka, gal gali papasakoti kiek viskas kainavo ir ar normaliai jautiesi? As svarstau detis ar ne, turiu kreivus dantis ir dideli kompleksa verysad.gif

nesijaudink,jei turi kompleksa del kreivu dantu,tai su breketais sia problema galėsi pašalinti.o jei yra kompleksas del pačiu breketu- gali detis safyrinius arba keramikinius(jei yra tokia galimybe, mat jie brangesni)

QUOTE(airijaja @ 2009 07 06, 10:05)
va cia radau toki straipsneli del nusidaziusiu gymyciu jeigu angliskai skaitai, raso, kad galima bandyti sveisti su balinanica datu pasta, bet labai sunku nuvalyti... jeigu yra galimybe kita karta prasyk, kad uzdetu dumu spalvos gumeles, o ne baltas...

http://www.archwired...curry_stain.htm

labai ačiu,reikės paskaityti, nors jau bandžiau su balinančia pasta- nepadeda, jau susitaikiau,nors priejusi prie veidrodžio kiekviena karta keikiuosi kam valgiau tas saulegrazas verysad.gif
o dėl tu gumyčiu- tai pas mane jos ne baltos, o skaidrios,nes breketai safyriniai, tai kitokiu nededa, o aš net ir nenorėčiau g.gif schmoll.gif

QUOTE(CYPSIUS @ 2009 07 06, 13:39)
Labukas. Jau 2 metus pranesiojau breketukus, sake rugsejo 1 nuims. Iki to laiko jau kazin ar susikontaktuosiu su daktare, ai klausiu pas jus, kaip manot ar iskarto galima dantis ten apremontuot ir isbalint? nes jau po 3dienu aisiu i vestuves smile.gif noriu prisidaryt 100 fotkių issisiepus, ko 2 metus nedariau biggrin.gif

labas. 4u.gif
kiek žinau negalima balinti iškarto, tik niekaip negaliu suprasti kodel?
o kiek tau metu ?kur gydaisi? ar labai kreivi dantukai buvo? gal norėtum pasirodyti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CYPSIUS @ 2009 07 06, 11:39)

aha, merginos cia rase, kad gyd nerekomendavo balinimo apie 6 men po breketu nuemimo jeigu gerai pamenu. gal dantukai buna per jautrus ar kazkas panasaus... g.gif
o del ejimo i vestuves po breketu nuemimo, vienai pazisamai buvo bajeris, kad irgi turejo jai nuimti pries pat jos drauges vestuves ir kazkas ten atsitiko, kad nenueme (nepamenu ar del to, kad gyd nebuvo, ar del to, kad dar liepe truputi panesioti), tai isivaizduojat koks kosmaras kai jau nusiteikus, o cia pshhh, nusisauti galima doh.gif
as stengiuos visada atsargi buti tokiais atvejais ir nenusiteikti, kad tikrai taip bus, nes jei po to nebuna tai kiek nervu susigadinu is to pykcio ir nusivylimo bash.gif
nors tikiu, kad kai jau ta nuemimo data taip arti, tai netveri savam kailyje... as tai rami kaip belgas sedziu mellow.gif
papasakok truputi daugiau apie savo dantuku ir breketu istorija
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 07 06, 11:55)

o dėl tu gumyčiu- tai pas mane jos ne baltos, o skaidrios,nes breketai safyriniai, tai kitokiu nededa, o aš net ir nenorėčiau  g.gif  schmoll.gif

aaaaaaa, matai as nezinau... ax.gif
ar labai baisiai ten nusidaze?
aisku nemalonu, jei pakeite spalva tos gumytes, bet gal tik tu pati labai pastebi, nes zinai, gal ten ne taip baisu kaip tau atrodo?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airijaja @ 2009 07 06, 14:57)

Papildyta:
aaaaaaa, matai as nezinau...  ax.gif
ar labai baisiai ten nusidaze?
aisku nemalonu, jei pakeite spalva tos gumytes, bet gal tik tu pati labai pastebi, nes zinai, gal ten ne taip baisu kaip tau atrodo??  ax.gif

nu nėra labai baisiai, ir seip man sakė kad net nesimato kai kalbu, nu bet kai įsižiuri tai akivaizdžiai matosi kad 2 priekiniai su tokiom gelvsom gumytėm.o dar kai pati megstu save pakritikuoti,tai dar labiau sureikšminu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 07 05, 17:46)
O kokius dėjaisi ir kiek maždaug nešiosi?

