QUOTE(dindona @ 2009 07 05, 02:16)
Sveikutes, as tai nespeju irgi su jusu tempais Praeitoj temelej pasirodziau karta, ir sitoj tikiuosi dar spesiu bent keleta kartu As irgi gydausi pas Toma Venciu kaip ir Vergine. Pas mane buvo labai kreivi dantys, dabar jau issilygino. Bet pas mane dar yra retinuotas iltinis, kuri dabar bando isdaiginti, taigi dar gydymas nezinau kiek laiko uztruks, bet tikiuosi, kad nelabai Taigi sypsotis man vistiek nepatogu, tai dazniausiai slepiu savo grozybes.
sveika o ar buvai čia nuotrauka idėjus?
QUOTE(daivasta @ 2009 07 05, 10:44)
Aciu mergaites visom uz palinkejimus.
Del ko apsinuogina ,tai nuo apnasu,dantu akmenuku kurie buna ir po dantenom o mes ju nematom.Tada prasideda resesija (lyg taip parasiau) ir tipo jei neuzdesi ant to apsinuoginusio kaulo reikiama kieki dantenu laikui begant dantys gali iskristi.
Pries breketus nelabai rupinaussi savo dantimis,tikrai nesidarydavau higieninio valymo tiek kiek reikejo.O reikia pasirodo bent jau man kas puse metu.Pas ka nelabai likne apsinesti tai uztenka ir i metus karta.
Dar mano ortodonte dabar turi per kiekviena vizita matuot mm,kad matytu ar nesinuogina labiau.
Del ko apsinuogina ,tai nuo apnasu,dantu akmenuku kurie buna ir po dantenom o mes ju nematom.Tada prasideda resesija (lyg taip parasiau) ir tipo jei neuzdesi ant to apsinuoginusio kaulo reikiama kieki dantenu laikui begant dantys gali iskristi.
Pries breketus nelabai rupinaussi savo dantimis,tikrai nesidarydavau higieninio valymo tiek kiek reikejo.O reikia pasirodo bent jau man kas puse metu.Pas ka nelabai likne apsinesti tai uztenka ir i metus karta.
Dar mano ortodonte dabar turi per kiekviena vizita matuot mm,kad matytu ar nesinuogina labiau.
pasikartosiu: o kaip suprasti apsinuogina dantenos?