Gerda, sveikinu susilaukus savo varliuko!!! Kad ir labai sunkiai, bet rezultatas pagaliau pas tave. Tokia graudi istorija. Kai perskaiciau net negalejau atrasyti is karto. O pradzia labai panasi kaip pas mane Viskas ilgai ir niekas nevyko :/ Aukit sveikuciai ir diduciai dabar
GerdaB zaviuosi tavimi Toks ilgas ir sunkus buvo maziuko kelias i si pasauli, man rodos ne veltui Manau gime Didelis zmogiukas - Dideliems darbam Augit sveikuciai
sekmes mamytei o vaikutis ir taip laimingas kad turi tokia MAMA
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
as irgi apsiverkiau..nes labai jau bijau as to paties..ne skausmo niek,bet labai bijau to datos praejimo ir kekvienos dienos laukimo...o jauciu kad taip bus...ir is vis nerealiai bijau anglijos daktaru,kurie sitaip neatsakingai ziuri i savo darba... Bet dziaugiusi del jusu kad viskas jums geraj taj yra svarbiausia...aukit diduciai is sveikuciai...beja jej kokioj ligoninej gimdei?gal kas is nestukiu esat gimde london royal hospital?ir jej esat kokie ispudziai?
na as gimdziau Mayday ligoninej, ir kas liecia daktarus tai nepasakyciua kad jie neasakingai ziurejo i mane, tiesiog cia sistema visiskai kitokia nei lt ir tiek, svarbu nenusistatyt kad viskas blogai, ir viskas bus gerai
na as gimdziau Mayday ligoninej, ir kas liecia daktarus tai nepasakyciua kad jie neasakingai ziurejo i mane, tiesiog cia sistema visiskai kitokia nei lt ir tiek, svarbu nenusistatyt kad viskas blogai, ir viskas bus gerai
na as pacio gimdymo tikrai nebijau,bet bijau va sito laukimo po termino dienos.. na bet tacvo istorija man isvis jegu labai daug suteike..esat vsi trys saunuoliai;)xxx