Pas mane paprasti metaliniai. As net nezinau, ar jis deda safyrinius, ar keraminius, nes nesu pas ji laukiamajam ne vieno paciento macius su tokiais breketais. O pati tai taip dziaugiaus kad pagaliau pasiryzau detis, kad ne neklausiau apie kitokius 4u.gif O kiek nesiot tiksliai ne nezinau, viska isdalino 18 menesiu, tai taip ir tikiuos, gal +- keli menesiai, dabar jau buvau 9 vizituose ax.gif
Atsakyti
Man 23 smile.gif sako tokioms senutems sunkiai tiesinasi, bet pas mane gan paslankus tie dantys pasirodo:) tai gal ir imesiu nuotraukytes kaip buvo pacioj pradzioj, ir dar nusifotkinsiu dabar kaip smile.gif o rugsejo 1 pasidemonstruosiu jau nebreketuotus dantukus:) gaila kad neisbalins iskart. labai ir nesitikejau. nes ta daktare labai uzimta. Ilona is Senamiescio stomatologijos klinikos kaune
Atsakyti
QUOTE(CYPSIUS @ 2009 07 06, 17:29)
Man 23 smile.gif sako tokioms senutems sunkiai tiesinasi, bet pas mane gan paslankus tie dantys pasirodo:) tai gal ir imesiu nuotraukytes kaip buvo pacioj pradzioj, ir dar nusifotkinsiu dabar kaip smile.gif o rugsejo 1 pasidemonstruosiu jau nebreketuotus dantukus:) gaila kad neisbalins iskart. labai ir nesitikejau. nes ta daktare labai uzimta. Ilona is Senamiescio stomatologijos klinikos kaune

Man 22 ir viskas gan greit issitiesino mirksiukas.gif Mano ortodonte sake, kad iki 70 metu tiesint galima, jei jau yra KA tiesint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CYPSIUS @ 2009 07 06, 15:29)
Man 23 smile.gif sako tokioms senutems sunkiai tiesinasi,

senute swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airijaja: 06 liepos 2009 - 16:46
QUOTE(CYPSIUS @ 2009 07 06, 17:29)

Labutis,
kokius breketukus turi, kiek laiko po nuemimo reikes plokstele nesioti, ar ant abieju zandikauliu turi ar ant vieno kurio. Kokie atsiliepimai apie gydytoja, nes ir as pas ta pacia ka tik susidejau damonus
Atsakyti
QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 07 05, 15:11)
Geras klausimas, gal senbuves pasidalins patirtimi  drinks_cheers.gif , sakau reikia pabandyti kokio "kugelio" issikepti minkstas gi

mmmm kaip kugelio noreciau, as tai viska valgyti stengiuosi

QUOTE(Sandra13 @ 2009 07 05, 18:21)
Labuka, gal gali papasakoti kiek viskas kainavo ir ar normaliai jautiesi? As svarstau detis ar ne, turiu kreivus dantis ir dideli kompleksa verysad.gif

na tikrai patarciau detis, nes jau tikrai geriau pabuti su breketais ir po to placiai sypsotis (nors db sypsausi) negu visa likusi gyvenima slepti sypsena ir del to kompleksuoti

sveiki visi mirksiukas.gif

kas cia paie senutes prakalbo, tai ka man tada kalbeti, man tai 28 blink.gif
Atsakyti